کد خبر 151183
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۲

فعالان حقوق بشر عربستانی از شیوه‌های جدید زندانبانان سعودی برای تحت فشار قرار دادن بازداشت‌شدگان دربند آل سعود پرده برداشتند.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی الجزیره العربیه نوشت: فعالان حقوق بشر عربستانی از شیوه‌های جدید نقض حقوق بشر در زندان‌های رژیم سعودی پرده برداشتند.

این فعالان می‌گویند که رژیم سعودی برای واداشتن زندانیان زندان مخوف «الحایر» در ماه مبارک رمضان از دادن هر نوع غذا و حتی آب به آنها امتناع کرده تا به این ترتیب آنها را وادار به ترک تحصن کنند.

به گفته این فعالان، زندانبانان سعودی پس از واداشتن زندانیان به شکستن تحصن‌شان در آب نوشیدنی زندانیان مواد مخدر می‌ریختند.

فعالان عربستانی در صفحه‌های اینترنتی فاش کردند که زندانیان الحایر ماه رمضان به این جهت دست به تحصن زده بودند، چون از مسئولان زندان خواهان رسیدگی به وضع زندانیان بیمار شده بودند که مسئولان زندان الحایر با آن مخالفت کرده بودند.

همچنین از دیگر خواسته‌های زندانیان رسیدگی به وضعیت آنها و معرفی‌شان به دادگاه‌ها بود که همچنان پرونده‌های آنان بلا تکلیف در دادگاه‌های سعودی به حال خود رها شده است.

فعالان حقوق بشر تاکید کردند که زندانبانان سعودی در ماه مبارک رمضان دو روز زندانیان را از هرگونه غذا و آب محروم و آنها را وادار کرده بودند تا به تحصن‌شان پایان دهند.

این فعالان افزودند: زندانبانان سعودی پس از آن اقدام به سرکوب زندانیان کردند که یکی از آنها از ناحیه سر به شدت آسیب دید و برای درمان به بیمارستان منتقل شد اما تاکنون در کما بسرمی‌برد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس