کد خبر 150053
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۷

عصر چهارشنبه خانواده هفت ایرانی ربوده شده در لیبی در محل ساختمان صلح با وزیر امور خارجه لیبی و رئیس کمیته صلیب سرخ جهانی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، عصر چهارشنبه خانواده  هفت ایرانی ربوده شده در لیبی (مدیران هلال احمر) با "عاشور بن خیال" وزیرامور خارجه لیبی و "پیتر مورر" رئیس کمیته صلیب سرخ جهانی در محل ساختمان صلح دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار همسر دکتر بلوچی مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی خطاب به وزیر خارجه لیبی گفت: همسران ما پزشک بودند و شغل پزشکی شغلی عام المنفعه و بشر دوستانه است. امروز 31 روز است که آنها در کشور شما ربوده شده اند در حالی که خبری از آنها نداریم و حتی صدای آنها را نشنیده ایم. پس اقتدار صلیب سرخ و انقلاب لیبی کجاست؟ همسر دکتر بوچی با بغض گفت: شما گفتید به سرعت آنها آزاد می شوند. صلیب سرخ گفت راهی برای ارتباط خانواده ها پیدا می کنند. پس چی شد؟

فرزند دکتر عباسی مدیرکل حوزه ریاست هم اظهار داشت: آیا این پاسخی خوبی و نیکی پدران ماست که برای کمک به شما آمده بودند؟

در این میان هفت کودک حاضر در این دیدار با نگرانی و اضطراب به سخنان مسئولان لیبی و صلیب سرخ گوش می دادند و منتظر خبر خوش بودند. همسر دکتر شبر به دلیل تسلط به زبان عربی با وزیر خارجه لیبی سخن گفت و خواست تا اقدامی محکم تر از سوی دولت لیبی انجام شود.

وزیرخارجه لیبی: حضور میان شما برایم سخت است

پس از اظهارات خانواده ها وزیرخارجه لیبی خطاب به خانواده ها گفت: من می دانستم که سفر سختی به ایران خواهم داشت. می دانستم باید با شما عزیزان مواجه شوم. ماموریت همسران شما بشر دوستانه بوده است ولی این اقدام ارتباطی با انقلاب لیبی ندارد. انقلاب ما افراد بی گناه را نمی رباید و من کاملا احساسات شما را درک می کنم.

عاشور بن خیال اظهار داشت: گروهی که دست به ربودن همسران شما زدند گروه معروفی نیستند و اطلاعی هم از اقدامات هلال احمر ندارند. ولی غیرمستقیم می دانیم آنها سالم بوده و زندگی عادی دارند.

فقیه: لیبی که توانست قذافی را ساقط کند مقابله با گروگانگیرها کاری ندارد

در این دیدار ابوالحسن فقیه رئیس جمعیت هلال احمر هم خطاب به وزیرخارجه لیبی گفت: لیبی آنقدر قدرت دارد که بتواند مساله را حل کند. وقتی مردم لیبی توانستند قذافی را از حکومت ساقط کنند این اقدام که دیگر کاری برای آنها ندارد.

فقیه گفت: امیدواریم اقدامات منجر به تخریب هلال احمر نشود تا تمامی اعضای هلال احمر با قدرت کارهای بشردوستانه خود را انجام دهند. این را هم می دانیم که بخشی از این گروگانگیری به جهت مقابله با فعالیتهای بشر دوستانه هلال احمر بوده است.

سکوت رئیس کمیته صلیب سرخ جهانی در پاسخ به مهر

در این دیدار رئیس کمیته صلیب سرخ جهانی حرفی برای گفتن نداشت و نتوانست پاسخی به خانواده گروگانها بدهد. وی تنها این جمله را تکرار می کرد که ما پشتیبانی می کنیم. خبرنگار مهر سوال کرد آقای پیتر مورر شما اقدام عملی انجام ندادید آیا اگر شهروندان سوئیسی یا آمریکایی ربوده شده بودند به این شکل پیگیری می کردید که وی تنها به این نکته اشاره کرد که بیانیه صادر نکردیم چون اعقتادی به آن نداریم و ما روش خودمان را عمل می کنیم!

در پایان این دیدار هم مسئولان هلال احمر نگران و مضطرب بودند و هم خانواده های هفت مدیر ربوده شده هلال احمر. فرزندان این خانواده ها هم یک به یک نامه های خود را به وزیر خارجه لیبی دادند.

در این میان رئیس جمعیت هلال احمر به وزیر خارجه لیبی گفت: پیشنهاد می کنم گروه ویژه ای برای دومین بار به لیبی سفر کند تا خودمان دنبال پیگیری ها باشیم که وزیر خارجه لیبی پاسخ روشنی نداد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس