کد خبر 148760
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۱
به گزارش مشرق ، کیهان در ستون ویژه های خود نوشت :


تايم: اسرائيل از جنگ طبل آن را مي خواهد!

اسرائيل در مقابل ايران تنهاست و اگر درگيري با ايران پيش آيد تل آويو تنها خواهد ماند.
روزنامه صهيونيستي اسرائيل هيوم به نقل از مشاور ديك چني (معاون رئيس جمهور در دولت بوش) نوشت: اسرائيل در صورت اقدام عليه ايران تنها مي ماند و اگر با ايران درگير شد نبايد انتظار كمك از سوي آمريكا را داشته باشد.
به گزارش راديو اسرائيل ديويد ورمسو در اين مصاحبه مي گويد: اگر كساني در اسرائيل فكر مي كنند كه آمريكايي ها به تاسيسات اتمي ايران حمله خواهند كرد، بايد بدانند كه در محاسباتشان دچار خطا شده اند. جرج بوش هم در زمان رياست جمهوري خود از حمله به تاسيسات اتمي ايران خودداري كرد و من مطمئن هستم كه پرزيدنت اوباما هم هرگز چنين اقدامي نخواهد كرد.
در همين حال روزنامه آلماني يونگه ولت در ارزيابي لفاظي برخي مقامات رژيم صهيونيستي تاكيد كرد: نقشه هاي جنگ كه مقامات اسرائيل ادعاي آن را مطرح مي كنند فقط كاربرد تبليغاتي دارد و براي اين منتشر مي شود كه جنگ با ايران را جدي و قطعي نشان دهد.
همچنين فرانكفورتر آلگماينه سايتونگ ديگر روزنامه آلماني در تحليل تهديدهاي اسرائيل يادآور شد: وقتي شيمون پرز رئيس جمهور اسرائيل مي گويد ما به تنهايي نمي توانيم جلوي ايران را بگيريم، حرفش وزن خاصي دارد. امروز حتي در كابينه اسرائيل مي گويند كه آيا در روز مبادا مي توان روي آمريكا حساب كرد. برخي از آنها ترديد دارند.
اين روزنامه تصريح كرد: پرز در راس مرددهايي قرار گرفت كه خطرهاي راه حل نظامي را بيشتر از امكان موفقيت آن مي دانند. دستگاه امنيتي و ارتش هم به اين نظر گرايش دارد، اكثريت مردم نيز طبق تازه ترين نظرسنجي اكثريت مردم (61درصد) اسرائيل خواستار تكروي نظامي نيست و 57 درصد لفاظي تازه اوج گرفته نتانياهو و باراك را تلاشي مي بينند كه دولت آمريكا را به تحريم بيشتر عليه ايران وادارند.
مجله آمريكايي تايم نيز در تبيين رفتار تبليغاتي و فريبكارانه برخي سران اسرائيل تاكيد كرد: اسرائيلي ها به محدوديت هاي نظامي خود درباره جنگ با ايران اذعان دارند اما بديهي است كه تهديد به حمله نظامي مي تواند ارعاب در حريف يا تحريك آمريكا و اروپا عليه ايران موثر باشد، حتي آنها احتمال مي دهند از اين طريق چين و روسيه را نيز تحت فشار قرار دهند. اسرائيل قرار نيست كار احمقانه اي انجام دهد بلكه مايل است فضاي ارعاب ايجاد كند.
تايم در عين حال با اشاره به ناكامي فشارهاي تحريم عليه ايران نوشت: سران اسرائيل به درستي اشاره مي كنند كه هيچ نشانه اي ديده نشده كه تنگ تر كردن حلقه تحريم ها سران ايران را به تسليم در مقابل خواسته هاي غرب وادار ساخته است. استفاده از تهديد براي انجام عمليات نظامي، كشورهاي غربي را به تكاپو مي اندازد. به نظر مي رسد نواختن بر طبل جنگ از سوي اسرائيل جهت به چالش كشيدن بي عملي واشنگتن و ديگر كشورهاي غربي براي تحت فشار قرار دادن بيشتر ايران انجام گرفت.
 
    
    


الو 125! انجمن ايران شناسي آتش گرفته!

اقدام ارزشي اساتيد كشورمان و عدم شركت آنها در كنفرانس ايران شناسي تركيه آنقدر براي برگزاركنندگان اين كنفرانس گران تمام شده كه پس از گذشت نزديك به يك ماه از برگزاري آن، همچنان به اين مسئله پرداخته و در تريبون هاي خود نظير راديو فردا -ارگان فارسي زبان سيا- به خبرپراكني درباره آن ادامه مي دهند. در تازه ترين اخبار، هوشنگ شهابي از عناصر خارج نشين و رئيس انجمن بين المللي ايران شناسي، اقدام به انتشار بيانيه اي سراسر دروغ و افترا به مسئولين دانشگاهي و روزنامه كيهان در وبسايت راديو فردا كرده و طي آن مدعي شده است: «روزنامه كيهان از وزارت علوم و فناوري ايران خواسته است تا مانع حضور 74 پژوهشگر و استاد ايراني در اين كنفرانس شود.» اين در حالي است كه اساتيد كشورمان در تماس با كيهان ضمن قدرداني از روشنگري روزنامه كيهان اين حركت را اقدامي ملي و مقابله با ترفند موذيانه صهيونيست ها خوانده بودند كه در شماره هاي گذشته متن گفتگوي آنها به چاپ رسيد. هوشنگ شهابي اشاره نكرده است كه گيريم اساتيد داخلي تهديد شده اند پس چرا برخي اساتيد خارج از كشور كه تهديد نشده اند نيز به اين همايش نرفته اند؟ گفتني است مسئولين برگزاري اين كنفرانس براي تسهيل حضور اساتيد ايراني، با تقبل هزينه مضاعف برخلاف سال هاي گذشته محل اين همايش را از آمريكا و انگلستان به تركيه منتقل كرده بودند تا شرايط بهتري براي حضور ايرانيان فراهم شود (نظير مسافت كوتاه تر و عدم نياز به ويزا) لذا جاي تعجب نيست كه تحريم اين كنفرانس صهيونيستي از جانب اساتيد كشورمان باعث سرخوردگي شديد آنها شده باشد. انجمن ايران شناسي در ادامه اين بيانيه كه در وبسايت راديو فردا- ارگان خبري و اطلاعاتي ايالات متحده- منتشر شده، با عصبانيتي زايدالوصف آورده است: «انجمن بين المللي ايران شناسي با رد قاطعانه اتهام سياسي بودن اين انجمن، نه تنها تهديدهاي جمهوري اسلامي را در محروم ساختن استادان و پژوهشگران ايران از شركت در يك گردهمايي علمي و پژوهشي، بلكه نمونه هاي ديگر رفتار خودسرانه و غيرقانوني مقام هاي مسئول اين حكومت در تهديد آزادي هاي علمي و نقض استقلال دانشگاه هاي ايران را به شدت محكوم مي كند.» لحن جانبدارانه و كاملا سياسي اين بيانيه به حدي است كه تشت رسوايي اين انجمن را به زمين انداخته است تا آنجا كه يكي از مخاطبان راديو دولتي آمريكا ذيل اين بيانيه نظرش را اينگونه درج كرده است:
«والا من كه اين مقاله رو خوندم و سخنان اين آقا را فقط كينه اين آقا نسبت به حكومت [ جمهوري اسلامي] را حس كردم اونوقت چه جوري ميگه كه اين كنفرانس سياسي نبوده».
    
    


ماجراي سوريه تله واشنگتن براي نابودي تركيه است

اتحاد ضد سوري با آمريكا به منزله آغوش مرگبار براي دولت آنكاراست.
دكتر وبستر گريفين تارپلي تحليلگر و مورخ آمريكايي در گفت وگو با پرس تي وي اظهار داشت: دولت اوباما مرتبا با برخي مقامات آنكارا در تماس است و سعي مي كند جاه طلبي و غرور آنها را در حوزه احياي امپراطوري عثماني تحريك كند.
وي گفت: من به تركيه سفر و با تعداد زيادي از مقامات سياسي اين كشور ملاقات كرده ام، براي اين كشور آرزوي خير و خوبي مي كنم؛ آنها بايد اين نكته را درك كنند كه اتحاد با آمريكا و انگليس برايشان به منزله يك آغوش مرگبار است به عبارت ديگر واشنگتن و لندن به نابودي تركيه علاقه مند هستند. آنها تركيه را عليه سوريه تحريك مي كنند با اين كه از تاثير احتمالي اين درگيري در ويراني تركيه اطلاع دارند.
اين تحليلگر گفت: اين يك بازي دوسر باخت است و دستاوردي ندارد. به نظر من اين قضيه با روان شناسي احمد داود اوغلو ارتباط زيادي دارد.
دكتر تارپلي همچنين تصريح كرد: اسرائيل در ماجراي سوريه مي كوشد انتقام كشتي امدادرساني به غزه را از تركيه بگيرد.
اين كارشناس همچنين خاطرنشان كرد: در حال حاضر تركيه تمامي منطقه جنوبي اين كشور را در اختيار سازمان سيا قرار داده است. سازمان سيا هم با در اختيار گرفتن اداره هتل هاي اسكندورن آنها را از تروريست هاي القاعده پر كرده است. سازمان سيا پايگاه(هوايي) آدانا در نزديكي اينجرليك را نيز اداره مي كند بنابراين آنها تمامي اين عناصر تروريستي را به كشور خود دعوت كرده اند و اين مسئله عواقب شديدي به دنبال دارد.
وي سپس درباره پروژه تاريخي و مشترك آمريكا و اسرائيل براي تجزيه كشورهاي مهم خاورميانه گفت: سندي موسوم به «طرح برنارد لوئيس» وجود دارد كه اگر در اينترنت به جستجوي آن بپردازيد پيدا مي كنيد كه دايره اي شكل است و همه كشورهاي خاورميانه را به چند دسته تقسيم كرده است: كشورهاي خرد، كلان، بقاياي كشورهاي بزرگتر، تجزيه طلب، بخش و زيربخش. طبق اين طرح قرار است همه آنها نابود شوند طرحي كه در سوريه در حال اجراست و البته در تركيه هم همين طور.
    
    


ايران قطب ثبات در خاورميانه است با چنين كشوري نمي توان درگير شد

ايران تنها قطب آرامش در منطقه آشوب زده خاورميانه است و غرب بايد از اين فرصت ثبات استفاده كند.
روزنامه تاگس سايتونگ در ارزيابي چالش هاي موجود در خاورميانه و نگاه غرب به ايران، از قول ميشائل لودرس كارشناس خاورميانه نوشت: غرب به جاي تلاش براي مصالحه با ايران همواره كوشيد اين كشور را زير فشار بگذارد و در انزوا قرار دهد.
اين كارشناس آلماني اضافه كرد: ما از لبنان و سوريه گرفته تا پاكستان با بي ثباتي گسترده و حتي فروپاشي حكومت ها روبرو هستيم. ايران تنها قطب آرامش در اين منطقه آشوب زده است. درگيري با چنين كشوري قابل مديريت نيست و تمام منطقه تا مرز اروپا به كام خشونت مي رود. يعني بايد ماجراي افغانستان را به توان 10 ضرب كنيد. ايران مي تواند تمام منطقه را به آتش بكشد. توجه كنيد كه سياست غرب در ماجراي افغانستان نيز اشتباه بود و اروپا اشتباه كرد كه مواضع آمريكا را تكرار و دنبال كرد.
وي درباره همكاري ايران با آژانس تصريح كرد: ايران با آژانس همكاري مي كند اما البته كه ايران اجازه سردرآوردن از اسرار نظامي خود را به آژانس نمي دهد كه بعد در وين منتشر بشود، و در نتيجه سازمان هاي اطلاعاتي آمريكا و اسرائيل هم به آنها دسترسي داشته باشند.
كارشناس آلماني با اشاره به بن بست آمريكا در منطقه تصريح كرد: تهديدهاي نظامي نابخردانه، خطرناك است. با توجه به تجربه هاي عراق و افغانستان ديگر نمي توان از چنين موضعي دفاع كرد. اين كه به كمك دخالت هاي نظامي غرب، حكومت هاي طرفدار غرب در خاورميانه روي كار بيايند كاملا ناكام مانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس