بخشی از تبلیغات آنها اقدام به ساخت یک کلیپ تحت عنوان «افشاگریهای بیشرمانه؛ افشاگریها و سیاستمداران چگونه امنیت ملی را تهدید میکنند؟» بوده که در آن مدعی شدهاند که اوباما با بسیاری از تهیهکنندگان و کارگردانان هالیوود از جمله «کاترین بیگلو»، «استیون اسپیلبرگ» و «تام هنکس» در ارتباط بوده و گاه ملاقاتهای محرمانه داشته و در عوض فاش نمودن برخی از اسرار محرمانه و فوقمحرمانه ملی، در جریان انتخابات تحت حمایت مالی آنها قرار گرفته است.
دیدارهای مخفیانه و انتخاباتی اوباما با هالیوودیها (جرج کلونی)
آنها این کلیپ 22 دقیقهای را روی سایت «یوتیوب» قرار دادهاند و بخشهایی از آن را نیز در 7 برنامه تلویزیونی پخش کردهاند.
این گروه مدعیاند که هالیوود در عوض چنین اطلاعاتی، حداقل 20 فیلم سینمایی و تلویزیونی در حمایت از اوباما در انتخابات آینده ریاست جمهوری ساخته که از جمله آنها میتوان به مینی سریال «اقیانوس آرام» اشاره کرد که تهیهکنندگی آن را «تام هنکس» و «استیون اسپیلبرگ» به عهده داشتهاند.
دیدارهای مخفیانه و انتخاباتی با هالیوودیها (استیون اسپیلبرگ، تام هنکس)
محورهای بحث شده در این فیلم به شرح زیر است:
_ این فیلم با خبرهایی که در رابطه با تبعات افشاگریهای اوباما که منجر به دستگیری دکتر پاکستانی، عامل سازمان سیا در جریان قتل اوباما، رسانهای شدن ویروس استاکسنت در حملات سایبری به تاسیسات هستهای ایران و دستگیری عاملان این حملات در ایران و ... آغاز میشود و سپس درباره فداکاریهای سربازانی صحبت میشود که برای دفاع از مرز و بوم خود بهای سنگینی پرداخت کردهاند.
_فیلم با صحبت تعدادی از ماموران ارتش و سازمان سیا که برخی هویتی پنهان دارند، در رابطه با ضرورت وجود جاسوسی برای حفظ امنیت یک جامعه در برابر دشمنان و تروریستها ادامه مییابد.
سایمون یکی از ماموران سازمان سیا که در این فیلم خواسته هویتش فاش نشود
همچنین این افراد درباره تبعات فاشسازی چنین اطلاعاتی صحبت میکنند که نه تنها ماهیت عملیات را به خطر میاندازد بلکه امنیت جانی منابع اطلاعاتی را به خطر میاندازد، به گفته آنها دنیای فنآوری دستخوش تغییرات بسیار زیادی شده ولی حتی این پیشرفتها نتوانسته بحث جاسوسی انسانی را تغییر دهد، چون کارایی که یک جاسوس انسانی دارد، دیگر ابزارهای جاسوسی نمیتواند داشته باشد.
_در ادامه به برخی از کتابهایی که درباره ضرورت جاسوسی و سکوت در این باره نوشته شده، اشاره میشود:
1. کنترل نکردن زبان ممکن است به سقوط کشتیها بیانجامد.
2. دهانت را نگهدار، او آنقدرها هم ناشنوا نیست.
3. دهانتان را نگه دارید. (درباره حرکت کشتیها صحبت نکن، درباره تولیدات جنگ صحبت نکن)
4. اگر بگویی او به کجا میرود...شاید او هرگز به آنجا نرسد.
5. من روی تو حساب میکنم.
_ در ادامه فیلم به تاریخ 2 می 2011، کشته شدن بن لادن به دست نیروهای آمریکایی اشاره میشود که اوباما از آن به عنوان یک تبلیغ انتخاباتی به نفع خود استفاده میکند و آن را عملیاتی مینامد که خود او به شخصه آن را هدایت کرده و به سرانجام رسانده است.
این گروه با کمال عصبانیت ضمن انکار این مورد، این عملیات را دسترنج مشترک سازمان سیا و ارتش میدانند.
«کلنل جیمز ویلیامسون» جزء نیروهای ویژه سازمان سیا میگوید: ما خودمان مشکلات زیادی در رابطه با حفظ جان افراد اطلاعاتیمان و حتی اطافیانشان داریم که بیمباهاتی مقامات سیاسی در حفظ اطلاعات باعث به خطر انداختن جان منابع اطلاعاتی ما میشود که از آن جمله میتوان به دکتر پاکستانی اشاره کرد که در دستگیری بنلادن به سازمان سیا کمک کرد ولی به همین دلیل لو رفت و دستگیر شد و مقامات پاکستانی او را به 30 سال زندان محکوم کردند.
به گفته دیگر همکاران «کلنل ویلیامسون»، چند روز پس از کشته شدن بنلادن، چند هالیوودی به کاخ سفید دعوت میشوند و اوباما همه جزئیات این عملیات از تاکتیکهایی که در این عملیات استفاده شده تا این که چه تعداد آدم در این عملیات حضور داشتهاند، را در اختیار کارگردانی به نام به نام «کاترین بیگلو» و نویسندهای به نام «مارک بوآل» قرار میدهد، آنچنانکه فیلم ساخته شده قرار است ماه دسامبر به نمایش درآید.
افشاگریها و ناامنیها تا آنجا ادامه مییابد که ...
«دیان فینستین»، رییس کمیته انتخابی جاسوسی، 6 ژوئن 2012 میگوید: من 11 سال است که ریاست این کمیته را به عهده دارم و تاکنون اوضاع را از این که هست بدتر ندیدهام.
_ در پایان بحث بن لادن، این گروه به جریان رسانهای شدن حملات سایبری به تاسیسات ایران توسط اوباما و ناکام ماندن عملیات و همچنین به خطر افتادن عاملان سازمان سیا که چند ایرانی بودند، مطرح میشود.
_در ادامه آنها مدعی میشوند که اوباما با فاش نمودن اسرار ملی نه تنها باعث ضربه زدن به سیستم جاسوسی و امنیت ملی این کشور شده، بلکه مسئول کشتهشدن هموطنان خود است، همچنین از اوباما به خاطر تهیه لیست کشتارها و دستور قتل برخی که به ادعای او تروریست بودهاند، به شدت انتقاد کردند و کار او را دخالت در کار خود، ضربه زدن به امنیت ملی و به خطر انداختن جان عدهای بیگناه از جمله شهروندان آمریکایی عنوان میکنند.
_در قسمت پایانی فیلم نیز برخی از نیروهای باسابقه ارتش و سازمان سیا خطاب به رییس جمهور، برخی مودبانه و برخی دیگر حتی با عصبانیت و ایراد جملاتی چون «لطفا خفه شو» از اوباما میخواهند که در رابطه با اسرار ملی سکوت کند.
ماموران ارتش و سازمان سیا: «آقای رییس جمهور لطفا خفه شو»
_دعوت از مردم برای پیوستن به این دایره وسیع جاسوسی که در واقع متشکل از قهرمانان ملی است، یکی دیگر از بحثهایی است که در چند دقیقه پایانی فیلم طرح میشود.
و اما در آخر...
_بار دیگر به ضرورت وجود جاسوسی برای حفظ آینده و امنیت ملت اشاره میشود به شهروندان آمریکایی اخطار داده میشود تا برای حفاظت از کشور و امنیت خود، خانواده و دوستانشان، هرچه بیشتر مراقب روابطشان در شبکههای اجتماعی چون فیس بوک و توئیتر باشند تا نادانسته امنیت ملی را به خطر نیاندازند.