به گزارش مشرق، در سال گذشته و در جریان جنگ ترکیبی علیه ایران، یکی از نقاط هدف، حوزه آموزش بود. هدف اصلی در این بخش، به تعطیلی کشاندن دانشگاهها و مدارس بود. نکته قابل توجه اینجاست که امتداد این پروژه در ماجرای مسمومیت سریالی در مدارس نیز دنبال شد و البته در نهایت ناکام ماند.
قطعاً دشمن حوزه آموزش و تلاش برای به تعطیلی کشاندن آن با حربههای مختلف را رها نمیکند. در این میان، مسئله مسمویت های سریالی، سوژه بسیار خوبی در نظر دشمن است. به این دلیل که هراس افکنی و التهاب آفرینی به واسطه این روش، تاثیرگذاری زیادی در افکارعمومی دارد.
حساب دشمن و رسانههای معاند روشن است و به هیچ عنوان نمیتوان انتظار داشت که اقدامات خصمانه آنان علیه ملت ایران به پایان برسد. اما نکته تأمل برانگیز در این میان، نوع رفتار و عملکرد بخشی از جریان اصلاح طلب در این بزنگاهها است.
متاسفانه ما شاهد هستیم که برخی رسانهها و فعالین اصلاح طلب به صورت علنی و آشکار در عملیاتهای روانی و کارزارهای رسانهای دشمن فعال شده و به قول معروف آب به آسیاب رسانههای معاند میریزند.
در جدیدترین نمونه همزمان با بازگشایی مدارس در سال جدید، روزنامه شرق خبرهایی مبنی بر استمرار مسمومیتهای سریالی را منتشر کرد. این اخبار تأمل برانگیز با استقبال ویژه رسانههای بیگانه مواجه شده و این رسانهها با آب و تاب به این خبر ضریب دادهاند.
ناگفته نماند که در سال گذشته و در جریان اغتشاشات در اواخر تابستان تا نیمه پاییز، روزنامه شرق بسیار فعال عمل کرده و به نوعی آتش بیار معرکه بوده است. در همین رابطه یکی از خبرنگاران این روزنامه بازداشت شد و چندی بعد در اطلاعیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه تاکید شد که فرد مذکور در پوشش خبرنگار در دورههای آموزشی سازمان جاسوسی آمریکا در خارج از کشور حضور فعالی داشته است.
استقبال اینترنشنال و منوتو از اظهارات انتخاباتی روحانی
شبکه خبری منوتو- منتسب به فرقه ضاله بهاییت- در مطلبی با عنوان «سال آینده سال امتحان نظام در انتخابات اسفندماه است» نوشت: «حسن روحانی، رئیس جمهور پیشین، با بیان اینکه حوادث سال گذشته شیرین نبود، تاکید کرد که سال آینده سال «امتحان نظام در انتخابات اسفندماه» است. روحانی افزود: «چشم دنیا به انتخابات اسفندماه است تا ببینند و ببینیم سالم و رقابتی و آزاد برگزار خواهد شد یا نه. موعد برگزاری انتخابات مجلس، البته اسفند ۱۴۰۲ است، اما لوازم آن را باید از خیلی زودتر فراهم کرد، هر چند که به جز انتخابات مجلس، با اجرای اصل ۵۹ هم میتوان مستقیماً به نظر مردم مراجعه کرد. نمیشود که عدد تفسیر از یک کلمه واحد، «نظارت» در یک جا، «انتخابات» ۱۰۰ باشد و به صدا و سیما که برسد صفر. در حالی که در قانون اساسی، هم از نظارت بر انتخابات، هم بر صدا و سیما سخن به میان آمده». وی راهحل برون رفت از مشکلات فعلی را برگزاری همهپرسی و مراجعه به آرای عمومی در سه زمینه سیاست خارجی، سیاست داخلی و اقتصاد دانست.»
شبکه ضدایرانی اینترنشنال نیز در مطلبی با بازنشر اظهارات روحانی نوشت: «حسن روحانی، رییسجمهور پیشین در دیدار با مقامهای سابق در دولتش با رد بیارتباط بودن وضعیت اقتصاد کشور و سیاست خارجی و تاکید بر مذاکرات گفت: «دیدید که تا اسم عباس عراقچی که آمد از قیمت دلار دو هزار تومان کم شد.» او افزود: «لابد اگر آقای ظریف میرفت ۵ هزار تومان کم میشد.»»
همانطور که در شمارههای قبلی نیز اشاره کردیم، متاسفانه برخی مقامات دولت قبل گمان میکنند که مردم به کلی کارنامه آنان را فراموش کردهاند. به عنوان نمونه در دولت قبل شاهد رکورد ۷۰۰ فوتی در اثر ابتلا به کرونا در یک شبانهروز بودیم. در دولت قبل، مقابله با کرونا و شکست این ویروس منحوس به برجام و FATF گره زده شد اما در دولت فعلی بدون برجام و FATF، توفیقات بسیاری در مقابله با همهگیری ویروس کرونا به دست آمد. در حوزههای دیگر نیز دقیقاً همین مسئله صدق میکند.
اشخاصی همچون آقای روحانی بارها از طریق پروسه انتخابات به مسئولیت رسیدهاند اما متاسفانه همصدا با عملیات روانی دشمن از لزوم انتخابات آزاد دم میزنند. آقای روحانی بهتر است به این سؤال پاسخ دهد که آیا ایشان پیش از این از طریق انتخابات غیرآزاد رأی آورده است؟!