کد خبر 14748
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۵:۴۸

برگزاري دعاي عرفه در مرز خسروي که به يک سنت حسنه تبديل شده است، نخستين بار در سال 1372 توسط سيد آزادگان، مرحوم حجةالاسلام والمسلمين سيد علي اکبر ابوترابي برگزار شده بود.

به گزارش مشرق به نقل از تابناک، ايشان با جمعيت اندکي با نيت باز شدن راه کربلا ـ که در آن سال‌ها هنوز بسته بود ـ و پيمودن مسير زيارت با پاي پياده از تنگه مرصاد به مدت سه روز تا مرز خسروي پياده‌روي ‌کردند و صبح روز عرفه، دعا برگزار ‌کردند.

74334_931.jpg

پس از چند سال و در عرفه سال 79 اين جمعيت به دست‌کم سيصد هزار نفر از سراسر کشور رسيد که به صورت کارواني و عمدتا با هزينه شخصي خود را به اين مکان مي‌رساندند.
پس از رحلت سيد آزادگان، اين مراسم با حضور آزادگان و جمعيت قابل توجهي از سراسر کشور و عمدتا از استان کرمانشاه، همچنان زنده و پابرجاست.
سيدآزادگان در گفتاري فرمود: «در ايام حج، حاجيان به قصد کعبه بيت‌الله الحرام قصد قربت مي‌کنند و ما در اين ايام به قصد زيارت کعبه دل‌ها، حسين‌بن‌علي (ع) رهسپار نزديکترين نطقه مرزي به کربلا مي‌شويم».

74335_293.jpg

آن بزرگوار پس از آزادي و به دعوت بعثه مقام معظم رهبري و اصرار آزادگان و دوستان يک بار به مکه معظمه مشرف شدند ولي با خود عهد کردند تا با پاي پياده حرم حسين بن علي را زيارت نکنند، بار ديگر به مکه مشرف نخواهند شد.
يادآور مي‌شود پس از نمايان شدن تأثير معنوي اين دعا و پياده‌روي و کاروان‌هاي زيارتي سيدآزادگان ديدار از مناطق جنگي و در نهايت اردوهاي «راهيان نور» شکل جدي به خود گرفت و فراگير شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس