به گزارش مشرق به نقل از العالم، "مضاوی الرشید" در مقاله ای نوشت: عربستان در بحرین مستقیما به سرکوب انقلاب پرداخت، چراکه رژیم سعودی سرنگونی رژیم بحرین و تغییر نخستین رژیم پادشاهی عربی را خطری مستقیم برای خود دانست؛ به همین دلیل تلاش کرد انقلاب بحرین را حرکتی طایفه ای معرفی کند که از سوی ایران بعنوان یک قدرت منطقه ای حمایت می شود .. رژیم سعودی نمی خواهد یک نظام جمهوری عربی در منطقه ایجاد شود، چراکه این امر مقدمه ای برای سرنگونی پادشاهان عرب یکی پس از دیگری خواهد بود.
الرشید خاطرنشان کرد: در یمن رژیم سعودی هنگامی که با انقلاب مردم برای تغییر رژیم حاکم وابسته به عربستان مواجه شد، طرحی را برای نجات این حاکمیت وابسته ارائه کرد.
وی با اشاره به ارتباط رژیم حاکم یمن با منافع اقتصادی، نظامی، قبیله ای، استراتژیک و ایدئولوژیک با آل سعود، گفت: درحالیکه عربستان سعودی در بحرین به صورت مستقیم دخالت نظامی کرد، این دخالت در یمن به صورت متفاوت و از راه های دیپلماتیک، سیاسی و اقتصادی صورت گرفت.
این نویسنده عربستانی با اشاره به حمایت مادی و معنوی رژیم سعودی از معارضه در سوریه، ضربه زدن به ایران و حزب الله و مقاومت در منطقه را یکی از دلایل دشمن شدن رژیم سعودی با نظام سوریه برشمرد.
مضاوی الرشید خاطرنشان کرد، سیاست متناقض سعودی در بحرین، یمن و سوریه، به هدف سیطره بر اوضاع سیاسی داخلی خود، و جلوگیری از رسیدن نسیم تغییر به عربستان است .. اما رژیم سعودی به هر اندازه که در خارج از این کشور قدرتنمایی کند، نخواهد توانست چرخ تغییر را متوقف کند .. و روزی خواهد رسید که رهبری سعودی خواهد فهمید، دوران حکومت سلطه جویانه پایان یافته، و توطئه های خارجی دیگر نمی تواند مانع از بروز تغییرات ریشه ای داخلی شود.
نویسنده و پژوهشگر عربستانی برخورد متناقض رژیم سعودی با تحولات بحرین، یمن و سوریه را تلاشی از سوی این رژیم برای جلوگیری از رسیدن نسیم تغییر به عربستان دانست و تأکید کرد؛ حکومت سلطه جویانه و توطئه در خارج نمی تواند آل سعود را از تغییرات ریشه ای نجات دهد.