به گزارش مشرق، 'مرتضی شایسته' روز یكشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: مشكل اساسی در تولید آثار سینمایی استاندارد، فیلمنامه نویسی است، از این رو برای گام نهادن در ساخت فیلم های فاخر باید فیلمنامه مناسبی داشت.
وی گفت: فیلمنامه چنین آثاری باید جذاب و درجه یك باشد و باید به فیلمنامه نویس فرصت لازم برای نگارش چنین آثاری داده شود.
تهیه كننده فیلم سینمایی 'صد سال به این سال ها' یادآور شد: ساخت فیلم های فاخر و استاندارد، به همكاری یك تیم حرفه ای نیازمند است و عوامل تولید چنین آثاری باید تراز اول باشند.
به گفته شایسته، موضوع فیلم های فاخر باید ملی بوده و در عین حال نگاهی جهانی در تولید آن آثار وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: فیلم های همچون 'جدایی نادر از سیمین' نمونه مناسبی در سینمای ایران هستند و موفقیت چنین فیلم هایی نشان از محتوای غنی آن دارد.
رییس موسسه هدایت فیلم سپس با اشاره به لزوم سرمایه گذاری كلان در تولید آثار سینمایی فاخر و استاندارد گفت: چنانچه ردیف بودجه خاصی برای تولید چنین آثاری در نظر گرفته شود، بدون شك سینمای ایران در عرصه تولید آثار سینمایی متناسب با استانداردهای جهانی، گام های موثری بر خواهد داشت.
شایسته تاكید كرد: در عین حال در تولید فیلم های فاخر می توان از عوامل خارجی و حرفه ای سینمای دنیا بهره برد و به هر حال باید بپذیریم می توان از تجربه عوامل فیلمسازی دنیا در تولید این نوع آثار استفاده كرد.
وی ادامه داد: حضور عوامل خارجی در آثار سینمایی ایرانی به بین المللی شدن آنها بطور قطع كمك خواهد كرد و نگاه ما به تولید فیلم های استاندارد باید تغییر كند.
این تهیه كننده سینما گفت: علاوه بر تولید فیلم های فاخر، سینمای ایران به پخش كنندگان جهانی نیاز دارد و حتی در این زمینه باید از هم اكنون به فكر پرورش نیروهای كارآمد بود.
شایسته یادآور شد: پخش فیلم های سینمایی در داخل كشور موجب بین المللی سینمای ایران نمی شود و باید از افراد با تجربه در زمینه توزیع بین المللی فیلم های ایرانی استفاده شود.
تهیه كننده فیلم سینمایی 'بوتیك'، بر لزوم تولید فیلم های فاخر و استاندارد در سینمای ایران، و نیز اختصاص ردیف بودجه مجزا و مشخص برای ساخت چنین آثاری تاكید كرد.