کد خبر 1414890
تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۴

به گزارش مشرق، محسن مهدیان در کانال تلگرامی خود با عنوان کشکول نوشت:

پرطنین ترین سخن رهبری

یکم. خاطرتان هست آنروزهای دهه ۶۰؛ چه خاطرات خوشی. پر از همدلی و همیاری. برای خیلی ها آن روزها نوستالژی است. اتفاقا دشمن هم فهمیده است و تلاش بی امان و جاهلانه ای می کند تا بجای نوستالژی دهه ۶۰ نوستالژی دهه ۵۰ را بسازد؛ نوشتم جاهلانه چون خیال می کنند این وارونه سازی نیز دست ساز است. بگذریم از این بلاهت تودرتو.

بااین حال از نوستالژی دهه ۶۰ هم باید عبور کرد.

دوم.  پرطنین ترین سخن رهبری چیست؟ پربسامدترین هم شاید باشد؛ اما در طنین شک ندارم. طنین یعنی چی؟ یعنی بیشترین تاکید ایشان در تمام سالهای رهبری. از کدام طنین سخن می گوئیم؟ از هویت. رهبری در اغلب سخنرانی های معرفتی خود از جمله دیدار اخیر با مجمع جهانی اهل بیت به این هویت ماندگار اشاره کردند. هویتی مانا و تصویری از تاب آوری این انقلاب. تا جائیکه فرمودند این تاب آوری و ماندگاری از اصل انقلاب نیز مهمترست.

حتی وقتی از مردم  می گویند باز هم به همین هویت اشاره می کنند؛ اینکه مردم امروز از روزهای اول انقلاب نیز ایمانی ترند.

جالب اینکه وقتی از دشمن هم می گویند باز به همین هویت ارجاع می دهند؛ اینکه می فرمایند دشمن امروز پیچیده تر از گذشته است و این نشانه قوی ترشدن این انقلاب و مردم است.

سوم. راز این ماندگاری را نیز توضیح دادند؛ ماندن بر مدار جمهوریت و اسلامیت و در یک کلمه استقامت این مردم.  

چهارم. اما چرا ماندگاری مهمتر از تاسیس است؟ این سوال ممکن است به زبان هم نیاید، اما هر کس نوستالژی دهه ۶۰ را به ذهن داشته باشد این سوال ساده برایش پیش می آید که آنروزهای به یادماندنی کجا و این روزها کجا؟ آن حال خوش و این سختی ها...

پنجم. شما اهل زیارت اید. اهل فعالیت های مذهبی و معنوی و حتما هم از این مناسک مذهبی خاطره خوش دارید؛ کدام خاطره؟ کنار ضریح یا در هیات یا اعتکاف یا سفر حج و یا هرچه و هرجا؛ از آن لحظات یک حال خوش به خاطر دارید. اغلب همینند و در این حال احتمالا تصمیم های شخصی مهمی بگیرند؛ مثل اینکه برخی خطاهای خود را اصلاح و جبران کنند. اما در این عزم برخی جزم دارند و برخی نه.

با این حال برای هردو آن حال خوش معنوی، خاطره انگیز است هرچند برای برخی تثیبت شده است و برای برخی تنها یک نوستالژی است.

پنجم. اهل معرفت در بیان عرفان عملی معتقدند گام اول سلوک و خودسازی، یقظه و تحول درونی است که همواره با یک حال خوش معنوی همراه است اما گام اصلی، مرحله مقام و تثبیت است که همراه با سختی است و ممارست می خواهد و صبوری.

القصه؛

نوستالژی دهه ۶۰ برای این مردم گذشته است و امروز شان تثبیت و توسعه آنروزهاست.  

راز ماندگاری این مردم رسیدن به مرحله مقام است؛ دوران تثبیت. راز مومن تر بودن این مردم نسبت به گذشته نیز همینجاست...

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۴
    3 7
    جانم فدای رهبرم
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۴
    2 1
    چرا همه فکر میکنن کاسبی فقط پوله؟؟ کاسبی سیاسی و قدرت و جایگاه بدتره. کاسبان تحریم اونایی هستند که دوست دارن همیشه تحریم باشه تا به بهانه تحریم بحث مذاکره رو وسط بکشن و بگن ما زبان دنیا رو بلدیم. اینا کاسب تحریمن. و در واقع کاسبان تحریم دارو دسته حسن و ظریف هستن.که دوس دارن تحریم صد سال دیگه از اثر نیفته تا به همان بهانه رای بیارن. در حالی که اگر در داخل تحریم رو از اثر بنداریم دیگه کاسبی این گروه کساد میشه #کاسبان_تحریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس