امیر سیاری: مسیر روشن خوداتکایی و قطع وابستگی‌های تجهیزاتی را بدون توجه به تحریم‌ها طی می‌کنیم

فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ذوالفقار ارتش با تاکید بر اینکه پهپاد جایگاه ویژه‌ای در ارتقاء توان رزم نیروهای مسلح پیدا کرده است، گفت: امنیت کشور و منطقه باید توسط خودمان تامین شود.

به گزارش مشرق، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده و فرمانده رزمایش مشترک پهپادی ۱۴۰۱ ارتش صبح امروز در اولین روز از رزمایش با بیان اینکه بحمدالله امروز کشور ما دارای نیروهای مسلح قوی، با تجربه و مقتدری است، گفت: نیروهای مسلح از تجهیزات لازم برای انجام مأموریت خود برخوردار هستند، اما اگر ما نگاهمان به آینده نباشد، و مطابق با فناوری‌های روز و آینده حرکت نکنیم قطعاً از دیگران عقب خواهیم ماند.

وی با تاکید بر اینکه پهپاد امروزه یک پدیده جدید است، افزود: اثرگذاری این پدیده در جنگ‌های اخیر در دنیا ثابت شده است که می‌توان به جنگ آذربایجان و ارمنستان، جنگ اوکراین و روسیه و … اشاره کرد.

امیر دریادار سیاری ادامه داد: امروز پهپاد در ارتقا توان رزم نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران جایگاه بزرگی پیدا کرده و در سازمان رزم ارتش گنجانده شده است و در کنار سایر تجهیزات دیگری که وجود دارد توان رزم ما را مطابق با فناوری روز ارتقا بخشیده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش با تاکید بر اینکه در این حوزه نمی‌خواهیم به دیگران وابسته باشیم و تجهیزات حوزه پهپادی تماماً به صورت بومی تولید می‌شود، عنوان کرد: اکثر پهپادهایی که در این رزمایش شاهد حضور و اجرای عملیات آنها هستیم، تولید اولیه‌اش در داخل ارتش بوده و برای تکمیل و تولید انبوه به وزارت دفاع و یا شرکت‌های دانش‌بنیانی که در سطح کشور هستند سپرده شده‌اند.

وی با بیان اینکه داشتن توانمندی پهپادی به توان بازدارندگی کشور کمک می‌کند، تاکید کرد: امنیت کشور و منطقه باید توسط خودمان تأمین شود، اگر قرار است کسی برای ما امنیت برقرار کند این به معنای امنیت عاریه‌ای است که اصلاً ارزش ندارد.

امیر سیاری ادامه داد: توانمندی ملت قهرمان ایران و نیروهای مسلح به میزانی است که می‌تواند در مقابل همه تهدیدات ایستادگی کند و آزموده را آزمودن خطاست.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه با وجود مدت زمان کمی که برای تجهیز به فناوری پهپاد طی کردیم، نتیجه کار جهشی بوده، گفت: نتایج بسیار ارزشمندی در مدت زمان کمی به دست آمده که حاصل هوش و ذکاوت پژوهشگران ما است.

وی خاطر نشان کرد: در این رزمایش تعدادی از پهپادهای ارتش در شرایط خاص و دشوار به کار گرفته خواهند شد و در حوزه‌های مراقبت و شناسایی، جنگ الکترونیک و رزمی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
    0 0
    در جنگ های مدرن اپراتور تقریبا داره حذف میشه. من نمیگم خوبه یا بده. ولی جنگای قدیمی بهتر بودن. زور بازو و مهارت شمشیرزنی و ... تعیین کننده بود. اگ همونطوری میموند سوسولای اروپایی هیچی نبودن. مگ میتونستن به سیاه پوستا زور بگن یا استعمار کنن. غذای شیرای آفریقایی میشدن. پیشرفت علم و استفاده ازش در جنگم زیاد قشنگ نیست. قدیم یه دلاور تعیین کننده بود ولی الان موشک و جنگنده و ... رینگ مبارزات حس جنگ رو نداره متاسفانه
  • IR ۱۲:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۲
    1 0
    البته که پهپاد ها توان رزمی ایران را ارتقا دادند . ولی یک نکته ، این حرکت نباید متوقف شود ، چرا ، چون که‌ به زودی با همه گیر شدن پهپاد در دنیا ، سلاح های ضد پهپاد هم پیشرفت می کنند و تنها پهپاد هایی موفق هستند که بتوانند مستقل با استفاده از هوش مصنوعی ماموریت را کامل کنند و بازگردند .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس