به گزارش مشرق به نقل از ایلنا، اکبرپور هدف از تشکیل این جلسه را ارائه راه کارهای اجرایی و عملیاتی برای عضویت قوه قضائیه و سازمان انرژی اتمی در شورای عالی مدیریت بحران کشور دانست و تصریح کرد: این حضور میتواند ضامن ایمنی چرخه مدیریت بحران در کشور باشد.
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور اظهار کرد: قوه قضائیه میتواند از مرحله پیشگیری وارد مدیریت بحران شود چرا که این مرحله از وظایف ذاتی این قوه است.
وی ادامه: امکاناتی که حضور قوه قضائیه در چرخه مدیریت بحران ایفا میکند تسهیل در امور و اختیارات مدیران است.
اکبرپور استفاده بهینه و بهنگام از ابزار و امکانات در زمان بحران نیازمند آیین نامه و قانون دانست و گفت: این امر مستلزم حضور قوه قضائیه در کارگروههای عضو مدیریت بحران کشور است.
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به عدم تشکیل اداره کل بحران در برخی وزارتخانهها گفت: ادغام ادارات کل بحران با پدافند غیرعامل عملی غیر قانونی است، چراکه پدافند غیرعامل در زمینههای نظامی فعالیت میکند در حالی که وظایف ادارات کل بحران فقط در زمینه حوادث طبیعی است.
وی در ادامه تاکید کرد: در زمینههای اقدامات قضایی و نیز نحوه برخورد با حوادث هستهای، آموزش مدیران و مردم مهمترین هدف تشکیل کارگروههای تخصصی در مدیریت بحران کشور است.
از جمله مصوبات این نشست میتوان به عضویت قوه قضائیه در شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور پس از تصویب در شورای هماهنگی و سیر مراحل قانونی به استناد بندهای ۱۴ و ۱۵ ماده ۸ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور و نیز تشکیل کارگروه تخصصی حوادث هستهای و پرتوی با مسئولیت سازمان انرژی اتمی و عضویت آن سازمان در شورای هماهنگی و شورای عالی مدیریت بحران کشور پس از تصویب در شورای هماهنگی و سیر مراحل قانونی اشاره کرد.
کد خبر 140860
تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۷
- ۰ نظر
- چاپ
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور استفاده بهینه و بهنگام از ابزار و امکانات در زمان بحران نیازمند آیین نامه و قانون دانست و گفت: این امر مستلزم حضور قوه قضائیه در کارگروههای عضو مدیریت بحران کشور است.