گروه ورزشي - سعيد علي حسيني، وزنه بردار دسته فوق سنگين کشورمان، بتازگي از سوي فدراسيون بين المللي وزنه برداري با محروميت مادام العمر مواجه شده و اين در حالي است که سال گذشته هم اميد ناييج، رشيد شريفي و انوش آرمک از سوي اين فدراسيون محروم شدهاند. اين موضوع واکنش شديد مهدي عطار اشرفي، ملي پوش و سرپرست پيشين وزنه برداري ايران را به همراه داشته است.
عطار اشرفي در گفتگو با مهر در اين خصوص اظهار داشت: من زماني که علي حسيني دوپينگي اعلام شد گفتم او هيچ بختي براي فرار از محروميت مادام العمر ندارد مگر اينکه معجرهاي رخ دهد که ديديد سرانجام محروميت دامن او را گرفت. اين بچه مي توانست با ادامه روندي که در پيش گرفته بود بهترين وزنه بردار ايران و جهان شود اما عدهاي از ترس اينکه رکوردشان شکسته نشود، اجازه ندادند در صحنه باقي بماند.
وي در ادامه خطاب به حسين رضازاده، سرپرست حال حاضر فدراسيون وزنه برداري، گفت: آقاي رضازاده! شما چند تن از بهترين وزنه برداران اين مملکت را از بين برديد آن وقت بايد در جايگاه خود باقي بمانيد؟ علي حسيني با کار اشتباه شما از وسط دو نيم شد و حالا بايد برود پي کارش.
سرپرست پيشين تيم ملي وزنه برداري تصريح کرد: زماني که 9 وزنه بردار ما دوپينگي اعلام شدند مي بايست رضازاده هم در ميان آنها مي بود و من قبلا هم اين موضوع را گفتهام اما معلوم نيست چرا ايشان محروم نشد. اکنون کسي که خودش مسئله داشته سرپرست فدراسيون وزنه برداري است و مي بينيم که هنوز هم دوپينگ در وزنه برداري ادامه دارد.
عطار اشرفي در ادامه تصريح کرد: رضازاده و برادران رياحي بدانند که وزنه برداري ملک شخصي آنها نيست. ماه گذشته يکي از وزنه برداران پيشکسوت کشورمان با وزنه بردار اسراييلي روي سکو رفت و اکنون من مي پرسم آيا نبايد با وي به اين خاطر برخورد مي شد؟ چرا کسي رضازاده را زير سوال نمي برد؟
وي، بهرام افشارزاده، دبيرکل کميته ملي المپيک و رئيس پيشين فدراسيون وزنه برداري را علت اصلي اين اتفاقات تلخ دانست. عطاراشرفي گفت: افشارزاده عامل اصلي اين گرفتاريهاست. او بود که اين فدراسيون را دست چهار تا بچه داد. در وزنه برداري ايران همواره افراد باتجربهاي حضور داشتهاند و من نمي دانم چرا رضازاده با وجود سن کمي که دارد بايد سرپرست فدراسيون وزنه برداري باشد؟
عطاراشرفي گفت: رضازاده با سي و اندي سال نمي تواند رئيس فدراسيوني باشد که اولين مدال طلاي المپيک ما از اين رشته به دست آمده است. در اين رشته ابرمردي چون محمود نامجو را داشتهايم و نمي بايست فردي با ميانگين سني پايين مثل رضازاده مديريت اين فدراسيون را به دست مي گرفت. آيا هادي ساعي نمي توانست رئيس فدراسيون تکواندو شود؟ آيا برادران خادم نمي توانستند مديريت کشتي را به دست بگيرند؟ نيامدند چون بايد پذيرفت به سن مديريت نرسيدهاند.
عضو پيشين تيم ملي وزنه برداري ايران در دهه 50 گفت: علي مرادي زماني که رئيس فدراسيون وزنه برداري ايران شد، جوان بود اما در کنار او افراد باتجربهاي حضور داشتند و ديديد که موفق هم شد. اما رضازاده با چه کساني مي خواهد به موفقيت برسد؟
عطاراشرفي در پايان تصريح کرد: بازهم مي گويم رضازاده حدنصابهاي رياست فدراسيون وزنه برداري را نداشت و نمي بايست براي اين سمت انتخاب مي شد.
سرپرست پيشين فدراسيون وزنه برداري با انتقاد از وضعيت موجود در وزنه برداري ايران گفت: حسين رضازاده و برادران رياحي بايد بدانند اين فدراسيون ملک شخصي آنها نيست که هر کاري بخواهند انجام دهند.