کد خبر 138975
تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۳

براساس يك تحقيق جديد مشخص شد كه پاكستان به دليل رويارويي با افزايش خشونت‌ها نيازمند ايجاد اصلاحات در ساختار نيروي پليس اين كشور است كه با نقصان در آموزش، كمبود تجهيزات و سياستي تاثيرگذار دست و پنجه نرم مي‌كند.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، براساس اين تحقيق كه توسط كميسيون جامعه آسيا براي پاكستان مستقر در نيويورك تهيه شده آمده است كه براي ارتقاي توانايي‌ها و مهارت‌هاي نيروي پليس پاكستان و كاستن از فساد در اين نهاد دولتي بايد تغييرات و اصلاحاتي در ساختار اين نهاد ايجاد شده و به نيروهاي پليس آموزش لازم داده شود.

در اين گزارش همچنين آمده است: نرخ بالاي وقوع جرايم در سراسر پاكستان، ناشي از عدم دادگاهي و متهم كردن افراد و نگراني‌هايي در مورد عدم كنترل صحيح مرزهاي پاكستان با افغانستان نشان دهنده نياز فوري اسلام آباد به سرمايه‌گذاري و ايجاد تغيير و اصلاحات در ساختار نيروي پليس است.

در اين گزارش كه قرار است دوشنبه منتشر شود، آمده است كه مجرمان و تندروها به شدت با يكديگر تباني كرده‌اند به اشكال مختلف به نيروهاي پليس حمله مي‌كنند.

ارتش و سرويس اطلاعات داخلي پاكستان همواره در مركز قدرت بوده‌‌اند اما در اين گزارش ذكر شده كه هم اكنون پليس مسئوليت اجراي قانون و احكام آن را دارد.

در ادامه اين گزارش آمده است: مقصر دانستن پليس در مورد اين مشكلات كه توسط مردم، رسانه‌ها و دولت به اين نيروها اطلاق مي‌شود كاملا ناعادلانه و دور از انصاف است. سيستم پليس پاكستان بر اين پايه و ساختار بنا نشده كه به يك رويكرد خوب و عمل صادقانه پاداش دهد. دستمزدهاي افسران پليس كم است و اين تنها به دليل كمبود حمايت و منافع از اين نيروهاست.

حسن عباس، مدير اجرايي اين تحقيق و استاد دانشگاه دفاع ملي در واشنگتن گفت: كمك‌هاي بين‌المللي مي‌توانند اين كمبودها را در سيستم نيروي پليس پاكستان حل كنند. آمريكا و انگليس همچنان در حال كمك كردن به پاكستان براي اجراي تغييرات و اطلاعات در اين سيستم هستند.

اين استاد دانشگاه افزود: بسياري از اين كمك‌هاي مالي در بخش دفاعي و تامين نيازهاي نيروي پليس طي يك دهه گذشته استفاده شده است اما مبلغ كمي از اين كمك‌ها در بخش مقابله با تروريسم مورد استفاده قرار گرفته است. هر دو مورد جزو نيازهاي اساسي پاكستان محسوب مي‌شوند و ايجاد توازن و تعادل در استفاده از كمك‌هاي مالي در هر دو بخش قابل توجه است.

پاكستان بيش از 18 ميليارد دلار از آمريكا براي بخش نظامي خود كمك مالي دريافت كرد و اين روند از زماني صورت گرفته كه اسلام آباد موافقت كرده تا از نيروهاي آمريكايي در جنگ در افغانستان پس از 11 سپتامبر سال 2001 ميلادي حمايت كند.

با وجود چنين كمك‌هايي، پاكستان طي سال‌‌هاي اخير با خشونت‌هايي از سوي شبه‌نظاميان طالبان مواجه بوده است.

در اين گزارش همچنين از دولت اسلام آباد خواسته شده تا به حقوق زنان، كودكان واقليت‌ها كه همواره در مركز توجه بوده‌‌اند، احترام گذاشته شود و اقداماتي براي به خدمت گرفتن زنان بيشتر در بخش نيروي پليس صورت گيرد.

همچنين در اين گزارش خواسته شده تا از جوانان محلي براي نيروهاي پليس در ولايت بلوچستان استفاده شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس