مجید انصاری در صحبت های خود به صورت تلویحی ضمن تایید تئوری های خاتمی برای بازگشت اصلاح طلبان؛ در تلاش برای فتنه پوشی، از هیچیک از مواضع خطرناک اصلاح طلبان در سال 88 و قبل از آن دست نمی یازد و با طرح مقولاتی مثل "حمایت مردم از نظام" سعی می کند تا این مسئله به نحوی محل سوال قرار گیرد.

خبرنگار سیاسی مشرق: حجت الاسلام مجید انصاری در گفتگویی تفصیلی با خبرگزاری ایسنا مقولات فراوانی را ناظر به فعالیت های سیاسی این روزهای اصلاح طلبان مطرح کرده است.

مقولاتی که البته بخش اعظمی از آنها تقلایی است تا بتواند با فتنه پوشی، اصلاح طلبان را بدون پرداخت کمترین هزینه پس از وقایع فتنه بار سال 88 به صحنه سیاسی کشور بازگرداند و البته این عملیات "ریکاوری"! نیز گویا قرار است با هم پوشانی تثلیث انصاری، خاتمی و خوئینی ها به نتیجه ای برسد که طی آن فضای پیش روی اصلاح طلبان به شدت عادی سازی و از طرفی زمینه برای طرح دوباره اصلاح طلبان در سپهر سیاسی کشور نیز ایجاد شود.

این در حالی است که فعالیت سیاسی دوباره اصلاح طلبان با وقایع فتنه سال 88 به شدت مخدوش شده است و عموم فعالان سیاسی معتقدند که شرط ایجاد زمینه برای فعالیت دوباره آنها یا تغییر نام اصلاح طلبان است و یا تعیین مرز صریح و دقیق آنها با مقولاتی که جملگی از عوامل مقوّم فتنه در سال 88 به شمار می رفتند.

مسئله ای که البته تاکنون اتفاق نیفتاده است.

انصاری در صحبت های خود به صورت تلویحی ضمن تایید تئوری های سیدمحمد خاتمی برای بازگشت اصلاح طلبان؛ در تلاش برای فتنه پوشی، از هیچیک از مواضع خطرناک اصلاح طلبان در سال 88 و قبل از آن دست نمی یازد و با طرح مقولاتی مثل "حمایت مردم از نظام" سعی می کند تا این مسئله به نحوی محل سوال قرار گیرد.

مجید انصاری در گفتگوی خود با ایسنا پیرامون مسئله جنبش برانداز سبز و ارتباط آن با اصلاح طلبان این جمله را مطرح می کند: "هم‌اكنون ارتباطي تشكيلاتي يا همكاري تعريف شده‌اي ميان جبهه اصلاحات و جريانات برانداز وجود ندارد و در گذشته هم وجود نداشته است. مساله اين است كه جبهه غير از حزب است؛ حزب داراي اساسنامه و حدود و ثغور روشني است، اما جبهه داراي ضوابط و ساختاري تشكيلاتي نيست، لذا ممكن است برخي افراد يا گروه‌ها خود را به جبهه‌اي نزديك‌تر احساس كنند و در موضوعي اشتراك نظر پررنگي پيدا كنند، در حالي كه اگر همه مسائل مورد بررسي قرار گيرد، موارد اختلاف آن‌ها با يكديگر خيلي بيشتر از موارد اتفاق باشد، و اين تقارب‌هاي اسمي و غيررسمي در بزنگاه‌هاي خاص سياسي بيشتر شكل مي‌گيرد كه يكي از مهم‌ترين بزنگاه‌ها همان انتخابات است."

و البته نکته واضح نیز در صحبت فرافکنانه آقای انصاری این است که جریان اصلاحات و چهره های آن هیچگاه تلاشی برای "بررسی همه مسائل"!!! با هیچ گروه براندازی نکرده اند.

آنها در قبال اینکه اغتشاشگران به لقب "خداجو" مفتخر شدند هیچ عکس العملی نشان ندادند و به عنوان چهره هایی که سابقاً در کنار نظام بوده اند نیز درباره دروغ بزرگ "تقلب" نه تنها هیچ واکنشی نشان ندادند بلکه رفتارهای آنها از جانب عده ای تعبیر به مشتی ایما و اشاره برای ماندن اعتراضات در صحنه شد.

انصاری همچنین در نظری دیگر می گوید: "برخورد صادقانه با مردم به دور از آمار سازي هاي اغراق‌آميز و بيان متوازن پيشرفت‌ها و نارسايي‌ها مي‌تواند نقش موثري در جلب حمايت عامه از نظام فراهم سازد."

*اصلاح طلبان همچنان سر آشتی با مردم و کشور را ندارند

این صحبت وی در حالتی منصفانه هم حتی نشان می دهد که اصلاح طلبان همچنان سر آشتی با مردم و کشور را ندارند. اینکه اقلیتی متهم به فتنه گری در گوشه یک ضلع بنشینند با اسم دلسوزی برای نظام! اینگونه بگویند که با مردم صادقانه برخورد نمی شود و اخبار کشور آمارسازی های اغراق آمیز است ظلمی سابقه دار است که در ماجرای قتل های زنجیره ای، در فتنه 18 تیرماه 78 و در فتنه سال 88 نیز رخ نمود. و البته این نکته از حافظ مردم نیز پاک نمی شود.

مسئله دیگر آن است که منظور چهره های اصلاح طلب از به کار بردن واژه "نظام"! و یا "حمایت از نظام"! چیست؟

این نکته ای است که حجت الاسلام انصاری بعنوان یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام باید درباره به کار بردن آن تقوای بیشتری به خرج بدهد و در زمینی بازی نکند که وضوح آن آشکار شده و اشخاصی مثل مصطفی تاج زاده!!! پیش از این تمام مهره های این بازی را سوزانده اند.

در واقع آنها با نام بردن از "نظام" و طرح مفهومی "حمایت از نظام" قصد دارند به سمتی اشاره کنند که ستون خیمه انقلاب اسلامی ما در آنجا قرار دارد و صد البته حجج اشاره شده یعنی انصاری، خاتمی و خوئینی ها باید بدانند که همه مردم ایران، پشت به پشت در کنار این رکن رکین ایستاده اند و نخواهند گذاشت عده ای با شیطنت در ساحت مفاهیم، خواب دوباره "هر هفت روز یک بحران" را در سر بپرورانند.



انصاری در بخش دیگری از صحبت خود با تکرار تلویحی تئوری خاتمی مبنی بر اینکه نظام و کسانیکه در فتنه 88 بعنوان معترض حضور داشته و البته سرکوب شده اند، بیایند و با یکدیگر آشتی کنند، می گوید: "دلخوري‌هايي كه به هر دليل در جريان انتخابات گذشته پيش آمده است و كدورت‌ها با يك سعه صدر و گذشت متقابل كنار گذاشته شود... فضاي سياسي كشور اقتضاء مي‌كند با يك نگاه برادرانه، گذشت و اغماض، عفو و تفاهم به استقبال انتخابات رياست جمهوري برويم و لازمه اين كار اين است كه دست خناس‌ها و عناصر افراطي و جريانات مشكوك و كساني كه نان و نامشان در اختلاف افكني و دميدن در كوره اختلاف است، قطع شود."

انصاری در حالی با پیروی از تئوری سیاسی "دزموند توتو" از مهربانی و گذشت و غیره سخن می گوید که فی الواقع رخدادهایی که در انتخابات ریاست جمهوری گذشته پیش آمد نه کدورت و دلخوری کودکانه که "فتنه" و "فتنه انگیزی" بود.

مقوله ای که جان کشور را برای بیش از 8 ماه آزرد، خون های زیادی را بر زمین ریخت و همانند یک بیماری ریشه دواند و اگر نبود نوش داروی "9 دی" مشخص نبود چه بر سر ایران عزیز ما می آمد؟

*فتنه گران فقط با گذشت و اغماض پاک نمی شوند

آقای انصاری که درس دین خوانده است باید بداند که در قبال حق الناس و مسائلی که به حکومت مسلمین مربوط می شود، گذشت و اغماض تمام ماجرا نیست و صد البته روشن شدن همه ابعاد موهوم یک فتنه، ابراز برائت صریح و مکرر از آن و اعتراف به اشتباهات نیز ضمن خواست مجازات عوامل فتنه، ابعادی دیگری از آن است.

مسئله ای که در رفتارهای این روزهای اصلاح طلبان همانند یک حلقه مفقوده است و هیچ اثری از آن نیست و زودا که این حلقه مفقوده سبب گستتن زنجیر اصلاحات برای همیشه شود.

نکته بارز اصلی در صحبت های حجت الاسلام انصاری و تلاش وی برای اظهار نظر نیز این است که اساساً کسی هم در روزهای اخیر منتظر اصلاح طلبان نیست که به بهانه دلسوزی برای نظام! بخواهند وارد صحنه شوند و با فتنه پوشی، تمام مقولاتی که سال 87! بر روی آن دست گذاشته بودند و دست آخر به فتنه انجامید را باز هم تکرار کنند؟!

چهره های اصلاحات باید بدانند که ذهن مردم ایران به این زودی که آنها تصور کرده اند، عبرت های فتنه را فراموش نخواهند کرد.

 چه اینکه باید دانست اثرات فتنه انگیزی اصلاح طلبان بر تارک تاریخ ایران حک شده است و نقش حک شده همیشه مانا خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سید امیر ۰۰:۴۴ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    0 0
    با این گرانی و عدم رفع ان توسط مجلس و دولت اصولگرا خود به خود مردم به اصلاح طلبان روی می اورند. البته نقش جریان انحرافی در ایجاد این حرکت را نباید فراموش کرد.
  • ۰۱:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    0 0
    کسانی که حاضر به پذیرش رای مردم نیستند ، حق شرکت در انتخابات را ندارند . کسانی که رقابتی ترین انتخابات کشور را با تئوری های مسخره ای نظیر " داماد لرستان " و "فرزند آذربایجان" زیر سوال می برند ، می خواهند دیکتاتوری را در این کشور حاکم کنند و ما نخواهیم گذاشت دوباره این بازی را تکرار کنند . به این لینک سری بزنید ، جالب است : http://alef.ir/vdcepf8n.jh8ovi9bbj.html?59786
  • عبدالامیر ۰۱:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    2 0
    الان مردم خودشون قضاوت می کنند ، بهترین سالهای ایران پس از انقلاب مربوط به دولت آقای خاتمی بود ، واقعا ً چه بی دغدغه زندگی می کردیم ، یادش بخیر
  • ۱۰:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    1 1
    یاد خاتمی و موسی لاری بخیر
  • مجید ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    0 0
    چرا مطلب ارسال شده مرا در سایت نمی گذارید0000000
  • رضا ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    0 0
    کسانی که حاضر به پذیرش رای مردم در انتخابات نبودن ، صلاحیت و حق شرکت در انتخابات را ندارند .
  • محمدباقر ۱۷:۴۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۱
    0 0
    شتر درخواب بیند پنبه دانه
  • ۰۲:۲۳ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۲
    0 0
    احتمالا شما اونوفت بچه بودی!
  • عبدالله ۱۱:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۵/۰۲
    0 0
    از اقای انصاری سوالی دارم اینکه گفته جبهه فرا گیر است و مانند حزب نیست ! ایا حجت شرعی ندارند که در مقابل مواضع افراد منحرف موضع گیری نمایند ؟ مثلا اگر یک زمانی خدای ناکرده با ابو سفیان در یک جبهه هم نظر شد نباید توجه کند!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس