وي در ادامه اظهار كرد: ما در مورد تهران احساس كردهايم تهديدات دشمن در عرصه جنگ نرم گستره زيادي را شامل ميشود و دشمن در آن با ابزارها و تكنولوژيهايي كه در اختيار دارد و همچنين با توان و سرمايهگذاري سنگين وارد ميدان شده است. بر اين اساس چهار تهديد بزرگ را بر ما وارد ميكنند كه تضعيف ايمان، باورها و ارزشهاي انقلاب و اسلام، ترويج زندگي غربي و گسترش آن، ترويج و ايجاد فضاي غيراسلامي و ساختارشكن و تربيت نيروهايي كه بتوانند براي آنها نقشآفريني كنند را شامل ميشود.
فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ افزود: در مقابل اين چهار تهديد، ما نيز چهار هدف براي مقابله با آنها پيشنهاد كردهايم كه عبارتند از تقويت ايمان و باورهاي انقلابي و اسلامي در جامعه، ترويج زندگي اسلامي در مقابل ترويج زندگي غيراسلامي از سوي دشمنان، شكستن فضاي غيراسلامي و تربيت نيروهاي مومن و انقلابي.
كاظميني با بيان اينكه "ما براي تحقق چهار هدف بزرگ خود، بيست اقدام عمده راهبردي در نظر گرفتهايم"، اظهار كرد: اين اقدامات شامل انس با قرآن، احياي امر به معروف و نهي از منكر و برنامههايي از اين دست ميشود و براي اجرايي شدن اين بيست اقدام نيز 100 طرح و 526 اقدام عملياتي طراحي كردهايم.
وي با بيان اينكه "مجموعه اين طرح با عنوان «لبيك يا خامنهاي» نامگذاري شده است"، خاطرنشان كرد: محور اصلي طرحهاي ما مساجد هستند و سه بخش ديگر يعني خانه، مدرسه و محله نيز در محوريت قرار دارند.
فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ اضافه كرد: از نگاه ما مسجد، همان پيام امام(ره) است كه فرمودند "مسجد سنگر است". بنابراين اين سنگر بايد مانند گذشته با همه توان در برابر جنگ نرم نقشآفريني كند و به همين دليل بود كه به ذهن ما رسيد تا همايش «زمزمه محبت» را برگزار كنيم و اين همايش يكي از 526 برنامهاي است كه ما در رابطه با برنامههاي فرهنگي در نظر گرفتهايم.
كاظميني با بيان اينكه "اگر مساجد نقش خود را در دفاع از انقلاب و اسلام ناب به خوبي ايفا كنند، ما در جنگ نرم كنوني پيروز خواهيم بود"، افزود: تقاضاي من از ائمه جماعات، هياتهاي امنا و فرماندهان پايگاههاي بسيج اين است كه با يكديگر به خوبي در اين عرصه مشاركت پويا داشته باشند كه در اين صورت ما خواهيم توانست در مقابله با تهديدات، سرعت مناسبي داشته و صحنه پيروزي را در اختيار خود بگيريم. ظرفيت فرهنگي ما بسيار زياد است ولي مشكل ما اين است كه از نظر هماهنگي، مشاركت و برنامه بلندمدت در عرصه فعاليتهاي فرهنگي كمي با هم فاصله داريم.
وي با تاكيد بر اينكه "نبايد در جامعه انقلابي، اسلامي و شيعه ما و تهران به عنوان امالقراي جهان اسلام، شاهد رواج فحشا و منكرات باشيم و وسايل بيايماني را در جامعه داشته باشيم"، اظهار كرد: وجود اين موارد به دليل آن است كه ما از ظرفيتهايمان به خوبي بهره نبردهايم. ما براي تربيت نيروهاي مومن و انقلابي طرح «صالحين» را پيشبيني كردهايم كه از دو سال پيش آغاز شده و تقاضاي ما از ائمه جماعات مساجد اين است كه در اين طرح با ما همكاري كنند و مديريت اجراي آن را در مساجد خود برعهده گيرند. با تربيت نيروهاي انقلابي خواهر و برادر در سنين مختلف، ميتوانيم آينده انقلاب و نظاممان را بيمه كنيم.
كاظميني با طرح اين پرسش كه "چرا در جامعه امروز ما امر به معروف و نهي از منكر عملي نيست؟"، گفت: اگر ما خواهان تحقق اين امر هستيم، بايد به اقامه نماز جماعت بپردازيم و هربار كه مساجد ما پر شد بدانيم كه آن موقع ميتوانيم امر به معروف و نهي از منكر را به انجام برسانيم.
فرمانده سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ افزود: امروز ما در تهران با در نظر گرفتن جمعيت آن، اگر براي هر هزار نفر بخواهيم يك مسجد داشته باشيم، به 10 هزار مسجد نيازمنديم و اين در حالي است كه در حال حاضر بسيار كمتر از اين تعداد در تهران مسجد داريم.
كاظميني با بيان اينكه "در حال حاضر در سطح شهر تهران در زمينه تعداد مساجد با وضعيت وخيمي روبهرو هستيم"، اظهار كرد: در نقطهاي از اين استان 70 هزار نفر ساكن هستند ولي يك مسجد در آن منطقه وجود ندارد. در شهرك اكباتان هم با وجود 172 هزار نفر جمعيت، فقط سه مسجد وجود دارد. همچنين هماكنون در سطح استان تهران، با مشكل كمبود طلبه و ائمه جماعت روبهرو هستيم.
وي در پايان گفت: تا پايان هفته دفاع مقدس سه طرح بزرگ را به انجام خواهيم رساند كه يكي، برگزاري رزمايش «ميقات صالحين»، همزمان با شب چهاردهم ماه مبارك رمضان در محل مصلاي تهران است و ديگري، برگزاري رزمايش بزرگي در 8 نقطه تهران براي ايجاد آمادگيهاي دفاعي و امنيتي در نيمه شهريورماه است. در نهايت نيز در هفته دفاع مقدس برنامههايي براي ميثاق با شهدا و امام راحل برگزار خواهيم كرد.