کد خبر 137519
تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۱ - ۰۹:۴۷

270 تروریست مسلح خود را در شهر دمشق تسلیم نیروهای نظامی سوریه کردند.

به گزارش مشرق به نقل از العالم، نیروهای امنیتی سوریه با شدت با گروه های مسلحی که به دمشق نفوذ کرده بودند ، مقابله کردند و ده ها نفر از آنان را کشتند و شماری دیگر را وادار به تسلیم شدن کردند.

وی افزود: بیش از دویست و هفتاد نفر از عناصر مسلح بعد از محاصره شدن از سوی نیروهای امنیتی سوریه، خود را در منطقه المیدان دمشق تسلیم کردند.

درهمین حال، وزارت امور خارجه سوریه از سازمان ملل خواست که در تعامل با بحران سوریه بی طرف باشد ودر تهیه راه کاری برای حل بحران این کشور که مبتنی برای گفتگو باشد، سهیم شود و مانع از دخالت های خارجی که ثبات این کشور را به خطر می اندازد، گردد.

وزارت امور خارجه سوریه توقف حمایت های مالی ، سیاسی ، رسانه ای و تسلیحاتی کشورهای خارجی از گروه های تروریستی در سوریه را خواستار شد.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که تصمیمات شورای حقوق بشر و دیگر نهادهای بین المللی با اهداف سیاسی به منزله چراغ سبزی برای گروه های مسلح بوده است تا همچنان به کشتار مردم سوریه ادامه دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس