کد خبر 1373398
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۰
کمیته نظارت بر تامین اجتماعی در مجلس تشکیل می‌شود

سرپرست اداره‌کل مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: شعب تأمین‌اجتماعی به‌صورت منظم و ماهانه، لیست فرزندان اناث بازمانده را به‌منظور پرداخت مستمری بررسی می‌کنند.

به گزارش مشرق، با اعلام روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مجتبی طهماسبی اظهار کرد: با توسعه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی سازمان تأمین‌اجتماعی، همه مراحل درخواست برقراری مستمری بازماندگان و احراز شرایط دریافت این مستمری به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir قابل انجام است.

وی افزود: بازماندگان بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران متوفی، برای دریافت مستمری بازماندگان، باید به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان مراجعه و در این سامانه ثبت‌نام کنند.

سرپرست اداره‌کل مستمری‌های سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه همسران بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران متوفی بعد از ثبت درخواست خود، دیگر نیازی به مراجعه حضوری به شعب تأمین‌اجتماعی ندارند و مستمری آنان به صورت ماهانه پرداخت خواهد شد، گفت: دختران بازمانده با لحاظ شرایط مقرر در قانون تأمین‌اجتماعی از مستمری تأمین‌اجتماعی برخوردار می‌شوند و به‌منظور استمرار پرداخت مستمری، سالیانه باید به جای مراجعه حضوری به شعب برای بررسی استمرار شرایط دریافت مستمری که درگذشته مرسوم بود، فرم تعهدنامه فرزندان اناث را در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین‌اجتماعی تکمیل کنند.

وی با اعلام اینکه دختران بازمانده تا زمانی که همسر و شغلی نداشته باشند، می‌توانند مستمری بیمه شده یا مستمری‌بگیر مرحوم را دریافت کنند، افزود: لازم است که این گروه از مستمری‌بگیران (دختران بازمانده) سالیانه به بخش مربوط به مستمری‌بگیران در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی مراجعه و فرم تعهدنامه فرزندان اناث را تکمیل و مشخصات و نشانی خود را در این فرم قید کنند و متعهد شوند که به سبب نداشتن همسر و شغل شرایط دریافت مستمری را دارند تا پرداخت مستمری آنها ادامه داشته باشد.

طهماسبی گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی اطلاعات ازدواج و طلاق مستمری‌بگیران را از سازمان ثبت احوال دریافت می‌کند که البته ارتباط بین سامانه تأمین‌اجتماعی و سامانه اطلاعات ثبت احوال، به سبب شرایط و مقررات سازمان ثبت احوال، برخط (آنلاین) نیست و گزارش‌های مربوطه به‌صورت ماهانه، دریافت می‌شود. لذا شعب تأمین‌اجتماعی به‌صورت منظم و ماهانه، لیست فرزندان اناث بازمانده را به‌منظور پرداخت مستمری و از حیث استمرار شرایط دریافت مستمری، بررسی و کنترل می‌کنند، از سال گذشته، به این گروه از مستمری‌بگیران گرامی در موعد مقرر جهت تکمیل مجدد فرم تعهدنامه، پیامکی از سوی سازمان تأمین‌اجتماعی ارسال و از آنان خواسته می‌شود برای تکمیل تعهدنامه به سامانه خدمات غیرحضوری مراجعه کنند.

طهماسبی ادامه داد: تنها در صورتی‌که فرزند اناث بازمانده، سالیانه در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی، تعهدنامه مربوطه را تکمیل نکند یا به شعب برای ارائه مدارک و مستندات لازم برای احراز استمرار شرایط دریافت مستمری مراجعه نکند، شعب به ناچار، پرداخت مستمری را به صورت موقت تعلیق می‌کنند تا وضعیت این مستمری‌بگیران مشخص شود.

وی درباره وضعیت پرداخت مستمری به همسران بازمانده بعد از ازدواج مجدد، گفت: با توجه به بند یک ماده ۴۸ قانون حمایت از خانواده که ازدواج را مانع دریافت مستمری همسران بازمانده ندانسته، ازدواج همسران بازمانده بیمه‌شدگان یا مستمری‌بگیران متوفی، مانع دریافت مستمری نیست و از سال ۱۳۹۴ که سازمان ثبت‌احوال، وقایع مربوط به حیات و ممات را به صورت برخط در اختیار سازمان تأمین‌اجتماعی قرار داده است، عملاً نیازی به مراجعه همسر بازمانده به واحدهای اجرایی این سازمان برای اطمینان از پایداری شرایط استمرار پرداخت مستمری نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    3 0
    نزدیک به دو ماه از فوت پدرم گذشته هنوز مادرم مستمری پدرم را دریافت نکرده!،با اینکه کلیه ی اقدامات مد نظر انجام شده؟.این زمان برای یک زن 77 ساله خیلی زیاد نیست!،در حالی که هیچ در آمدی ندارد!؟.
  • IR ۱۴:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    0 0
    اگر همسر متوفی ازدواج کند مستمری قطع میشود حالا اگر ایشان از طلاق بگیرد دوباره مستمری میگیرد؟
    • IR ۱۷:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
      0 0
      با طلاق قطع می شود
  • بشار عبدالواحد IR ۱۶:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    1 0
    بله قطع می شود
  • IR ۱۹:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    2 0
    تمام کلمات عربی بکار میره بعد میگن کلمه خارجی استفاده نکنین در حکمهایی که دادگاه میده نیاز به یک مترجم هست تا کلمات قلبه سلمبه عربی را ترجمه کنه خوب فارسی بنویسید آدم بفهمه
  • IR ۲۰:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    4 0
    متاسفانه برخی دختران از طریق صیغه ازدواج می کنند تا حقوق بازنشستگی پدرشان را همچنان دریافت کنند و این بار مالی سنگینی بر دوش تامین اجتماعی می شود . راهکار این مورد ارتباط برخط این سازمان با سازمان ثبت احوال است که در صورتی که فرزندی به نام این دختران ثبت شد بلافاصله متوجه ازدواجشان شوند و مستمری قطع گردد ، بودجه این سازمان غیر دولتی از دریافت حق بیمه کارگران تامین میشه و چنین کارهایی پایمال کرد حق بقیه کارگران است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس