يک تحقيق جديد نشان داده است که هر فردي در سال دو تن گاز دي اکسيد کربن توليد مي‌کند. <BR>

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، محققان دانشگاه آلمديا در اسپانيا تخمين زده‌اند که هر فردي از زماني که غذا مي‌خورد تا هنگام دفع آن غذا از بدن، معادل دو تن دي اکسيد کربن توليد مي کند.
اين پژوهش براي اولين بار نشان داده است که مدفوع انسان با آلودگي آب‌ها به عناصري چون نيتروژن و فسفر در ارتباط است.
نتايج اين تحقيق در مجله بين المللي «ارزيابي چرخه حيات» منتشر شده است.
به گزارش روزنامه تلگراف چاپ لندن، در اين تحقيق رابطه بين توليد غذا و زنجيره مصرف آن با گرمايش زمين بررسي شده است.
بر اساس اين پژوهش توليد غذا از حيوانات همچون گوشت و لبنيات آنها، بيشترين تاثير را در توليد دي اکسيد کربن و آلودگي آب‌ها به اين گاز گلخانه‌اي دارد اما پس از آن مدفوع انسان در جايگاه دوم قرار مي‌گيرد که بيشترين تاثير را در آلودگي آب‌ها دارد.



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس