کد خبر 13511
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۴

مرکز بررسي جرايم سازمان يافته سپاه در بيانيه اي به تشريح آخرين فعاليت ها و اقدامات خود پرداخت.

به گزارش مشرق، مرکز بررسي جرايم سازمان يافته سايبري به عنوان متولي ايجاد امنيت در فضاي سايبر پس از کشف و انهدام شبکه هاي سازمان يافته ضد اخلاقي، ضد امنيتي و جاسوسي دشمن در فضاي مجازي با صدور بيانيه اي تحليلي به تشريح ابعاد پرونده بزرگترين شبکه مستهجن در فضاي اينترنت پرداخته است. در بخشي از اين بيانيه که سايت گرداب آن را منتشر ساخته آمده است: در روزهاي آخر اسفند ماه سال 1378 مرکز بررسي جرايم سازمان يافته پس از مدت ها انجام فعاليت هاي فني و اطلاعاتي خبر از انهدام شبکه اي از سايتهاي توليدکننده محتواي مستهجن و ضد ديني در اينترنت و دستگيري عوامل اصلي و مديران فني و محتوايي آنها را داده و در پايگاه اطلاع رساني خود، «گرداب» تحت نام شبکه مضلين در پنج شماره به معرفي عناصر و عوامل اصلي موسس و گرداننده سايت هاي مذکور پرداخت. يکي از عوامل اصلي گرداننده شبکه هاي ياد شده، متهم شبکه مضلين 2 سعيد ملک پور با نام مستعار سياوش حسين خاني است.
وي در سال 2004 به همراه همسرش به کانادا عزيمت کرده و در آنجا با حمايت فني و مالي يک شرکت آمريکايي اقدام به راه اندازي سايتهاي مستهجن و ضد دين با نام هاي آويزون، ايران سکس، ايکس پرشيا و ... نمود و بنا به گفته خودش همسر وي از فعاليت هاي غير اخلاقي او اطلاعي نداشته است. وي در اينترنت خود را فردي تحصيل کرده و دانشجوي دوره دکتراي کامپيوتر از دانشگاه ubc ونکوور کانادا معرفي مي کرد که مشغول تحصيل بوده و به دليل وضع مالي نامناسب بايد کار کند تا درآمد داشته باشد. او اقدام به ثبت دامين هاي مختلف براي عبور از فيلترينگ جمهوري اسلامي نموده و شبکه مستهجن تحت اختيار او با جذب بيش از 000/300 کاربر ثبت نام شده و تعداد بسيار زياد بازديدکننده (چند صد هزار) روزانه فعاليت کرده و تنها سايت آويزون روزانه 20 تا 40 هزار بازديدکننده داشته است. وي با راه اندازي سايت آويزون و حجم فعاليت هاي اين سايت 20 مدير ارشد از بين کاربران سايت انتخاب و به کار گرفته بود، که همگي در مديريت سايت نقشي فعال ايفا مي کردند.
ملک پور پس از دستگيري به راه اندازي و ثبت 13 سايت، وبلاگ و دامين مستهجن اعتراف کرد که در آنها خاطرات مستهجن فارسي، خاطرات مستهجن انگليسي، عکس مستهجن ايراني، عکس مستهجن خارجي، طنز مستهجن، ويدئو و کليپ هاي مستهجن، پادکست (شامل فايل هاي صوتي مستهجن، طنز و اخبار آويزون) منتشر نموده و انجمن هاي گفت وگوي سکسي به راه انداخته بود.
گفتني است تنها سايت آويزون از تاريخ 17/2/1385 لغايت
29/12/1387 در مجموع بيش از 22 ميليون نفر بر اساس IP بازديد داشته است و جمع کل صفحات بازديد شده به بيش از 300 ميليون صفحه بالغ شده است. بيش از 50 درصد کاربران نيز به طور مستقيم (direct traffic) به سايت ورود کرده اند. (آمارهاي ارائه شده در زمان فيلتر بودن سايت روي داده و از اکانت اختصاصي google analytics مربوط به سايت مزبور به دست آمده است.) آمار تکان دهنده ذکر شده متضمن نکاتي چند است که لازم است مورد اشاره قرار گيرد:
1. رشد حيرت آور محتواي ضد ديني و ضد اخلاقي در فضاي وب فارسي، پشتيباني موتورهاي جستجو از جمله گوگل را با خود به همراه دارد. کاربران ارجمند استحضار دارند که هنگام جستجوي کلمه مورد نظر، پيشنهاداتي از سوي اين موتور جستجو عرضه مي شود که اغلب آنها غيراخلاقي و ضد ديني مي باشند. مهم تر آنکه بخشي از پيشنهادات مطروحه مربوط به حوزه نوپديد سکس با محارم است. اين پيشنهادات غالبا با IP ايران قابل دستيابي هستند.
2. ورود مستقيم بيش از 50 درصدي به سايت آويزون، گوياي اين نکته نيز هست که اغلب جستجوهاي کاربران با موضوعات متفاوت حتي با کمترين تشابه به اين سايت منتهي شده و بنابراين بر اساس شيطنت موتورهاي جستجو، کاربران به اين سايت ها و اختصاصا به سايت آويزون هدايت مي شدند.
3. در بازه زماني مورد اشاره، شرکت هاي ارائه دهنده سرويس اينترنت که از قوانين فيلترينگ تخلف مي کردند به موضوع مورد اشاره دامن زده و زمينه شيوع سريع محتواي مجرمانه را فراهم مي آوردند.
4. کاربران فارسي زبان خارج از کشور که به سايت مراجعه مي کردند نيز در اين آمار محاسبه شده اند.
برخي عناوين فعاليت اين سايت و ديگر سايت هاي عضو شبکه مضلين به شرح زير است:
1. اهانت به مقدسات و اصول و ارزشهاي ديني.
2. توهين و فحاشي به معصومين (عليهم السلام) و اعتقادات اسلامي.
3. گردآوري و انتشار محتواي ضد اخلاقي و ضد ديني خارجي.
4. گردآوري، توليد و انتشار محتواي ضد اخلاقي و ضد ديني ايراني (به زبان فارسي).
5. آموزش مسائل غير اخلاقي و غير رسمي.
6. توليد و انتشار محتواي روابط نامتعارف جنسي مانند روابط جنسي با محارم، ضربدري، همجنس گرايي، فتيشيسم و ...
7. تحريک جوانان در مسائل جنسي و عضوگيري از آنان براي ايجاد گروه هاي اينترنتي.
8. تهيه و انتشار تصاوير تجاوز به عنف و زورگيري از دختران و بانوان ايراني.
9. انتشار تصاوير برهنه دختران و بانوان ايراني از طريق دوربين مخفي و هک وب کم.





نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس