وی با بیان اینکه مهمترین راه انتقال تب کریمه کنگو ذبح غیر بهداشتی دام و تمام با ترشحات دام آلوده است گفت: عامل انتقال این بیماری يک کنه است.
شیرزادی با اشاره به این که مصرف گوشت های تهیه شده از مراکز غرفه گوشت نمی تواند باعث ایجاد و این بیماری شود عنوان کرد: گوشت تازه باید قبل از مصرف 24 ساعت در دمای یخچال یعنی دمای 8-2 درجه سانتی گراد قرار گیرد چرا که در این دما بیشتر میکروب ها از بین می رود.
در کشتارگاه هم دام پس از ذبح 24 ساعت در یخچال نگه داری و سپس در مراکز غرفه گوشت پخش می شود.
وی خاطر نشان کرد: کسانی که برای مراسم مختلف می خواهند دامی ذبح کنند حتماً باید از مراکز زیرنظر سازمان دامپزشکی دام تهیه کنند و به سمت بهداشتی ذبح شود.