به گزارش مشرق، «خبرنامه دانشجويان ايران» نوشت: برنامه هاي صدا و سيما هم براي آنکه خود را در اين مباحث صاحب فضل نشان دهند وارد شده و سعي دارد تا به گونه اي منشور را دچار چالش کند.
برنامه سلام تهران صبح شنبه 2مرداد ماه شبکه تهران هم يکي از برنامه هايي بود که مجريش براي تقليد از مجريان ورزشي و معروف منشور اخلاقي را با معاندان و نه مخالفان اين بحث در ميان گذاشت.
مهمان حضوري اين برنامه کفاشيان و به اصطلاح مهمان روي خط غلامحسين زمان آبادي سخنگوي فدراسيون فوتبال دادکان بود.
مجري برنامه که حتي تقليد از مجريان معروف سيما در امر فوتبال را بلد نبود به جاي چالش برا سر حواشي منشور بر سر اصل منشور اخلاقي به چالش با کفاشيان پرداخت.
صحبت کردن زمان آبادي که کنار رفته حضور کفاشيان در فدراسيون و در واقع از فدراسيون فوتبال به علت شکست مفتضحانه تيم ملي در آلمان کنار رفته نشان از عقده گشايي بود.
سخنگوي دادکان که در سال 2006 تمام تورهاي ايراني به آلمان و مزايايش تحت نظر وي بود در خصوص منشور اخلاقي گفت:«مشکل ما اين است که اخلاق ديني اسلامي را مي خواهيم بر فوتبال حاکم کنيم در حالي که فوتبال غربي است و اخلاق حرفه اي دارد و مصوبه جديد فيفا اخلاق حرفه اي را مدنظر دارد و ما بايد اخلاق فيفا را بپذيريم و عملياتي کنيم نه به فکر ديني کردن اخلاق برآييم.»
زمان آبادي که در ميان فوتبالي ها به پدرخوانده نشريات ورزشي و صاحب نفوذ در نشريات معروف است در ادامه شانتاژش بر عليه منشور اخلاقي با استناد به آيه لاتجسسوا در قرآن منشور اخلاقي را به ديليل خاله زنک بازي فدراسيون مي دانست.
در اين بين مجري برنامه نيز که به نظر خود از کساني است که از فحاشي هاي رکيک بازيکنان لذت مي برد با حمايت از زمان آبادي سعي داشت خود را در ليست مجريان پرهياهو جا کند.
در اين بين کفاشيان که فقط خنده را حتي در زمان جا ماندن ايران از جام جهاني روي لبها دارد هاج واج مانده و مي خنديد.
البته رئيس فدراسيون فوتبال هم به خالکوبي هاي بازيکنان اشاره کرد و ضمن مذموم خواندن آن در کشور خواست تا جواب زمان آبادي را بشنود که اليته سخنگوي دادکان که جواب نداشت به جاي پاسخ گفت:«اين فدراسيون اين کاره نيست و باشگاه ها بايد خود اقدام کنند.»
به نظر بغض شخصي از فدراسيون فوتبال علت اصلي بود تا کمترين کار يعني تعيين منشور اخلاقي که فدراسيون کنوني کميتش در اجراي آن لنگ مي زند، توسط اين سردسته لابي گران مطبوعات ورزشي زير سئوال رود.
در واقع به مدد مجري برنامه وو زمان آبادي رسانه ملي تبديل به پايگاه تبليغ براي دادکان و دارو دسته اش شد، که بحث قرار داد کلان با برانکو و تأکيد بر حضور وي تا زمان افتضاح آلمان و پس از آن نمونه کوچک نابساماني دوران مديريتي انها بود.
برخورد نکردن با مفاسد فوتباليست ها و نيز آبرو ريزي هاي پي در پي اخلاقي و نيز بها دادن به فوتباليست هاي هنجارشکن نشان از ان دارد که دار و دسته دادکان تنها به فکر لابي بازي و پر کردن جيبب ها هستند و نه حفظ اخلاقي که بينندگان آن جوان هستند و الگو پذير.
قابل ذکر است که متاسفانه مشکل اباحه گري زمان خاتمي در تمام ارکان و حتي فوتبال هم رسوخ کرده بود به طوري که زمان آبادي در اظهار نظري عجيب غيبت مير اسماعيلي در مقابل جودوکار صهيونيستي که خود مير اسماعيلي آن را وظيفه اسلامي و ديني خوانده بود، سياسي کاري دانسته بود.
متأسفانه سياسي کاري فدراسيون سابق به جايي کشيدکه به جاي پاسخ گويي به نمايندگان مجلس دسته جمعي استعفا دادند و تمام اسنادي که خود با برانکو براي قرار داد امضا کرده بودند به فيفا ارجاع دادند تا با فشارفوتبال ايران را 6 ماه در حالت تعليق قرار دهند.
قابل ذکر است که فيفا رد منشور اخلاقي که در آگوست2009 تصويب کرده است قسمتي را به فدراسيون هاي فوتبال هر کشور اختصاص داده تا با در نظر گرفتن فضاي جامعه و مقيدات ديني به پردازش فوانين خاص براي خود بپردازد.
کد خبر 1333
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۳۱
- ۰ نظر
- چاپ
اخلاق اسلامي با اخلاق فيفا فرق دارد وما بايد دومي را انتخاب کنيم. دوشنبه 3 مردادماه آغاز دور جديد ليگ برتر و اين فاصله چند روزه فرصت مناسب براي زهر ريزي هر غير کارشناس به منشور اخلاقي فوتبال است.