به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دكنر قمصري در اين رابطه اظهار كرد: بر اساس ارزيابي تخصصي براي پرديس دانشكدههاي فني، پرديس كشاورزي و منابع طبيعي، پرديس علوم، مركز تحقيقات بيوشيمي و بيوفيزيك و دانشكده دامپزشكي، معدل 3 الي 5 درس تخصصي در مقاطع كارشناسي ارشد (به تشخيص گروه آموزشي) و ارزيابي حضوري داوطلب ملاك عمل خواهد بود. لذا لازم است داوطلبان كليه ريز نمرات و معدل كتبي در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد را به همراه داشته باشند.
وي افزود: براي ساير پرديس و دانشكدهها به تشخيص گروه آموزشي ارزيابي تخصصي به صورت آزمون كتبي و ارزيابي حضوري خواهد بود.
قمصري با اشاره به ارزيابي عمومي دانشجويان براي پذيرش، گفت: اين ارزيابي شامل ارزيابي عمومي انگيزه فردي، تمام وقت بودن، موضوع مورد علاقه براي رساله دكتري، تسلط به زبان و گفتار فارسي، كيفيت پاياننامه كارشناسي ارشد و غيره ميباشد.
به گفته وي، 20-0 امتياز مربوط به تسلط به زبان عمومي، معدل كل تراز شده دوره كارشناسي، معدل كل تراز شده دوره كارشناسي ارشد است.
معاون دانشگاه تهران ادامه داد: همچنين بخش دوم 0-30 امتياز مربوط به هر مقاله پژوهشي داخلي و خارجي مرتبط با حوزه تخصصي و پاياننامه، چاپ شده در مجلات معتبر و مورد تائيد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري چاپ شده يا تائيد چاپ، تاليف و ترجمه كتاب مربوط به تخصص و رشته تحصيلي، مقاله چاپ شده در مجموعه مقالات همايشهاي علمي ملي و بينالمللي مرتبط با تخصص، اكتشاف،اختراع، تئوريپردازي و غيره به تائيد مراجع ذيصلاح، آثار هنري و تشويقنامههاي علمي در سطح ملي و بينالمللي ميباشد.
به گفته وي، حضور تمام وقت داوطلب در روزهاي مقرر در محل پرديس يا دانشكده الزامي است. شايان ذكر است كه عدم حضور در روز مصاحبه به منزله غيبت تلقي ميشود.
قمصري با بيان اينكه كسب حداقل 50 امتياز از 100 امتياز در مرحله نهايي الزامي است، گفت: دانشگاه با توجه به ظرفيت پذيرش و به ترتيب سير نزولي امتياز مكتسبه، داوطلب را به سازمان سنجش معرفي خواهد نمود.
وي با بيان اينكه مرحله مصاحبه تا 20 تير ادامه دارد، با اشاره به هزينه مصاحبه، گفت: داوطلبان لازم است مبلغ پانصد هزار ريال واريز نمايند و فيش واريزي را به همراه مدارك و مستندات مربوطه در تاريخ مقرر به همراه داشته باشند.
قمصري در خاتمه در خصوص دليل بالاتر بودن هزينه مرحله مصاحبه آزمون دكتري دانشگاه تهران نسبت به ساير دانشگاهها، گفت: با توجه به اينكه داوطلباني كه به دانشگاه تهران معرفي شوند بيشتر از دانشگاههاي ديگر است بنابراين انرژي بيشتري در دانشگاه درگير و هزينه ميشود و در مواردي هزينه حقالزحمه مصاحبهها حتي از طريق دانشگاه نيز تامين نميشود.
معاون آموزشي دانشگاه تهران ضمن تشريح دستورالعمل دانشگاه تهران در خصوص نحوه پذيرش دانشجوي دكتري تخصصي (PH.D) در سال تحصيلي 92-1391، گفت: بر اين اساس وضعيت دانشجويان با توجه به شاخصهايي مانند ارزيابي تخصصي و عمومي (50-0 امتياز) و ارزيابي مدارك و سوابق سنجش ميشود.