کد خبر 132086
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۶

همزمان با انتشار خبر تولید فیلم سینمایی"لاله"به کارگردانی اسدالله نیک‌نژاد با سرمایه‌گذاری 2.5 میلیارد تومانی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، سکوت مدیران این مرکز ابهاماتی در خصوص کم و کیف تولید این پروژه سینمایی به وجود آورده‌است.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، چندی پیش خبری مبنی‌بر تولید فیلم سینمایی "لاله" به شکل غیررسمی منتشر شد. خبری که در آن تأکید شده بود: "به دستور مقامات ارشد دولت، ساخت فیلمی باعنوان "لاله" به مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی با کارگردانی اسدالله نیک نژاد سفارش داده شده است."

این خبر صبح امروز با انتشار در یک روزنامه رسمی، رسمیت یافت. درپی انتشار این خبر با شفیع آقامحمدیان مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تماس گرفت و از این مدیر سینمایی توضیحاتی درباره کم و کیف این فیلم سینمای خواست اما آقامحمدیان اظهار بی‌اطلاعی کرد و تنها به این بسنده کرد که "باید با مراجعه به مرکز از اصل ماجرا خبردار شود."

پس از تماس با این مدیر سینمایی، با روابط عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی تماس گرفته شده و مسئول روابط عمومی این مرکز سینمایی هم ضمن اظهار بی‌اطلاعی، خبرنگار را به آقای کفراش کارشناس سینمایی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی ارجاع داد، جالب اینکه این کارشناس سینمایی هم از جزئیات این قرارداد میلیاردی اظهار بی‌اطلاعی کرد.

در ادامه پیگیری این خبر، اخبار تازه‌ای مبنی‌بر مشارکت سبط احمدی در تولید این پروژه به‌عنوان تهیه‌کننده دریافت شد که در پی تماس با این تهیه‌کننده، او نیز این خبر را نه تایید و تکذیب کرد. این تهیه‌کننده در پاسخ تکمیلی گفت: هنوز برنامه خاصی برای انجام فعالیت‌های سینمایی ندارم و صحت این خبر را نه تکذیب و نه تایید می‌کنم.

این اظهار بی‌اطلاعی‌ها در حالی است که هزینه اختصاص داده شده به این پروژه طبق همان اخبار غیررسمی  2.5 میلیارد تومان در نظر گرفته شده که این مبلغ در حدود یک سوم کل بودجه مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در سال جاری است. نکته قابل توجه اینکه اسدالله نیک‌نژاد جز کارگردان‌های فیلم اولی نیست و این درحالی است که مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی موظف به حمایت و تولید از کارگردان‌هایی است که می‌خواهند فیلم اول خود را تولید کنند.

از سوی دیگر درج نام نیک‌نژاد بعنوان کارگردان در این پروژه هم جالب توجه است چراکه او تنها فیلم "برنج خونین" را در سال 1360 و به طورمشترک با امیرقویدل در سینمای ایران کارگردانی کرده و پس از این فیلم فعالیت سینمایی خود را در آمریکا پی گرفته‌است. او در سال 89 به‌عنوان یکی از اعضا هیات داوران جشنواره فیلم فجر معرفی شد اما به دلیل برخی حاشیه‌ها و انتقادات رسانه‌ای از سمت خود در جشنواره استعفا کرد.

نیک‌نژاد آن سال در استعفانامه خود نوشت: "افرادی در تلاش‌اند تا چهره‌ام را خراب و مخدوش کنند و از من خواسته‌اند تا در این جشنواره شرکت نکنم و افرادی نیز قصد دارند با تجارب گذشته من بازی کنند تا چهره جشنواره فیلم فجر را مخدوش کنند؛ منی که هنگام شروع جنگ مستند "درد همسنگرم" را ساختم و تلاش کردم تا مردم را امیدوار کنم تا تسلیم دشمن نشوند. افراد دارای مواضع سیاسی به انسانیت رحم نمی‌کنند..."

البته ابهاماتی که درباره کارنامه نیک‌نژاد در آن مقطع مطرح شده بود پس از انتشار این نامه مسکوت ماند و رسانه‌ها هم پیگیر صحت و سقم آن‌ها نشدند. هنوز پاسخ روشنی در رد این ابهامات منتشر نشد‌ه‌است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس