کد خبر 131757
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۹

آمریکا درصدد افزایش توان نیروهای نظامی خود در ژاپن است.

به گزارش مشرق، پانا به نقل از شینهوا نوشت: اخبار پراکنده ای نشان می دهد که ارتش آمریکا در حال اجرای برنامه هایی در راستای افزایش شمار نیروهای نظامی خود در ژاپن است.

این چینش نظامی و افزایش شمار سربازان آمریکایی در ژاپن در حالی صورت می گیرد که  احزاب مختلف ژاپن به تنش ها و اختلافات داخلی روی آورده اند و درگیری ها بر سر نرخ مالیات ها ادامه دارد.

در همین راستا، ارتش آمریکا درصدد است هواپیماهای خود را به مجمع الجزایر ژاپن اعزام کرده و نیروهای خود را به شکل گسترده ای به مانور هدایت کند.

پنتاگون همچنین از جایگزینی هواپیماهای مدرن به جای هلیکوپترهای قدیمی در ژاپن خبر داد و اعلام کرد که مانورهای نظامی ارتش آمریکا در این کشور از مسیر پروازهای آموزشی چهار منطقه شهری بزرگ ژاپن یعنی توکیو، اوزاکا، ناگویا و فوکوکا دور خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس