به گزارش مشرق، سردار احمد وحیدی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگاری درباره تحولات اخیر منطقه و تنش میان سوریه و ترکیه به ویژه موضع گیری های ناتو در این باره افزود: معتقدیم هر دو کشور باید مسائل خود را با هم و از طریق گفتگو حل کنند و این نشان می دهد که ما نباید سطح تنش را در مرزهای کشورهای مجاور کم اهمیت ببینیم .
وی گفت: هر تنشی می تواند بلافاصله به موضوعی بزرگ تبدیل و موجب شود کشورهای منطقه در بحرانی بزرگ تر فرو روند به همین علت فکر می کنیم نباید بر ادامه مسیر اشتباه تاکید کرد و این مسائل باید حتما از مسیر گفتگو و همکاری های دوجانبه و احترام به حاکمیت ملی و سرزمینی حل و فصل شود.
این خبرنگار در ادامه پرسید: با اینکه ترکیه تاکید کرده بود جنگنده های این کشور وارد خاک سوریه شده است اما ناتو موضع گیری تندی کرد به نظر شما اهداف ناتو از این موضع گیری تند چیست؟
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پاسخ گفت: موضع گیری تند ناتو به هر حال ناشی از مواضع سیاسی آنها و موضع گیری هایی است که کشورهای غربی در قبال سوریه دارند که البته صحیح و مورد قبول نیست .
وی افزود: آنچه مهم است این که روابط دو کشور اسلامی نباید به دست کشورهای غربی رقم بخورد و در آنجا تایید شود.
وحیدی ادامه داد: به هر حال سوریه و ترکیه هر دو کشور اسلامی هستند و خودشان باید بنشینند و مسائل را با هم حل و فصل کنند و حتما راه حل این خواهد بود.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تصریح کرد: ورود ناتو و یا هر نیروی خارجی دیگری در این خصوص به نفع نخواهد بود و روابط خوب دیرینه میان کشورها را به خطر می اندازد و این اشتباهی است که نباید اتفاق بیفتد.
وی افزود: چنین مسائلی باید با تسلط بر خود و حفظ متانت حل شود.
وزیر دفاع گفت: طبیعی است وقتی میان دو کشور تنش وجود داشته باشد اگر هواپیمایی حتی اشتباهی وارد خاک یکی شود کشور مقابل واکنش نشان می دهد .
وحیدی افزود: بنابراین باید اساس مسئله را حل و تنش ها را کم کرد تا بتوان از وقوع چنین وقایعی جلوگیری کرد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: وقتی تاکید می کنیم که حضور نیروهای فرامنطقه ای مخل امنیت منطقه است بر همین اساس است که وجود آنها می تواند امنیت زدا باشد.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: تنش در مرزهای سوریه و ترکیه را به هیچ وجه به نفع صلح و امنیت منطقه نمی دانیم.