کد خبر 131159
تاریخ انتشار: ۶ تیر ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۹

معاون آموزشی وزیر علوم درباره آزمون دکترای پیوسته گفت: درحال حاضر بررسی این موضوع روی میز وزیر علوم قرار گرفته است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، حسین نادری‌منش معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه مراسم همایش "هم‌اندیشی ملی تحول و بازنگری در آموزش فنی‌مهندسی" که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه پاسخ وزارت علوم نسبت به اعتراض داوطلبان آزمون دکتری به کجا رسیده است، تصریح کرد: براساس ارزیابی آیین‌نامه‌ها که قبل و بعد از اعلام نتایج مورد بررسی قرار گرفت، افراد با اولویت برتر به دانشگاه‌ها معرفی شدند.

وی افزود: البته اعتراض‌ها به دلیل آن است که چرا معرفی‌شدگان به دانشگاه‌ها کمتر از ظرفیت دانشگاه‌ها است.

نادری‌منش به جلسات نمایندگان سازمان سنجش و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اشاره کرد و گفت: پس از بررسی در کمیسیون‌ آموزش و تحقیقات توضیحاتی را در این زمینه از سوی مجلس و سازمان سنجش ارائه شد و داوطلبان نیز در این زمینه قانع شدند ولی باز هم اگر کسی فکر می‌کند براساس چارچوب مطرح شده حق او ضایع شده است، می‌تواند از طریق سازمان سنجش پی‌گیری کند و اگر سازمان سنجش جواب ندهد قطعاً وزارت علوم پی‌گیری خواهد کرد.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه گفت: با توجه به آن که آزمون دکتری در دانشگاه‌ها برگزار می‌شد، در نتیجه سازمان سنجش اطلاعات زیادی در این رابطه ندارد و وقتی دانشگاهی ظرفیت خود را صفر اعلام کند با مشکل مواجه می‌شویم.

وی افزود: برای احترام به حقوق کسانی که در این رشته‌ها ثبت‌نام کرده‌اند سازمان سنجش و دانشگاه‌ها با یکدیگر تعامل کردند و تا به حال در هفت، هشت رشته مشکل آنها برطرف شده است.

نادری‌منش به دکترای پیوسته اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بررسی این موضوع روی میز وزیر قرار گرفته است و البته فاز اول دکتری پیوسته در یکسری از دانشگاه‌ها خاص که توانمندی‌های خاصی دارند، انجام می‌شود ولی در سایر دانشگاه‌ها به عنوان یک روش آن را بررسی خواهیم کرد.

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری به ظرفیت کارشناسی ارشد اشاره کرد و تصریح کرد: ظرفیت ارشد در حال حاضر مشخص شده است که 80تا 90هزار نفر باشد که این نسبت به سال گذشته 10تا15درصد بیشتر شده است.

نادری‌منش در مورد دانشجوی پولی در پاسخ به سؤال خبرنگار گفت: بنا بر برنامه پنجم توسعه به دانشگاه‌ها مجوز داده شده است که ظرفیت مازادی که دولت به آنها داده است با اخذ شهریه بپذیرند.

وی افزود: هزینه‌‌ای که برای یک دوره ارشد در نظر گرفته شده است حتی با یکسال مدرسه غیرانتفاعی آموزش و پرورش برابری می‌کند و وزارت علوم در این زمینه سقفی را برای شهریه‌ها تعیین کرده است ولی تعیین مقدار دقیق آن در هیئت امنای دانشگاه‌ها تصویب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس