به گزارش مشرق، سید حسن رسولی، عضو بنیاد امید ایرانیان، درباره روند و نتایج آسیبشناسی در جبهه اصلاحات بعد از انتخابات ۱۴۰۰، اظهار داشت: بررسی مواضع و عملکرد جبهه اصلاحات در رویدادهای مهم سیاسی و انتخاباتی، از سالهای گذشته مرسوم و متداول بوده است.
بیشتر بخوانید:
پیام اصلاحطلبان دموکرات به اصلاحطلبان برانداز
وی افزود: بعد از انتخابات سال ۹۲ نیز همین فرآیند طی شد، همچنین بعد از رقابتهای مجلس ۹۴، ریاست جمهوری ۹۶ و اخیراً در سالهای ۹۸ و ۱۴۰۰ نیز مسیر بررسی و کارشناسی عملکردها طی شده است. این یک روال عادی بعد از شرکت در عرصه رقابت انتخاباتی است، چه برای جریان اصلاحات چه برای سایر جناحهای سیاسی.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اظهار کرد: جلسات مفصلی برگزار کردیم و به موضوعات مختلفی پرداخته شده است اما تا آنجا که من در جریان هستم، این بررسیها هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده است.
رسولی با اشاره به اینکه سخنگوی جبهه اصلاحات به محض روشن شدن نتایج نهایی آنها را اعلام میکند، تصریح کرد: تا این لحظه هم بحث و صحبتی در مورد تغییر ریاست جبهه اصلاحات مطرح نبوده و نیست.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این انتقاد که نفوذ «بهزاد نبوی» و حزب اتحاد ملت، نتایج و تصمیمات جبهه اصلاحات را در انتخابات ۱۴۰۰ رقم زده را وارد میدانید؟ عنوان کرد: به هیچ عنوان! نبوی در جبهه اصلاحات برآیند نظرات ۴۵ نفری که در ساز و کار نهاد اجماع ساز حضور داشتند را جمعبندی کرد. من در هیچ مقطعی شاهد اعمال نظر انفرادی او نبودهام.
فعال سیاسی اصلاحطلب در خصوص برنامه جبهه اصلاحات برای انتخابات مجلس ۱۴۰۲ اظهار کرد: یکی از کاربردهای بررسی نقاط قوت و ضعف که در اردوگاه اصلاحات در حال پیگیری است، بهرهبرداری در انتخابات ۱۴۰۲ خواهد بود؛ اما هنوز تصمیم مشخصی در این باره اتخاذ نشده است.