باقیمانده نیروهای خارجی تا ۱۵ روز دیگر از عراق خارج خواهند شد

فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق امروز اعلام کرد که اکثر نیروهای نظامی رزمی خارجی پیش از موعد مقرر از این کشور خارج شدند.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری عراقی واع، فرماندهی ستاد عملیات مشترک عراق امروز اعلام کرد که اکثر نیروهای نظامی رزمی خارجی پیش از موعد مقرر از این کشور خارج شدند.

تحسین الخفاجی سخنگوی فرماندهی ستاد عملیات مشترک گفت: پرونده پایان حضور نیروهای نظامی خارجی طبق زمانبندی مشخص پیش می رود و هیچ پایگاه برای حضور آنها به جز بخش اندکی از پایگاه عین الاسد وجود ندارد.

وی در ادامه افزود: اکثر نیروهای رزمی از عراق خارج شدند و تنها مستشاران نظامی و کسانی که در بخش اطلاعاتی، شناسایی، آموزش و مشاوره فعالیت می کردند، مانده اند.

الخفاجی تصریح کرد: شمار اندکی از این نیروها مانده اند و همه آنها طی ۱۵ روز خارج می شوند اما آنهایی که ماموریتشان به مشاوره، ارائه اطلاعات و حمایت از نیروهای امنیتی عراق تغییر یافته، باقی می مانند.

وی در پایان اشاره کرد که برنامه ای برای تحویل سلاح و تجهیزات به نیروهای رزمی وجود دارد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس