به گزارش مشرق، سرهنگ علی محمد رجبی، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، به موضوع « حراج جمعه سیاه» اشاره و اظهار داشت: هر سال در روزهای حوالی بلک فرایدی(جمعه سیاه) شاهد شکایت قابل توجهی از مردم به خاطر کلاهبردارهای صورت گرفته در خصوص پرداخت بهای کالای مورد نظر و عدم دریافت کالا یا تقلبی بودن کالای تحویلی به آنها هستیم.
بیشتر بخوانید:
کلاهبرداری ۸ میلیاردی در اینستاگرام
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: افراد سودجو با سوءاستفاده از اعتماد هموطنان با ایجاد سایتهای جعلی و تقلبی، اعتبار دیگر فروشگاههای اینترنتی که دارای فعالیتی سالم هستند را زیر سوال برده و از مردم کلاهبرداری می کنند.
وی گفت: این صفحات جعلی از نظر ظاهری کاملاً به درگاه اصلی شبیه بوده و به راحتی اعتماد کاربر را مبنی بر ورود اطلاعات بانکی جلب کرده و شماره کارت، رمز دوم، cvv۲ و تاریخ انقضاء کارت بانکی را به سرقت برده و در فرصتی مناسب اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی قربانی می کند.
سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد:خریداران اینترنتی از حراجی های جمعه سیاه باید قبل از پرداخت وجه نسبت به صحت و سلامت اجناس خریداری شده خود اطمینان حاصل کنند.