کد خبر 130293
تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۸

مديركل دبيرخانه هيات مركزي گزينش كاركنان وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با تشريح نحوه گزينش كار كنان وزارت علوم و دانشگاه‌ها، گفت: ما به هيچ عنوان گرايش‌هاي حزبي، جناحي و سياسي را در گزينش لحاظ نخواهيم كرد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، محسن ضرغام، در خصوص گزينش نيروهاي دانشگاهي و مراکز علمي پژوهشي اظهار داشت: براي اينكه نيروهاي اصلح را براي دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي انتخاب کنيم بايد صلاحيت‌هاي آنها در بحث‌هاي اخلاقي، اعتقادي و سياسي محرز گردد و در حقيقت اين هسته‌ها هستند كه اين نيروها را گزينش مي‌كنند و مراحل گزينش براي نيروها طي مي‌شود.

مبناي گزينش، صلاحيت‌هاي سياسي، اخلاقي و اعتقادي است

وي با تاکيد بر اينکه مبناي گزينش، صلاحيت‌هاي سياسي، اخلاقي و اعتقادي است، گفت: ما به هيچ عنوان گرايش‌هاي حزبي و جناحي و گرايش‌هاي سياسي را در گزينش لحاظ نخواهيم كرد به اين معنا كه اگر فردي به گروه‌هاي مورد تائيد نظام گرايش دارد براي ما هيچ مانعي نيست.

وي در خصوص صلاحيت افراد و قبولي آنها در گزينش افزود: هر فردي اگر در چهار چوب نظام اسلامي حركت كند مورد تائيد ما است، كه البته ما شرايط خاصي براي وزارت علوم داريم چرا كه آنها از وظيفه سنگين‌تري برخوردار هستند و تمامي امور كاري آنها با دانشجويان است.

مديركل دبير خانه هيات مركزي گزينش كاركنان وزارت علوم در ادامه خاطر نشان كرد: اين گزينش براي نيروها و كاركنان دانشگاه‌ها و مراكز علمي پژوهشي سراسر كشور كه شامل دانشگاه‌ها، پژوهشكده‌ها و پژوهشگاه‌ها و سازمان‌هاي وابسته به وزارت علوم است، صورت مي‌گيرد.

منطقه‌بندي كردن هسته‌هاي گزينش سراسر كشور

ضرغام با اشاره به منطقه‌بندي كردن هسته‌هاي گزينش سراسر كشور، اظهار داشت: ما گزينش دانشگاه‌ها و مراكز علمي پژوهشي را به 9 منطقه تقسيم كرديم و انتخابات اين مناطق برگزار و دبيران آن نيز مشخص شدند.

وي ادامه داد: هر منطقه شامل چند استان مي‌شود كه از نظر جغرافيايي به هم نزديك هستند و هدف از اين منطقه بندي تمركز زدايي بوده است به طوري كه هر منطقه دوره‌هاي آموزشي مختلف بگذراند و نظارت و ارزيابي از عملكرد ما توسط خودشان انجام شود و سپس اين مناطق مواردي را كه جمع‌بندي مي‌كنند در جلسه‌اي كه در شوراي هماهنگي هسته‌هاي گزينش دانشگاه‌هاي كشور برگزار مي‌شود در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري مطرح مي‌كنند و مسائل و مشكل‌ها و نيازها از پايين‌ترين سطح‌ به ما مي‌رسد.

نحوه معرفي هسته گزينش كاركنان و نيروهاي دانشگاهي

ضرغام در خصوص هسته‌هايي كه نيروها را گزينش مي‌كنند، گفت: خود اين هسته‌ها از طريق روساي دانشگاه‌ها معرفي مي‌شوند و مراحل مختلفي را طي مي‌كنند و بعد از اينكه از فيلترهاي لازم عبور كردند به عنوان عضو هسته اعلام مي‌شوند.

وي اظهار داشت: نيروهايي كه گزينش براي آنها انجام مي‌شود ابتدا از طريق آزمون جذب شده و سپس تحقيقاتي از محل زندگي و سابقه كار آنها انجام مي‌شود و سرانجام در زمينه اعتقادي، مذهبي و سياسي با آنها مصاحبه مي‌شود و بعد از آن استعلام‌هايي از مراكز حساس اخذ مي‌شود كه بعد از تمامي اين مراحل فرد را جذب مي‌كنيم.

مديركل دبيرخانه هيات مركزي گزينش كاركنان وزارت علوم در خصوص گزينش در جوامع ديگر خاطر نشان كرد: گزينش تنها مربوط به كشورما نيست و در تمام كشورها گزينش به مراتب خيلي سخت و پيچيده تر از جمهوري اسلامي ايران انجام مي‌ شود كه هر فرد براي ورود به عرصه مورد نظر بايد از فيلترهايي بگذرد.

وي گفت: در ايران كه نظام اسلامي و ديني است بايد كسي در اين نظام خدمت كند كه شايستگي لازم را داشته باشد و بتواند از عهده مسووليت بزرگي كه نظام بر دوش تكاتك افراد مي‌گذارد برآيد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس