کد خبر 129910
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۵

امروزه با توسعه روز افزون فناوري و همزمان با گسترش جمعيت و علوم ، شاهد رشد تعداد حوادث و سوانح انسان ساز و يا غيرمترقبه هستيم .

به گزارش مشرق ،اين امر به همراه پيچيدگي روابط ميان جوامع و لزوم بكارگيري و طراحي شيوه هاي مناسب به جهت مقابله برنامه ريزي شده با انواع حوادث را ميتوان به عنوان مديريت جامع قبل از بحران نام برد .

در اين راستا علاوه بر همگرايي سازمانها و مديران ، برنامه ريزي مقابله با بحران ،‌ مديريت زمان در بحران از جمله مولفه هاي بسيار مهم در مديريت فعاليت هاي قبل ، حين و پس از بحران است .

مديريت بر خود و بر زمان از جمله مقوله هاي تخصصي مديريت به مفهوم عام است و اينكه چرا عده اي از مديران بدون داشتن دانش و تجربه قبلي و توان بالا ، از كارايي موثر و تحسين برانگيزي در مهار بحران برخوردار هستند خود نشانگر اين موضوع است كه هر بحراني معمولاً آثاري از خود نشان ميدهد كه ميتواند بالقوه و بالفعل تصميم گيري افراد را علاوه بر محيط داخلي خود ، بر محيط گسترده اطراف را تحت تاثير قرار داده و از هر فرد يك مدير بالفعل بسازد و شايد اين يكي از خصيصه هاي اشرف مخلوقات باشد .

شاهد بوديم كه وقوع حوادث از افراد گمنام ، فرماندهان جسور ساخت كه در كمال سادگي و بي آلايشي و عدم ديدن دوره هاي متعدد دفاعي و يا نظامي و حتي با سن و سال كم ، فتح الفتوح سپاه اسلام را مديريت كردند و ما در زمان 8 سال دفاع مقدس به عينه شاهد آن بوديم كه ميتوان از باكري ها ، همت ها ، خرازي ها ، باقري ها و دهها بزرگ مرد آم دوران نام برد .

در حين سالهاي دفاع مقدس و يا دوران پس از آن كه قالباً با حوادث متعددي از جمله سيل ، آتش سوزي جنگلها ، مراتع ، و زلزله هاي متعدد و يا تهديدات هر روزه قدرتهاي پوشالي خارجي مواجه بوده و هستيم ، مديريت كشور را بر آن داشته تا با برنامه ريزي هاي كلان و ايجاد مراكز متعدد دانشگاهي و آموزشي و همچنين سازمانهاي متعدد آمادگي مديريت بحران را ايجاد كند ، ليكن بدليل عدم همپوشاني سازماني و برتامه ريزي هاي جزيره اي و عدم اشراف و امعان نظر در حوزه مديريت زمان قبل از بحران هنوز با مواردي اساسي از جمله عدم تعامل مديران سازمانهاي مختلف مواجه هستيم .

سعي ما بر اين است تا در اولين همايش مديريت جامع قبل از بحران بتوانيم علاوه بر طرح مباحث علمي جديد ، برنامه ريزي هاي آموزشي كوتاه مدت ، ميان مدت ، دراز مدت و حس اهميت زمان و مديريت يكپارچه و دور از احساسات را در مديران و كارشناسان حوزه مديريت بحران ايجاد كنيم .

نخستين همايش ملي مديريت جامع قبل از بحران طي روزهاي 17 و 18 تير ماه سال جاري با حضور بيش از 100 تن از اساتيد و انديشمندان داخلي و با همكاري استانداري تهران ، دانشگاه عالي دفاع ملي ، سازمان فني حرفه اي ، سازمان پژوهشي باقرالعلوم ( ع ) ، گروه مپنا و . . . و همچنين تعدادي از شركتهاي معتبر داخلي و بيش از 500 نفر از كارشناسان و مديران عالي رتبه كشور در محل سالن همايشهاي تخصصي هتل المپيك تهران با نمايشگاه جنبي دستاوردهاي علمي و تحقيقاتي برگزار ميگردد .

بنا است همزمان با برگزاري همايش ، نمايشگاه جانبي با رونمايي از نخستين ربات آتش نشان و پرنده چهار ملخه شناسايي ( پس از دو كشور غربي ) و با ارائه آخرين توليدات در حوزه تجهيزات ايمني برپا گردد و از مديران ، كارشناسان و توليد كنندگان برتر در حوزه مديريت بحران تجليل بعمل خواهد آمد .

شركت كنندگان با حضور در اين همايش از كارگاههاي آموزشي مختلف بهره مند گرديده و امكان اخذ مدرك حضور در دوره 10 ساعته ( از 50 ساعت دوره رسمي ) با موضوع تلفيق استاندارد NFPA با كدهاي آموزشي سازمان فني حرفه اي را خواهند داشت .

در خاتمه فرصت را مغتنم شمرده و از اساتيد محترم دانشگاهي ، كارشناسان و دست اندركاران عرصه علمي دعوت مينمايد ضمن حضور و مساعدت لازم جهت همكاري در برگزاري هرچه بهتر همايش ما را ياري نمايند .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس