کد خبر 129159
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۲

مهاجم تیم ملی فوتبال دانمارک به دلیل نشان دادن تبلیغات روی لباس زیرش با جریمه و محرومیت روبه‌رو شد.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از گاردین نوشت: نیکلاس بندتنر پس از گلی که برابر تیم ملی پرتغال در جریان شکست 3 بر 2 دانمارک به ثمر رساند، با بالا زدن لباسش به تبلیغ لباس زیرش پرداخت که همین موضوع موجب شده وی از سوی یوفا با 100 هزار یورو جریمه و یک جلسه محرومیت روبه‌رو شد.

در بیانیه یوفا که در همین زمینه منتشر شده آمده: محرومیت بندتنر در دیدار آینده دانمارک در مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل و یا هر دیداری که این بازیکن برای تیم ملی دانمارک در دسترس باشد اعمال خواهد شد.

دانمارک در مقدماتی جام جهانی 8 سپتامبر (17 شهریور) میزبان جمهوری چک خواهد بود.

بندتنر که فصل گذشته از آرسنال به صورت قرضی در ساندرلند بازی کرده 3 روز فرصت دارد نسبت به این حکم اعتراض کند.

در بند 18 آئین نامه قهرمانی فوتبال اروپا "یوفا" آمده: تمامی لباس‌های ورزشی که در جریان مرحله نهایی تورنمنت‌های اروپایی برگزار می‌شوند، باید عاری از هرگونه تبلیغ باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس