به گزارش مشرق، بخشي از اين گزارش به بررسي عملکرد رسانه هاي اين کشور بويژه صداي آمريکا (VOA )در حوزه مخاطبان ايراني اختصاص يافته است.
اين گزارش با پيچيده توصيف کردن روابط آمريکا با مردم ايران مي نويسد: حکومت ايران در فوريه 2010، هفت روزنامهنگار ايراني را به اتهام فعاليت براي "شبکههاي ماهوارهاي صهيونيستي ضدانقلاب" دستگير کرد. در حقيقت، اکثر اين افراد دستگير شده فقط با راديو فردا مصاحبه کرده بودند و حتي پيشنهاد کار نيز بدانها داده نشده بود. اما از آنجايي که اين مصاحبهها در خارج و در کشورهاي "امن" انجام گرفته بودند، اين دستگيريها به مانند آب سردي بر پيشاني راديو فردا ريخت زيرا نشاندهنده اين بودند که مقامات ايراني به خدمات اينترنتي و يا تلفني راديو فردا دسترسي دارند. راديو فردا تمهيداتي براي مبارزه با اين مسأله اتخاذ کرد اما شکي نيست که دولت ايران به هک کردن و نفوذ به سازمانهاي پخش خبر آمريکايي ادامه خواهد داد.
اين گزارش کار کردن روي ذهنيت نسل جوان ايراني نسبت به آمريکا را که بيش از نيمي از جمعيت ايران، بعد از انقلاب 1979، تشکيل مي دهد، براي ديپلماسي عمومي آمريکا بسيار حياتي دانسته و با تاکيد بر لزوم تمرکز ديپلماسي مردم با مردم آمريکا بر جوانان ايراني به ذکر نمونه هايي از تلاش آمريکا در اين حوزه طي سالهاي 2006 تا 2008 مي پردازد .
مشرق به زودي متن کامل بخش مربوط به ايران اين گزارش را منتشر خواهد کرد.
کد خبر 1279
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۶:۵۹
- ۰ نظر
- چاپ
کميته روابط خارجي سناي آمريکادر گزارشي با عنوان " پخش بين المللي راديو و تلويزيونآمريکا، آيا کسي آن را مي شنوند؟" به بررسي عملکرد رسانه هاي خارجي آمريکا در حوزه ديپلماسي عمومي در جهان پرداخته است.