کد خبر 127363
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۴

محمدرضا رحيمي با بيان اين‌كه علت حضور ما در اينجا عبرت گرفتن و درس گرفتن از حضور معلولان است، عنوان كرد: هنگامي كه در مراسم‌هايي مشابه اين مراسم حاضر مي‌شويم با خود عهد مي‌كنيم كه تمام توان خود را براي خدمت به معلولان به كار بگيريم، اما چالش‌ها، تهمت‌ها، افتراها، ناسزاگويي‌ها و بد انديشي‌ها فرصت‌هاي خدمت رساني را از دولت مي‌گيرد و فضاي كاري به وجود مي‌آورند كه مسئولان در غفلت قرار گيرند. وي در ادامه با بيان اين‌كه چالش‌هاي پيش روي دولت نهم كم سابقه است.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا ،‌ محمدرضا رحيمي كه در مراسم اختتاميه جشنواره حضرت علي اكبر (ع)، سخن مي‌گفت،با بيان اين‌كه علت حضور ما در اين مراسم اداي احترام به معلولان است، اظهار كرد: ‌برجستگي‌هايي در ميان معلولان وجود دارد كه در ديگر انسان‌هايي كه اكثريت جهان را به خود اختصاص داده‌اند، ديده نمي‌شود.

 وي افزود: بشر موجودي ازلي و ابدي است و انسان تنها موجود و مخلوق الهي است كه هم ازلي و هم ابدي است، يعني از ابتدا به مانند خداوند بوده است و تا انتها خواهد بود. انتها و ابتدايي كه متصور نيست. رحيمي در ادامه عنوان كرد: انسان ازلي و ابدي است چيزي كه ابتدا و انتهايش قابل تجسم نيست، در يك برهه از زمان به حساب نمي‌آيد و شما تنها در يك برهه‌اي از زمان 60-70 ساله با معلوليت مواجه هستيد.

وي همچنين با بيان اين‌كه علت حضور ما در اينجا عبرت گرفتن و درس گرفتن از حضور معلولان است، عنوان كرد: هنگامي كه در مراسم‌هايي مشابه اين مراسم حاضر مي‌شويم با خود عهد مي‌كنيم كه تمام توان خود را براي خدمت به معلولان به كار بگيريم، اما چالش‌ها، تهمت‌ها، افتراها، ناسزاگويي‌ها و بد انديشي‌ها فرصت‌هاي خدمت رساني را از دولت مي‌گيرد و فضاي كاري به وجود مي‌آورند كه مسئولان در غفلت قرار گيرند. وي در ادامه با بيان اين‌كه چالش‌هاي پيش روي دولت نهم كم سابقه است.

وی افزود: تهديدات داخلي و خارجي از جمله تحريم‌هايي كه كشور و به خصوص به دولت تحميل شده است، خود داستان مفصلي است، اما بدون آنكه شكايت كنيم سعي كرديم مردم آسوده زندگي كنند و دولت توان خود را به كار مي‌برد تا اثرات اين تحريم‌ها به عرصه جامعه كشيده نشود.

رحيمي افزود: پليدي‌ها باعث مي‌شود مسئولان از شما غفلت كنند؛ چرا كه شايستگي شما خيلي بيش از اين است. معاون اول رييس جمهور در ادامه با برشمردن دلايل حضور خود در اين جشنواره عنوان كرد: نخست براي اداي احترام و در مرحله بعد براي عبرت گرفتن از شما در اينجا حاضر شده‌ام تا خدمت‌گذار سالم و شايسته‌اي براي شما باشم.

وي در ادامه با اشاره به معلول برگزيده‌اي كه دست نداشت، عنوان كرد: اين ها در حالي است كه بسياري دست‌هاي سالم دارند، اما پليد مي‌نويسند. دست‌هاي سالم دارند، اما اين دست‌ها دست‌هاي ناپاك و متجاوز به بيت المال است و اينها قابل مقايسه با فاطمه صالحي كه دست ندارد، نيست.

 معاون اول رييس جمهور افزود: شما معلولان بر تمام كساني كه قلم به ناسزا مي‌زنند و با دست‌هاي خود به عرصه و حريم ديگران تجاوز مي‌كنند، برتري داريد و ما آمديم براي عبرت آموزي و براي اين‌كه از غفلت‌ها خارج شويم و شكر سلامت را به جا آوريم كه البته هرگز نمي‌توانيم. وي در ادامه با اشاره به نامگذاري جشنواره به نام حضبرت علي اكبر (ع)، گفت:‌ اين جشنواره بازخواني خصوصيت‌هاي خاص شماست. جشنواره بحث و پند و اندرز است، براي كساني كه از بجا آوردن شكر خداوند، خدمت به خداوند و خدمت به شما غافل هستند و اميدواريم ما غافل نباشيم و شما را از ياد نبريم و شكر نعمت‌هاي خدا را به جا آورم.

معاون اول رييس جمهور در ادامه با بيان اين‌كه در اين زندگي ازلي و ابدي تنها يك قسمت از زندگي شما با معلوليت مواجه است عنوان كرد: ساير اين زندگي، زندگي ابدي و سراسر سرخوشي و خوشبختي است و نگران روزهاي معلوليت نباشيد؛ چراكه آنچه ماندگار است لطف الهي است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس