به گزارش مشرق به نقل از جهان، انتخاب هيئت رئيسه هفت نفره شوراي مرکزي فراکسيون اصولگرايان مجلس همچنان يکي از مباحث داغ و مهم در مجلس شوراي اسلامي بخصوص در ميان اعضاي فراکسيون است.
برخي از نمايندگان تاکيد دارند که براي کارآمدي و فعال شدن فراکسيون، رئيس اين فراکسيون بايد شخصي غير از رئيس مجلس باشد و به همين دليل از ابتدا مخالف رياست علي لاريجاني بر اين فراکسيون بودند و تاکيد داشتند که لاريجاني به دليل مشغله کاري نمي تواند اين فراکسيون را اداره کند. اما در مقابل برخي ديگر از نمايندگان معتقدند که رياست رئيس مجلس بر فراکسيون باعث کارآمدي بيشتر اين فراکسيون مي شود و از لاريجاني حمايت مي کنند.
نکته جالب توجه اين است که در ترکيب جديد شوراي مرکزي 44 نفره فراکسيون، حاميان لاريجاني جاي خود را به ديگر نمايندگان دادند و نتوانستند در انتخاباتي که در روزهاي گذشته در مجمع نمايندگان استانها برگزار شد به اين شورا راه يابند. اين امر باعث ترديد لاريجاني و حاميان وي در کسب رياست صندلي فراکسيون اکثريت مجلس شد.
لاريجاني و حاميان وي براي اينکه مطمئن شوند که مي توانند آراي اعضاي جديد فراکسيون را در انتخابات هيئت رئيسه کسب مي کنند، به ابزارهاي مختلفي از جمله رايزني با اعضاي شوراي مرکزي جديد و همچنين «وقت کشي » روي آوردند به اين معني که با عقب انداختن زمان انتخابات هيئت رئيسه فراکسيون تلاشهاي خود را براي کسب آرا انجام دهند. در همين راستا تا کنون چند بار زمان انتخابات هيئت رئيسه فراکسيون به تعويق افتاد که بعنوان مثال مي توان به تعويق اين انتخابات از روز يکشنبه به سه شنبه اين هفته اشاره کرد.
يکي از نمايندگان مجلس و از اعضاي فراکسيون انقلاب اسلامي در خصوص تمايل لاريجاني براي ماندن در رياست فراکسيون اکثريت مجلس گفت: آقاي لاريجاني مي داند که در انتخابات هيئت رئيسه با يک رقيب جدي مواجه خواهد شد و شايد هم تحليل وي اين باشد که صندلي رياست اين فراکسيون را واگذار کند و در انتخابات کانديدا نشود. اما نکته اي که وجود دارد اينست که عده اي از حاميان لاريجاني مخالف اين امر هستند.
وي در خصوص دلايل اصرار حاميان لاريجاني بر ماندي وي بر رياست اين فراکسيون گفت: آقاي لاريجاني با مواضع محافظه کارانهاي که دارد، يک حاشيه امني براي دوستان خود ايجاد مي کند. لاريجاني به حدي موضع غير شفاف مي گيرد که حتي مورد حمايت نمايندگان اصلاح طلب مجلس هم واقع مي شود.
اين نماينده مجلس اضافه کرد: رفتار کج دار و مريض لاريجاني به نفع خيلي از نمايندگان و حتي نمايندگان اصلاح طلب مجلس شوراي اسلامي است و به همين دليل تمايل دارند که وي رياست فراکسيون را بر عهده بگيرد.
در هر حال فراکسيون انقلاب اسلامي که رياست آن با روح الله حسينيان نماينده تهران است و اين فراکسيون زير مجموعه فراکسيون اصولگرايان و حامي دولت محسوب مي شود بطور جد دنبال اين است تا لاريجاني از رياست فراکسيون اصولگرايان کنار برود که در همين راستا رايزنيهايي با برخي از چهره هاي شاخص اصولگرايان از جمله غلامعلي حدادعادل داشته تا با لاريجاني براي رياست فراکسيون رقابت کند.
اگرچه حدادعادل در روزهاي گذشته اعلام کرد که وارد رقابت فراکسيوني نمي شود اما وي رقابت در انتخابات هيئت رئيسه فراکسيون را رد نکرده و تلويحا از رقابت فردي با لاريجاني خبر داد.
همچنين ولي اسماعيلي نماينده گرمي در مجلس و عضو هيئت رئيسه مجلس بارها و بارها اعلام کرد که لاريجاني در انتخابات هيئت رئيسه فراکسيون يک رقيب جدي خواهد داشت.
در هر حال آن عده از نمايندگاني که در تلاش هستند تا لاريجاني را از رياست فراکسيون کنار بزنند، صبح امروز دوشنبه جلسه دارند و در خصوص رقابت با لاريجاني تصميم گيري نهايي مي کنند.
انتخابات هيئت رئيسه فراکسيون سه شنبه اين هفته برگزار خواهد شد.
اگر چه تا کنون نامي از رقيب لاريجاني در اين انتخابات برده نشد، اما اسماعيلي وعده داد که نام اين رقيب صبح سه شنبه رسما اعلام خواهد شد.
برخي از نمايندگان معتقدند که با توجه به اينکه لاريجاني يک حاشيه امني براي آنان درست مي کند، بهتر است تا وي همچنان رئيس فراکسيون اکثريت مجلس باقي بماند.