کد خبر 124904
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۱
به گزارش مشرق روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:

قرائت جديد از انتقاد پذيري


روزنامه ايران مورخه 10/3/1391 در صفحه نخست خود ضمن انعكاس بخشي از گفته هاي جمشيد پژويان مشاور اقتصادي وزير اقتصاد و رئيس شوراي رقابت نوشت:«اخلال گران در هدفمندي يارانه ها را محاكمه كنيد. برخي با اظهار نظرهاي سياسي مي خواهند دولت فاز دوم هدفمندي يارانه ها را اجرايي نكند».

اين روزنامه همچنين در سرمقاله خود مي نويسد:

«افراد و گروههاي مغرضي كه با كينه توزي و دشمني بي حد و مرز با دولت حاضر به قرباني كردن اقتصاد ملي پاي منافع حزبي، شخصي و گروهي خود هستند، بايد در پيشگاه ملت ايران مورد بازخواست قرار بگيرند.»

بدين ترتيب از روزنامه ايران، منتقدان به زمان اجراي طرح دوم يا بايد محاكمه انقلابي بشوند و يا به عنوان متهم در يك دادگاه مردمي حاضر شوند. بدين ترتيب فقط تأييدكنندگان دوست شمرده مي شوند و ابراز هر نظر مخالف حتي اگر دوستانه و مشفقانه باشد خيانت شمرده مي شود. به نظر مي رسد بر اين اساس دولت طرحي را به مجلس محترم ارائه كند كه براساس آن كليه منتقدان به زمان ادامه طرح هدفمندي يارانه ها مي بايد محاكمه و يا به دادگاههاي صحرايي سپرده شوند. كمترين مجازات آنها نيز نفي بلد باشد به اين مي گويند جديدترين قرائت از انتقاد پذيري.
    
  
نگران كراوات هستيد يا برندهاي اروپايي؟!

روزنامه «هفت صبح» مورخه 10/3/91 كه با حمايت ويژه حلقه انحرافي منتشر مي شود در صفحه نخست خود به عنوان خبر ويژه با حروف درشت اين تيتر را برجسته كرده است:
«فروش كراوات ممنوع شد»

در ابتداي اين گزارش آمده است: «در حاليكه طرح مبارزه با بدحجابي به شدت از سوي نيروهاي انتظامي در حال پيگيري است، دامنه مقابله دستگاه هاي انتظامي به اصناف هم رسيده است. ديروز بحث ممنوعيت فروش كراوات در فروشگاه هاي پوشاك مردانه مطرح شد. ممنوعيتي كه به گفته برخي از فروشندگان بيشتر از هميشه نمايندگي هاي برندهاي معروف را نشانه گرفته است.»

با اين همه مديران «هفت صبح» كه اين خبر را به عنوان خبر و گزارش اول خود مهم شمرده اند بالاخره تكليف خوانندگان را روشن نكرده اند كه بيشتر نگران ممنوعيت فروش كراوات به عنوان نماد فرهنگ غرب هستند و يا نگران ضرر و زيان نمايندگي هاي برندهاي معروف لباس كه متأسفانه علي رغم تحريم كشورمان از سوي اروپايي ها و آمريكايي ها بازهم در شمال شهر تهران و ديگر مناطق اعيان نشين به وفور يافت مي شود و فروشندگان و واردكنندگان با خيال راحت به بريدن گوش خلق الله مشغول هستند؟!
    
  
درخواست غرامت گروگان هاي آمريكايي از ايران رد شد

ديوان عالي آمريكا، شكايت 100 تن از اتباع اين كشور را كه خواستار غرامت از ايران بودند، وارد ندانسته و رد كرد.

اين شكايت به حوادث تسخير لانه جاسوسي توسط دانشجويان ايراني در سال 58 مربوط بود.
بي بي سي گزارش داد: ديوان عالي آمريكا درخواست گروگان هاي آمريكايي را براي احياء پرونده شكايتشان جهت دريافت غرامت از ايران، رد كرد.

حدود 100 نفر كه گروگان هاي آمريكايي سه دهه پيش در ايران و برخي بازماندگانشان را شامل مي شوند از ديوان عالي آمريكا خواسته بودند اجازه دهد پرونده شكايت آنان براي دريافت غرامت از دولت ايران، بار ديگر به جريان افتد.

اين عده در شكايتي كه حدود ده سال پيش در يك دادگاه بدوي مطرح كردند خواستار دريافت بالغ بر شش ميليارد دلار غرامت از ايران شده بودند اما دادگاه بدوي اين درخواست را رد كرد.
براساس شكايت اوليه، هر يك از گروگان هاي سابق مبلغ 10 هزار دلار به ازاي هر روز كه در بازداشت بود دريافت مي كرد.

اين دادگاه در سال 2002 ميلادي بنا به درخواست وزارت امور خارجه آمريكا، از دريافت غرامت اين آمريكايي ها از ايران جلوگيري كرده بود.

براساس راي دادگاه، پيمان نامه موسوم به بيانيه هاي الجزيره كه بين ايران و آمريكا به امضا رسيد و به آزادي گروگان ها منجر شد، دولت و يا شهروندان آمريكا مجاز نيستند با راي محاكم آمريكايي خواستار غرامت از ايران شوند.

شاكيان قصد داشتند غرامت موردنظر را از دارايي هاي مسدود شده ايران در آمريكا دريافت كنند.
وكيل آنها مي گويد قبل از سقوط شاه در ايران، مقاديري از پول ايران نزد بانك هاي آمريكايي سپرده شده بود كه در زمان رياست جمهوري جيمي كارتر مسدود شده، و همچنان در بانك هاي آمريكا موجود است.

طبق يكي از مفاد پيمان نامه الجزاير كه با وساطت الجزاير بين ايران و آمريكا امضا شد، رسيدگي به شكايت دو طرف از جمله در ارتباط با گروگان گيري كارمندان سفارت ايالات متحده در تهران تنها در صلاحيت دادگاه بين المللي ويژه بررسي دعاوي دو كشور است.

ديوان عالي آمريكا طبق رويه متعارف خود، در راي روز سه شنبه دليلي براي رد شكايت گروگان هاي سابق اعلام نكرد.

هر چند ديوان عالي آمريكا درخواست به ناحق اين 100 نفر را رد كرده است اما درباره پول هاي بلوكه شده ملت ايران در آمريكا كه وكيل شاكيان اين پرونده نيز اعتراف كرده است، حكمي صادر نكرده است.
    
 
يونايتدپرس: اسرائيل باز هم اشتباه كرد بشار اسد ماندني است

طي ماه هاي گذشته بارها مقامات رژيم صهيونيستي پيش بيني كردند كه دولت سوريه سقوط مي كند و حتي وعده هاي چند هفته اي را براي سرنگوني بشار اسد مطرح كردند ولي محاسبات آنها غلط از آب درآمد.

در همين حال، خبرگزاري آمريكايي يونايتدپرس ديروز -10 خرداد- نوشت: «گزارش سازمان هاي اطلاعاتي اسرائيل حاكي از آن است كه «بشار اسد» رئيس جمهور سوريه در قدرت باقي خواهند ماند و اين برخلاف آن چيزي است كه «ايهود باراك» وزير دفاع اسرائيل چند ماه قبل گفته بود بشار اسد در چند هفته آينده سقوط خواهد كرد.»

بنابراين گزارش، تنها باراك نبوده كه پيش بيني سقوط بشار اسد را كرده است و شوراي امنيت ملي اين رژيم كه وابسته به دفتر نخست وزير اسرائيل است در تحقيقات و بررسي هاي خود پيش بيني نموده كه حضور بشار اسد در قدرت مسئله چند روز يا چند هفته خواهد بود!

از سوي ديگر؛ روزنامه معاريو نوشت: «اوري حزان» پژوهشگر مركز تحقيقات سياسي وزارت خارجه اسرائيل توانسته است تعدادي از مسئولين اسرائيلي از جمله «ديويد ولتسر» و «اويگدور ليبرمن» وزير امور خارجه اين رژيم را با پيش بيني هاي خود قانع كند كه احتمال باقي ماندن خاندان اسد در قدرت بالا خواهد بود و اين امر در مورد ساختار كنوني نيز صدق مي كند.»  
   
حالا ديگه فراموش كردن حق مردم است !
 

يك گزارش موثق از تلاش و نشست هاي پي در پي شماري از مدعيان اصلاحات با هدف زمينه سازي براي ورود دوباره به عرصه سياسي كشور حكايت مي كند. در اين نشست ها از حضور ساختارشكنانه مدعيان اصلاحات در فتنه آمريكايي-اسرائيلي 88 و قانون شكني ها و آشوب آفريني ها در آن مقطع با عنوان اصلي ترين مانع در راه بازگشت دوباره اصلاح طلبان به حلقه نظام ياد مي شود. در جريان اين نشست ها، يكي از حاضران خطاب به خاتمي مي گويد؛ شركت شما در انتخابات مجلس نهم مي تواند يك گام در نفي گذشته تلقي شود ولي بسياري از رخدادهاي بعد از انتخابات رياست جمهوري دهم از ذهن مردم پاك شدني نيست. وي به خودداري خاتمي و موسوي و كروبي از تن دادن به قانون و فرار از شمارش صندوق هاي مورد اشاره آنها كه نظام با آن موافقت و بر آن اصرار نيز كرده بود، به عنوان حركتي كه از نگاه مردم غيرقابل قبول بوده و نشانه نفي شعار قانونمداري اصلاح طلبان است اشاره مي كند و يكي ديگر از حاضران! با اعتراض به نفر قبلي مي گويد؛ چرا صورت مسئله را پاك مي كنيد! چرا به ائتلاف ما با منافقين، سلطنت طلب ها و ماركسيست ها اشاره نمي كنيد؟ چرا از شعار «نه غزه نه لبنان، جانم فداي ايران» كه قبلا از سوي سايت وزارت خارجه اسرائيل پيشنهاد شده بود حرفي نمي زنيد؟ چرا، وقتي هوادارانمان روز 13آبان به نفع آمريكا شعار دادند و روز عاشورا به ساحت امام حسين(ع) اهانت كردند، سكوت كرديم؟! وي كه شديدا عصباني به نظر مي رسيد بعد از برشمردن چند نمونه ديگر از اين دست، كپي يكي از يادداشت هاي روزنامه كيهان را كه به اين نمونه ها پرداخته بود نشان مي دهد و مي پرسد؛ در مقابل اين ندانم كاري ها چه پاسخي براي افكارعمومي آماده كرده ايم كه انتظار بازگشت دوباره به عرصه سياسي را داريم؟!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس