به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی نیروی دریایی ارتش، دریاداردوم عباس زمینی در مراسم خاتمه تعمیرات و به آب اندازی زیردریایی كیلو كلاس طارق افزود: متخصصان وكارشناسان متعهد مجموعه كارخانه های نیروی دریایی با خودباوری و تلاش مجاهدانه خود توانستند پس از گذراندن مراحل دمونتاژ، عیب یابی، تعمیر و نصب كلیه سیستم ها و تجهیزات و نیز انجام آزمایش های متعدد، تعمیرات اساسی زیرسطحی فوق سنگین كلاس كیلو را به پایان برسانند.
وی ادامه داد: با همت و سعی متخصصان داخلی سد تحریم در حوزه های مختلف صنایع دریایی را شكسته و كشورمان را در امر تعمیرات اساسی بزرگترین و پیچیده ترین زیرسطحی های روز دنیا به خودكفایی رساندیم.
زمینی اظهار داشت: جسارت فرزندان دریادل این مرز و بوم با آهن و پولاد نشان دهنده بالندگی و پویایی صنایع دریایی كشور در شرایطی است كه دشمنان این میهن شریف سعی دارند با افزایش تحریم و فشارها راه پیشرفت و تعالی ملت شریف و غیور ایران را سد كنند.
وی درادامه با بیان اینكه عزم و اراده پولادین فرزندان خدوم نیروی دریایی در مهمترین واحد صنعتی ارتش مصداق بارز 'اصنع الفلك باعیننا' (همان كردیم كه خواسته بودی)است، افزود : انجام تعمیرات اساسی زیردریایی جمهوری اسلامی ایران طارق یكی از دستاوردهای صنعت دفاعی كشور پس از ساخت و بهره برداری از ناوشكن جمهوری اسلامی ایران جماران بوده است.
فرمانده فنی نیروی دریایی تصریح كرد: تعمیر زیردریایی طارق در راستای خودكفایی، بازدارندگی و اقتدار ملی در سایه عنایت باریتعالی در سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی است.
وی افزود: زیردریایی جمهوری اسلامی ایران طارق به منظور بازسازی و بهبود سامانه ها و تجهیزات و با هدف بومی سازی دانش و تخصص های مرتبط با امر زیردریا در داخل كشور و قطع وابستگی های احتمالی به دول غرب و شرق پس از انجام محاسبات و برنامه ریزی های مدون در قالب پروژه تعمیرات با برآورد یك میلیون و 620 هزار نفر ساعت كار امروز همسو با موج توسعه صنعت دفاعی بومی و خوداتكا ، به پروژه ای منحصر به فرد، درخور توجه و دارای قدرت رقابت در منطقه تبدیل شده است.
فرمانده فنی نیروی دریایی گفت : در روند اجرای این پروژه امروز دستاوردهایی در حوزه های مختلف از جمله الكترونیكی، مخابراتی، اپتیكی، تسلیحاتی، تاكتیكی، هوایی و ناوبری كه جزء فناوریهای پیشرفته به شمار می رود را با مراكز علمی، تحقیقاتی و صنعتی كشور و بخش خصوصی به اشتراك گذاشتیم و با هم اندیشی اجرایی و علمی توانستیم به یك پروژه دانش بنیان دست پیدا كنیم.
وی در ادامه رشد قابل توجه ظرفیت های تولیدی ، افزایش ورود چشمگیر دانشگاهها و مراكز علمی و پژوهشی در این حوزه ، تقویت بخش غیردولتی ، كار آفرینی در سطح گسترده و افزایش سرعت دستیابی به ساخت قطعات و سامانه ها را بخش دیگری از دستاوردهای مهم اجرای پروژه تعمیر زیرسطحی دانست و گفت: این دستاوردها در آینده ای نه چندان دور به طور ملموس قابل مشاهده خواهد بود .
در پایان فرمان به آب اندازی زیردریایی طارق توسط امیر دریادار 'حبیب الله سیاری' فرمانده نیروی دریایی صادر شد.
کد خبر 124503
تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۴
- ۰ نظر
- چاپ
فرمانده فنی نیروی دریایی گفت: ایران در تعمیر پیچیده ترین زیردریایی های روز دنیا به خود كفایی رسیده است.