کرونا نمایه

معاون کل وزارت بهداشت درباره تعطیلی استان هرمزگان با توجه به شرایط بحرانی کرونا در این استان گفت: نمی‌توانیم به طور کامل در این استان تعطیلی ادارات و صنوف را داشته باشیم.

به گزارش مشرق، شرایط فوق حاد کرونایی استان هرمزگان موجب شد معاون کل وزارت بهداشت روز گذشته به این استان سفر و از بخش‌های مختلف درمانی استان بازدید کند.

جلسه فوق العاده ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا با حضور دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، استاندار هرمزگان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و اعضای این ستاد برگزار شد و جوانب مختلف بیماری و مشکلات استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

بیشتر بخوانید:

حریرچی: ۶۵ درصد مردم ماسک نمی‌زنند

دکتر ایرج حریرچی معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پس از پایان این جلسه، اظهارداشت: وضعیت کرونای استان هرمزگان تحت کنترل است. 

وی افزود: ما در ۱۷ ماه گذشته در استان‌های مختلف شاهد پیک کرونا بودیم که هرمزگان به دلیل مدیریت مناسبی که بوده و همراهی مردم و به دلیل خصوصیات اقلیمی که داشته آن‌ موج‌ها را تجربه نکرده است.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: این پیک دوم و حاد استان هرمزگان است و میزان بستری‌های کرونایی قابل توجه است و بر همین اساس نسبت به سایر استان‌ها شاهد بالا بودن درصد بستری هستیم. 

وی تصریح کرد: هرمزگان در حالی‌که ۲.۲ دهم درصد جمعیت کشور را دارد ۹ الی ۱۱ درصد بستری را در این چند هفته اخیر به خود اختصاص داده است.

حریرچی بیان کرد: در مجموع اگر ۱۷ ماه کرونایی را حساب کنیم استان هرمزگان از متوسط کشوری با درصد بیماری، بستری و مرگ و میر پایین‌تری روبرو بوده است.

معاون کل وزیر بهداشت در واکنش به سوال مبنی بر اعمال تعطیلات گسترده در این استان برای کنترل موج کرونا، اذعان داشت: تعطیلی‌ها بر اساس معیارهایی که ستاد ملی کرونا مشخص کرده است انجام می‌شود، ما ۲ نوع تعطیلی داریم یک نمونه تعطیلی مربوط به دستگاه‌های دولتی است و نوع دوم تعطیلی مربوط به صنوف است، هرچند تعطیلی مفید است اما باید تاب آوری مردم و صنوف را نیز در اعمال این تعطیلات در نظر گرفت.

حریرچی تاکید کرد: در تعطیلی‌ها هم بسیاری از سازمان‌ها مانند نیروی انتظامی، کادر بهداشت و درمان، سوخت رسانی، برق و شهرداری باید کار کنند و اینطور نیست که با لفظ بتوانیم تعطیل کنیم اما با توجه به شرایط خاص این استان به میزانی که لازم باشد تعطیل خواهیم کرد.

دکتر فریدون همتی استاندار هرمزگان نیز در حاشیه این جلسه گفت: ما مجوز گرفتن نیرو به صورت شرکتی داریم اما متاسفانه کسی تمایلی به این نوع جذب ندارد و نمی‌خواهند اینگونه جذب شوند و با گذشت زمان ارتقا پیدا کنند همین امر موجب کمبود نیرو در این استان در حوزه درمان شده است. 

وی افزود: در بحث دارو نیز باید گفت که ما در تولید دارو مشکلی نداریم اما به سبب بدهی بیمه‌ها در تامین منابع مالی مشکل داریم. 

در ادامه گزارش ویدئویی از جلسه فوق العاده ستاد استانی مقابله با ویروس کرونای استان هرمزگان را مشاهده خواهید کرد:

دانلود

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • کارمند IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۱
    0 0
    کارکنان شرکت مدیریت توسعه صنایع پتروشیمی ( که بسیاری از انها کارمند رسمی وزارت نفت اند) زیر مجموعه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در تهران است که یکی از سهام داران عمده اش نیز شرکت ملی صنایع پتروشیمی اما اصلا به رعایت سقف حضور کارکنان با توجه به وضعیت قرمز اهمیتی نمیدهد و 100% کارکنان از ساعا 8 تا 16 و بلکه تا 15 هم هستند! جالبتر آنکه کارمندان وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی رعایت سقف حضور کارکنان و ساعت حضور را انجام می دهند اما نسبت به دیگر شرکت ها تبعیض روا میدارند! چرا اینقدر تبعیض؟ یعنی بیمار شدن و خدایی ناکرده آلودگی به کرونا دیگر کارکنان مهم نیست؟
    • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۱
      1 0
      شرکت های اسکله همینطورن ۱۲ ساعت کار دارند !!فقط بلد بودن پارچه فروشی را پلمپ کنن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس