به گزارش مشرق سيد مهدي صدر ادامه داد: خانواده نيمهمستقل در واقع به فاصله بين دوران عقد و زندگي مستقل زوجها گفته ميشود که در حال حاضر نيز در کشور وجود دارد و مقاومت برخي کارشناسان با تشکيل اين خانوادهها، مقاومت در برابر رويه موجود است.
وي تصريح کرد: براي حل مشکل ازدواج جوانان يا بايد به جوانان بگوييم تا زمان حل مشکل اشتغال و مسکن ازدواج نکنند و يا اينکه ازدواج کنند و ماهها و سالهاي اوليه زندگي خود را تحت حمايتهاي خانواده سپري کنند که ما روش دوم را انتخاب کردهايم.
مدير کل امور تربيتي سازمان ملي جوانان با اشاره به اينکه در دوران پيغمبر(ص) و حضرت علي(ع) هم مشکلات اقتصادي وجود داشت و اين مشکلات مربوط به دوران حاضر نيست گفت: آيا جوانان بايد پشت اين مشکلات اقتصادي مجرد بمانند يا اينکه ازدوج کنند ولي تحت پوشش خانوادهها باشند. چه اشکالي دارد که دختر و پسر عقد کرده و خانوادهها هزينههاي آنها را بپردازند.
وي اظهار داشت: جواني که تا قبل از ازدواج از پدر خود پول دريافت ميکرد بعد از ازدواج خانواده و جامعه زشت ميداند که پدرش هزينههاي زندگي او را بدهد ولي بايد براي رفع اين موضوع فرهنگسازي شود. چرا بايد زماني که صيغه عقد جاري ميشود جوان خجالت بکشد که هزينه زندگياش را از پدر خود دريافت کند.
صدري تاکيد کرد: يکي از راهحلهاي مستقل شدن بخشي از جوانان اين است که تحت حمايت زندگي خود را آغاز کنند. اگر چه ما رد نميکنيم که طولاني شدن زمان عقد به زندگي جوانان ضربه ميزند ولي براي افرادي که حمايت از تشکيل خانوادههاي نيمهمستقل را نقد ميکنند بايد پرسيد راهحل بهتر چيست؟
مدير کل امور تربيتي سازمان ملي جوانان با بيان اينکه راه حل تجرد 12 ميليون جوان در کشور ترويج تشکيل خانوادههاي نيمهمستقل است گفت: از اساتيد و کارشناساني که ترويج خانوادههاي نيمه مستقل را نقد ميکنند بايد سئول کرد که راهحل آنها براي ازدواج اين تعدا