رئیسی نمایه

سید ابراهیم رئیسی در آخرین مناظره تلویزیونی به سوالاتی در حوزه دغدغه‌های مردم پاسخ داد.

سرویس سیاست مشرق - سید ابراهیم رئیسی نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، امروز شنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۰ در سومین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم که با محوریت «دغدغه‌های مردم» در استودیوی مناظرات رسانه ملی برگزار شد، به بیان برنامه‌های خود و نقد برنامه‌های دیگر نامزدها در این حوزه‌ها پرداخت.

رئیسی در بدو ورود به سازمان صداوسیما برای شرکت در مناظره سوم نامزدهای ریاست جمهوری در پاسخ به سوالی پیرامون نحوه ارتباط با مردم و اطلاع از دغدغه‌های آنها، گفت: از اولین شرایط برای مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی، ارتباط با مردم است. 

وی افزود: باید از مردم، در مردم و با مردم بود و از نزدیک باید با مردم سخن گفت و شکایات و دغدغه های آنها را شنید.

رئیسی با تاکید بر اینکه از شروط موفقیت یک مدیر مردمی بودن در عمل است، گفت: نامه هایی که مردم برایم میفرستند را می‌خوانم و در فضای مجازی هم دغدغه‌های مردم رصد می‌کنم و مواردی را که قابل پیگیری باشد برای پیگیری به بخش‌های مربوطه ارجاع می‌دهم.

وی گفت: در سازمان اداری خودم علاوه بر مدیران عالی، با مدیران میانی و سطوح اداری در ارتباطم و نظرات آنها را مطلعم و خواسته هایشان را رصد میکنم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مدیرانی را برای اداره کشور انتخاب می‌کنیم که دارای ۳ ویژگی مهم مردمی بودن، ضد فساد بودن و روحیه انقلابی داشتن به این معنی که اهل ما می‌توانیم باشد.

***************************

راهکار شما در مقابله با تورم، عدالت، رکود، مقابله با فساد، یارانه ها، اشتغال و مسکن چیست؟

رئیسی در سومین مناظره تلویزیونی توضیحاتی ارائه داد که محورهای آن به شرح زیر است:

- در دورانی که در دستگاه قضایی و آستان قدس بودم از نزدیک در ارتباط با مردم بودم و برای مهمترین دغدغه های مردم راهکار پیدا کردم.

- برنامه اقتصادی ما سه بخش اصلاح دولت و مبارزه با فساد و ناکارآمدی و تبعیض و بخش دوم حمایت از خانواده‌ها و اقشار محروم و بخش سوم حمایت از کسب و کار و تولید است.

- برخورد با فساد جایش در دولت است و کسانی که آلوده باشند یا زمینه رانت و فساد داشته باشند جایشان در دولت نیست.

- باید سامانه جامع اطلاعات اقتصادی ایجاد کرد تا همه داده‌های اقتصادی را رصد کند و سامانه شفافیت از برنامه‌های ماست که همه قراردادها و عملکرد شرکت‌ها و مدیران دولتی پشت ویترین قرار گیرد و این کار را در آستان قدس انجام دادیم.

- اول که به قوه قضائیه آمدم در مورد حساب خاص گزارش دادم و باعث تمام شدن بگو مگو شد. با اجرای مقررات شفافیت بسیاری از فسادها کنترل می‌شود.

- در تحول ساختاری مسئله مهم تحول در نظام بانکی هست و امروز بانک‌ها را یکی از موانع تولید می‌دانیم و معوقات بانکی می تواند صورت بگیرد و اصلاح نظام بانکی ضرورت کشور و دولت است.

- باید بروکراسی زاید و فسادزای در سامانه مالیاتی با ایجاد سامانه هوشمند حل شود و مالیات هم باید واقعی و عادلانه شود و کاهش مالیات واحدهای تولیدی از 25درصد به 10درصد با شیب ملایم باید انجام شود.

- تحول نظام اداری مهم است و فساد اداری قابل قبول نیست و خیلی از ادارات ما در تراز انقلاب اسلامی نیستند و باید فسادزدایی شوند و ضابطه‌های دست و پاگیر برداشته شوند و مجوزهایی که حال تولیدکنندگان را می‌گیرد باید کم شود.

- باید خیلی از نظارت‌های پیش‌بینی به نظارت‌های پسینی تبدیل شود و اینکه باید برای هر کاری مجوز بگیرند کار تولید را متوقف می‌کند.

- وضع موجود تورم 320درصدی نسبت به 8سال گذشته است و قیمت گوشت 5برابر و قیمت خودرو 8برابر و مسکن 7برابر شده است و این وضعیت را مردم چطور تحمل کنند؟ و باید به سمتی برویم که تورم به سمت نصف و بعد هم سمت یک رقمی کردن برویم.

- مدیریت ارز و تقویت ارزش پول ملی باید صورت بگیرد و نکته دوم رفع وابستگی سفره مردم و کالاهای اساسی به نرخ ارز است و این قابل انجام است.

- ایجاد 4میلیون شغل در 4سال دست یافتنی است و باید به این سمت حرکت کرد.

نقد شما به سخنان دیگر نامزدها چیست؟

- ستاد ملی کرونا، ستاد استانی و دانشگاه علوم پزشکی برای تجمع حامیان من در استان خوزستان اجازه صادر کرده بود. من به مردم اهواز و خوزستان بدهکار بودم. شما چرا ناراحتید؟

- در عید ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ کارشناسان اعلام کردند که محدودیت ایجاد شود و آقای روحانی توجه نکردند، چرا آن موقع حساس نشدید؟ ما که به حرف کارشناسی عمل کردیم.

- اسامی که آقایان اعلام کردند، مردم قضاوت کنند و به این آقایان اطلاع دهند که ما برخورد کرده‌ایم یا نه؟

- نظر من درباره FATF را از کجا ذهن‌خوانی کردند که نظر من چیست؟ اگر منافع ما در قراردادی تامین شد ما هیچ مشکلی نداریم وگرنه نمی‌توانیم منافع مردم را به حراج بگذاریم.

- از رئیس قبلی بانک مرکزی پرسیدند که منافع برجام چیست؟ پاسخ داد هیچ! حداقل به مواضع خودتان پایبند باشید.

- اقتدار خارجی امتداد اقتدار داخلی است. شما وقتی جوجه کُشی و صف مرغ دارید نمی‌توانید برجام را اجرا کنید. برجام یک قراردادی است که با شروط خود در کشور تصویب شده، برجام را یک دولت مقتدر می‌تواند اجرا کند.

برنامه شما برای دوران پسا کرونا در زمینه کسب و کار، فرهنگ و آموزش چیست؟

در نظام سلامت دو مشکل داریم؛ علی‌رغم اینکه زحمات بسیاری کشیده شده است و پزشکاران و پرستاران و کادر درمانی را ارج می‌نهم. مردم در کرونا دچار آسیب شدند. مشکلی که در نظام سلامت باید از آن یاد کنیم یکی تعارض منافع است که در سایر بخش‌ها هم هست. مثلا یکی مسئول مسکن می شود و خودش جزو پیمانکاران است و این تصمیم‌گیری را سخت می‌کند و در سلامت هم همینطور است و باید تعارض منافع را به حداقل برسانیم و منتفی کنیم.

- باید دسترسی به پزشک را برای همه کشور فراهم کنیم و باید دسترسی را آسان کنیم. عزیزان زیادی از کرونا در حوزه کسب و کار و گردشگری و مستاجرین آسیب دیده‌اند و باید نسبت به مسئله پساکرونا فکر کنیم تا مردم حس کنند یک فکر اساسی برای آسیب‌دیدگان در حوزه کسب و کارها شده است

- در مورد کرونا علی‌رغم همه زحمات هم در حوزه جلوگیری از خسارت مردم جای بررسی جدی دارد و سازمان بازرسی بررسی های جدی کرده است و این نشان می دهد با برخی موارد با برخی بی‌تدبیری‌ها مواجهیم.

- درباره این لیستی که آقای همتی به من داده، مردم می‌پرسند اگر قرار بوده بدهند چرا اینجا و بعد از مسئولیت می‌دهند؟ اگر هم نباید می‌داده این چه کاری است؟

نقد شما به سخنان دیگر نامزدها چیست؟

- نمی‌دانم اگر من نبودم آقایان در جلسه چه می‌خواستند بگویند؟ اینجا جای برنامه دادن است. چرا از اقبال مردم به من ناراحتید؟ اگر شک دارید بروید بین مردم و نظرشان به خودتان را ببینید.

- من از مردم سوال کرده‌ام، بروید بپرسید مشکل مردم با دولت چیست که با صندوق قهر کرده‌اند.

- نگاه مردم به من این است که حرف غیر صادقانه نمی‌زنم. هیچ فیلتری در قوه قضائیه در دوران من صورت نگرفت. من گفتم دسترسی به اینترنت برای همه مردم آسان و بعضا رایگان باشد.

- هیچ روزنامه و رسانه‌ای در زمان من مسدود نشده و این باور من است.

- اگر می‌خواهید دوقطبی ایجاد کنید با وجود شماها راه نمی‌افتد.

- طرح بنزین در جلسه شورای عالی سران قوا فقط برای هماهنگی بود ولی در اجرایش بسیار بی تدبیری بود و گزارش های دبیرخانه شورا وجود دارد و اولین پاسخگو باید آقای روحانی باشد.

- جهت‌گیری ما در جهت عدالت خواهد بود و دولت باید بتواند همه ظرفیت های کشور را مورد استفاده قرار دهد و قدرت اجماع سازی داشته باشد. یک قدرت اجرایی قوی داشته باشد و برنامه برای دولت مهم است و برنامه بدون کارنامه امری شعاری می شود و کارنامه موید برنامه است.

- رئیس جمهور رئیس همه مردم است و همه مردم برای او جمهور هستند و او در برابر همه تکلیف دارد و مردم هم نسبت به او حق دارند و ما خود را نسبت به پیگیری مسائل مردم مکلف میدانیم.

- ما بارها از بانک مرکزی خواستیم لیست ارزهای صادراتی را به ما بدهد. ۲۵ میلیارد دلار ارز بوده که ما هرچه پیگیری کردیم ۷ میلیارد دلار را بیشتر اعلام نکردند. بعد هم دولت فهمید که باید خودش مشکل را حل کند و به قوه قضائیه نفرستد.

جمع‌بندی:

- مسئول طرح بنزین، دولت بود. آن بخشی که در جلسه سران قوا مطرح شد فقط محل هزینه‌کرد آن بود. برای اینکه بدانند مقصر کیست هم گزارش دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی وجود دارد هم مسئولان عالی رتبه قضائی.

- اگر کسی قرار باشد پاسخگو باشد آقای روحانی است. تمام بازداشتی‌ها هم مدت‌هاست که عفو شده‌اند مگر آن‌هایی که ارتباط خارجی داشته‌اند.

- مردم بدانند که رئیس جمهور نسبت به همه مردم نگاه یکسان دارد. شیعه، سنی، معلم، کارگر، کشاورز، همه اقلیم‌ها و گویش‌ها یکسانند و مردم نسبت به او حق دارند و دولت وظیفه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۷:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    5 2
    هیچی همون حرف های تکراری. ما باید فلان کنیم ما باید بهمان کنیم دولت فلان کرده همه چی تقصیر دولته من میخوام با فساد مقابله کنم
  • علی IR ۱۸:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    7 2
    آقای رییس راجع به حساب خاص فقط توضیج دادند ؟ آیا سود سپرده ای را که احتمالا باید به تودیع کنندگان برگشت داده شود را نیز داده اند ؟ توضیح را قبلا آقای لاریجانی نیز داده بودند
  • روح الله سیرتی IR ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    23 15
    رای ما رئیسی دولت مردمی ایران قوی
  • علی IR ۱۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    5 1
    بایدهای اقتصادی را از اول انقلاب همه گفته اند ولی نتوانسته اند عمل کنند من هم می گویم اصلا مشکل در اقتصاد نیست اول باید گره قبلی را باز کرد با باز شدن اون گره فساد موضوعیت نخواهد داشت . تورم حایی نخواهد داشت دیگر باید ها تبدیل به شدها می شود .
  • IR ۲۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    12 13
    درود بر رییسی
  • DE ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    2 3
    با اجازه .این کامنت نظرات بنده است ربطی به سخنان جناب آیه الله رییسی ندارد. جای کسانی که آلوده به رانت و فساد باشند در دولت نیست الکی نامزد نشوند / اجرای برجام یک دولت مقتدر می‌خواهد نه ادامه سیاست سینه خیز و التماسی / از لیست ۲۵ میلیارد دلاری ارز صادراتی فقط ۷ میلیارد دلار آن را اعلام کردند.7-25 میشود همان 18000000000 هیجده میلیارد دلار مفقوده حالا 65 تن طلا پیشکش . 18000000000 هیجده میلیارد دلار !! چند صد هزار خانه در ترکیه میشود خرید؟ فرودگاه بین المللی ترکیه با 2000000 دو میلیون مسافر درسال کلا 12 میلیارد دلار هزینه برد.
  • کارشناس IR ۲۱:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    4 1
    تو که تحریمی میخوای با کدام مملکت تعامل داشته باشی
  • میلاد US ۲۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    6 2
    فرقی نداره کدومشون رئییس جمهور بشن. نظام همونه
  • کاظم IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    0 2
    عااالللی‌بودن
  • IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    5 2
    فقط میر قائد.رای همه حاشیه نشینان.
  • ناشناس IR ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۲
    2 7
    فقط رئیسی رییس جمهور ماست ولاغیر
  • روناک IR ۰۷:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
    0 5
    حرکت همتی یک عملیات روانی بود. همه می دونن که اعلام اسامی با توجه به قوانین کنونی بدون دادرسی و محاکمه و اثبات جرم خلاف قانون است ولی این همتی بی انصاف با دادن یک برگه ذهن مردم رو کاملا بر علیه رئیسی میکنه چون مردم در هیجان مناظره به اینکه اعلام اسامی تشریفات قانونی دارد توجه نمیکنند. تیم عملیات روانی آشنا داره به همتی مشاوره میده
  • ابراهیم بت شکن IR ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
    2 6
    با آرزوی موفقیت برای سید عزیز ما حاج آقا رییسی .
  • IR ۰۸:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
    5 1
    برجام مگه خیانت نبود؟برجام مگه ترکمنچای نبود؟
  • واقع بین IR ۱۰:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
    5 1
    رضایی تنها را نجات ایران
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۳/۲۳
    1 0
    لیست بدهکار ها رو انتشار بدید تا مردم ببینند شما اهل مماشات نیستی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس