1- رژيم صهيونيستي موضوع ايران هراسي را دنبال مي كند و در آستانه هر نشست ايران با گروه 5+1 تلاش دارند با طرح مباحث دروغين جو رواني سنگين عليه ايران حاكم كنند تا مانع از دستيابي به يك نتيجه ملموس شوند.
2- رژيم صهيونيستي كوشش مي كند تا با طرح موضوعات غير واقعي افكار عمومي را از جناياتي كه مرتكب شده منحرف كرده و به نوعي مانع پيگيري اقدامات ضد حقوق بشري اش شود.
3- طي حدود شش دهه اي كه از اشغال فلسطين توسط رژيم صهونيستي مي گذرد آنها تلاش دارند تا از طريق به شهادت رساندن فلسطينيان خود را بر منطقه تحميل كنند.
4- رژيم صهيونيستي به عنوان تنها رژيم داراي سلاح هسته اي در خاورميانه است و در اين جهت علاوه بر تهديد كشورهاي خاورميانه، تهديدي براي نظام بينالملل محسوب مي شود، بنابراين از طريق جنگ رواني تلاش دارد افكار عمومي و رسانه هاي بينالمللي را از اين اقدام غير قانوني خود دور نگه دارد.
بر اساس اظهار نظر محمد البرادعي مديركل پيشين آژانس بين المللي انرژي اتمي رژيم صهيونيستي داراي حدود 250 كلاهك هسته اي است و اين در حالي است كه عضو npt نيست و به نهادهاي بين المللي نيز اين اجازه را نمي دهد كه نظارتي بر تاسيسات هسته اي اين رژيم داشته باشند.
موقعيت بحراني صهيونيستها
در مذاكرات بغداد وضعيت رژيم صهيونيستي بسيار متفاوت است، اول اينكه به سبب فراگيري موج بيداري اسلامي در كشورهاي منطقه برخي از حكام وابسته به زير كشيده شدهاند، بنابراين اين رژيم در موقعيتي بحراني قرار دارد و تلاش ميكند با سياست هاي خصمانه اي كه دنبال مي كند براي خود يك منطقه مصونيت رسانه اي ايجاد كند.
دوم اينكه آمريكا و غرب دچار بحران اقتصادي هستند و در اين راستا نمي توانند كمك لازم را به رژيم صهيونيستي بكنند و براي همين اين رژيم از قبل جنگ رواني تلاش مي كند تا زمينه را براي كمك بيشتر آنها فراهم كند.
سوم اينكه بحران داخلي گريبان گير رژيم صهيونيستي است و احزاب اين رژيم به صورت موزائيكي عمل مي كنند و تلاش دارند تا ائتلافي ساختگي را ايجاد كنند، اما واقعيت قضيه اين است كه آنها از يك اختلاف شديد در رنج هستند.
بنابراين به نظر مي رسد كه رسانه هاي رژيم صهيونيستي بخاطر اين دلايل در حال حاضر حجم سنگين عمليات رواني خود را عليه ايران افزايش دادهاند، اما اينكه چه مقدار اين فشارها موثر باشد بايد گفت كه تقريبا رژيم صهيونيستي در ميان افكارعمومي و سياستمداران جهان جايگاهي ندارد.
رسانه هاي همسو با رژيم صهيونيستي
البته لازم به ذكر است كه برخي از رژيم هاي عربي همسو با رژيم صهيونيستي حركت مي كنند و پيش از اين هم داراي روابط پيدا و پنهان با اين رژيم بوده اند مانند مصر و اردون كه پيمان نيز با صهيونيست ها امضا كرده بودند، اما در اين مقطع به سبب موج بيداري اسلامي برخي از كشورهايي كه توسط سلاطين و اميران اداره مي شود پيش از پيش موقعيت خود را در خطر مي بينند و دو كشور عربستان و قطر با در اختيار داشتن رسانه هاي العربيه و الجزيره از خط مشي خاص حمايت مي كنند و منافع خود را در همسويي با رسانه هاي وابسته به رژيم صهيونيستي مي بينند بنابراين مشهود است كه همان خط خبري و برنامه اي كه در فاكس نيوز و شبكه هاي 2 و 10 رژيم صهيونيستي پيگيري مي شود با ترجمه عربي در اين دو شبكه عربي بازبخش مي شود و بسياري از كارشناسان عرب معتقدند كه شبكه العربيه؛ العبريه است.