کد خبر 121719
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۱

وزارت بهداشت اعلام کرد: بوتولیسم بر اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسروماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند، ایجاد می‌شود و بسیار خطرناک و کشنده است.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری فارس، مصطفی اسماعیلی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان با اشاره به مسمومیت مواد غذایی اظهار کرد: مسمومیت با مواد غذایی می‌تواند بر اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده های غذایی، تهیه و نگهداری مواد غذایی ایجاد شود.

اسماعیلی با تاکید بر رعایت موازین بهداشتی  در استفاده از کنسروهای مواد غذایی یاد آور شد: در هنگام خرید کنسروها از خرید کنسروهایی که در قوطی آن آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می‌شود، خودداری کنید.

وی بوتولیسم را کشنده‌ترین نوع مسمومیت دانست و تصریح کرد: مسمومیت غذایی موسوم به بوتولیسم از کشنده ترین نوع مسمومیت‌ها به شمار می‌رود، بوتولیسم بر اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده‌اند ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: علایم و نشانه‌های بوتولیسم به صورت تاخیری (12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده به باکتری) و به صورت تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک، عدم توانایی حرکتی، سختی در بلع، اختلال تکلم و یبوست ظاهر می شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان خاطر نشان کرد: اسهال یکی از علایم در بسیاری از مسمومیت های غذایی است و باید این علایم را جدی گرفت و در کمترین زمان ممکن به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس