به گزارش مشرق به نقل از مهر، منصور حبیب پور گودرزی گفت: یک هزار خوابگاه ملکی ویژه مجردها و دو هزار واحد خوابگاه ملکی متاهلی در دانشگاه های سراسر کشور فعال هستند که براساس آیین نامه دانشگاه ها 60 درصد از دانشجویان خوابگاهی را تحت پوشش قرار داده اند برخی از دانشگاه ها حتی دانشجویان نوبت دوم را هم پذیرفتند.
وی ادامه داد: در برخی از دانشگاه ها که با محدودیت مواجه بودیم، از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرده ایم اکنون 170 خوابگاه بخش غیر دولتی به عضویت تعاونی خوابگاه داران غیر دولتی صندوق رفاه در آمده اند که هرکدام یک تا چند بلوک خوابگاهی دارند و تا مهر سال جاری به خوابگاه های دانشگاه ها اضافه می شوند، تمام خوابگاههایی که شناسنامه ندارند یعنی پانسیون های دانشجویی به سمت شناسنامه داران شدن حرکت کرده و خوابگاه خودگردان و استیجاری تبدیل می شوند.
قائم مقام صندوق رفاه دانشجویی درباره عدم استقبال بخش غیر دولتی از ورود به سرمایه گذاری در خوابگاه و خدمات رفاهی دانشجویی گفت: با توجه به اینکه حمایت از ساخت خوابگاه ملکی محدود شده است با حفظ خوابگاه های ملکی به سمت استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی حرکت کرده ایم، روند همکاری بخش خصوصی از سال گذشته آغاز شده است و چون سال 90 سال پایه بوده، بخش غیردولتی آمادگی در سرمایه گذاری در بخش خوابگاههای دانشجویی و خدمات رفاه دانشجویی را نداشته است.
وی افزود: اما اکنون سرعت عضویت در بخش تعاونی خوابگاه داران غیر دولتی نشان می دهد این بخش آمادگی لازم را بدست آورده و امیدواریم در سال 91 شاهد سرعت پذیرش و اسکان بیشتر دانشجویان در خوابگاههای غیر دولتی باشیم.
کد خبر 121186
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۶
- ۰ نظر
- چاپ
قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از سرعت ورود و سرمایه گذاری بخش غیردولتی در بخش خوابگاههای غیردولتی خبر داد و گفت: اکنون 170 خوابگاه غیردولتی به عضویت تعاونی خوابگاه داران غیردولتی درآمده اند.