کد خبر 120931
تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۷

«بشار اسد» رئیس‌جمهوري سوریه گفت كه «کوفی عنان» نماینده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب، در ماه جاري ميلادي به اين كشور سفر مي‌كند.

به گزارش مشرق، ايلنا به نقل از خبرگزاري اينترفكس نوشت: بشار اسد طي مصاحبه‌اي با اعلام اين كه كشورهاي غربي درباره خشونت‌هاي گروه‌هاي مخالف دولت موضع‌گيري نمي‌كنند، گفت كه در جريان سفر عنان به سوريه اين مساله را با وي مطرح خواهد كرد.

سفر عنان به سوريه در حالي انجام مي‌شود كه وي پس از ارائه گزارش خود درباره اوضاع سوریه به شورای امنیت، از طریق ویدئو کنفرانس در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو تصریح کرد که اجازه نمی‌دهد در سوریه جنگ داخلی رخ دهد.

وی افزود که طرحش برای حل بحران سوریه آخرین فرصت برای جلوگیری از وقوع جنگ داخلی به شمار می‌رود.

عنان تاکید کرد که درگیری‌های نظامی در سوریه کاهش اندکی داشته ولی سطح خشونت‌ها همچنان غیرقابل قبول است و انفجارهای اخیر در این کشور نشانه ادامه خشونت‌ها است.

فرستاده ویژه اتحادیه عرب در سوریه در ادامه گفت: «پیامدهای شکست طرح آتش‌بس و صلح در سوریه، نابود کننده است.»

وی تصریح کرد که اگر طرحش شکست بخورد و جنگ داخلی در سوریه راه بیفتد نه فقط این کشور بلکه تمامي منطقه تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس