ندادن اطلاعات به سامانه املاک جرم است/مهلت 2 ماهه مردم برای شرکت در فرآیند خوداظهاری - کراپ‌شده

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: همکاری ۱۹ دستگاه با سامانه املاک و اسکان در قانون مجلس پیش‌بینی شده و امتناع این دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات به سامانه املاک و اسکان جرم‌انگاری نیز شده است.

به گزارش مشرق، پس از تصویب قانون مالیات بر خانه‌های خالی در سال ۹۴ و یک دوره ۶۰ ماهه بی‌اعتنایی به ایجاد زیرساخت‌ها و تدوین اطلاعات مورد نیاز، مجلس یازدهم با هدف اجرای موثر قانون مالیات بر خانه‌های خالی به اصلاح مفاد آن اقدام کرد. به موازات قانون‌گذاری وزارت راه‌وشهرسازی نیز راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان و شناسایی مالکان دارای بیش از یک واحد مسکونی را در دستور کار قرار داد.

در شرایط کنونی، بازار مسکن از معضلی به نام تقاضای سرمایه‌ای یعنی همان افرادی که خرید فروش خانه را برای کسب سود انجام داده‌اند، رنج می‌برد و مالیات بر خانه‌های خالی می‌تواند مانع جدی برای ورود این تقاضا به بازار مسکن مهیا کند. در این شرایط با محدودیت تقاضای سرمایه‌ای و همچنین افزایش عرضه کل گرفته می‌توانیم، منظر ساماندهی و کاهش قمیت در بازار مسکن باشیم.

بر این اساس، فاز خوداظهاری این قانون با مشارکت کلیه هم‌وطنان (حدود ۳۰ میلیون خانوار ایرانی) در ثبت اطلاعات مالکیت و سکونت در سامانه جامع املاک و اسکان از روز پنجشنبه ۱۹ فروردین ماه سال جاری آغاز شد. قانون‌گذار با هدف دستیابی به یک پایگاه داده قوی در حوزه اطلاعات مالکیت و سکونت در املاک کشور و نیز تطبیق و تقاطع‌گیری از اطلاعات قبلی موضوع خوداظهاری کلیه هم‌وطنان را در قانون گنجانده است.

هرچند که فرآیند خوداظهاری در شرایط کنونی آغاز شده اما روند بی‌اعتنایی برخی از دستگاه‌های دولتی نسبت به تکمیل زیرساخت‌های فرآیند اخذ مالیات تعجب برانگیز است، به عنوان مثال در حال حاضر وزارت رفاه از در اختیار قراردادن اطلاعات خانوارهای کشور خودداری کرده و به بهانه به روز نبودن این آمار از ارائه اطلاعات سر باز می‌زند.

از سوی دیگر یکی از نمایندگان مجلس با اشاره به آغاز عملیات اجرایی فرآیند خوداظهاری، مسئله ناتوانی دولت به منظور تقاطع‌گیری از اطلاعات را مطرح کرد است.

با همه موارد مطرح شده فرآیند خوداظهاری با در نظر گرفتن مهلت دو ماه از روز پنجشنبه ۱۹ فروردین ماه سال ۱۴۰۰ آغاز شده و امید می‌رود، پس از ماه‌های مسیر عرضه خانه‌های خالی فراهم شده و این سرمایه عظیم اقتصادی در خدمت تقاضا قرار گیرد.

از این رو، مردم باید با مراجعه به تارنمای amlak.mrud.ir  به ثبت اطلاعات مالکیت و سکونت خود اقدام کنند.

لازم به تاکید است، مهیا  شدن شرایط اخذ مالیات برخانه‌های خالی به سبب مهیا کردن شرایط عرضه حداقل ۲.۵ میلیون مسکن در مدت زمانی کوتاه می‌تواند تاثیر قابل توجهی در کاهش قیمت بازار مسکن به خصوص در بازار اجاره شده و فرآیند صاحب‌خانه‌ شدن مردم که در سال‌های اخیر با سختی‌های بسیار زیادی دنبال می‌شد را تسهیل نماید.

براساس اطلاعات موجود از تجربیات جهانی فرآیند اخذ مالیات بر ‌خانه‌های می‌تواند زمینه کاهش حداقل ۱۰ واحدهای مسکونی به خصوص در بخش‌های متمرکز جمعیت نظیر شهرهای بزرگ با جمعیت زیاد را پوشش دهد اما اگر نرخ در نظر گرفته مشابه قانون جدید، موثر تصویب شود،   مقدمات کاهش قیمت، بیشتر از مقدار مذکور را مهیا خواهد کرد.

در همین رابطه برای آگاهی از روند اجرایی قانون مالیات بر خانه‌های خالی و همچنین چگونگی مشارکت شهروندان و روستانشینان در فاز خوداظهاری اطلاعات مالکیت و سکونت، گفت‌وگویی تفصیلی با محمود محمودزاده، معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، ترتیب دادیم و سئوالات مدنظر مردم را به منظور دریافت پاسخ مطرح کردیم.

مشروح این گفتگو به شرح ذیل است:

ندادن اطلاعات به سامانه املاک جرم است/ مهلت ۲ ماهه مردم برای شرکت در فرآیند خوداظهاری

*از هزینه‌های دولتی برای سکونت در خانه‌های خالی تا مدارسی که در شهرها تبدیل به انبار شده‌اند!

به عنوان سوال اول، ممکن است، پیرامون اهمیت اخذ مالیات از خانه‌های خالی و پیامدهای اجرای این قانون برای مردم توضیحاتی ارائه دهید؟

بر اساس ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم که در سال ۹۴ به تصویب رسیده بود، برای شناسایی خانه‌های خالی وزارت راه‌وشهرسازی مکلف به راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان شده است.

با وجود پذیرش مالکیت خصوصی برای واحدهای مسکونی خالی، باید به این نکته توجه داشت که هزینه‌هایی از محل درآمدهای عمومی کشور برای احداث تأسیسات زیربنایی و روبنایی نظیر راه‌سازی، انشعاب برق، آب، تأسیس مدرسه، بیمارستان و سایر هزینه‌ها این خانه‌های خالی صورت گرفته تا این املاک قابلیت سکونت پیدا کنند.

وقتی مالکی اقدام به احتکار و بلا استفاده گذاشتن واحدهای مسکونی کند، دولت ناچار به توسعه شهرها و هزینه‌کرد مجدد از منابع عمومی برای ارائه خدمات روبنایی و زیربنایی به مناطق جدید کند و این رویه الگوهای توسعه‌ شهرها را به هم می‌ریزد.

از این‌رو، منطق حکم می‌کند، اخذ مالیات از خانه‌های خالی برای جبران هزینه‌های ناشی از توسعه شهرها و متقاعدکردن مالکان برای به جریان انداختن املاک فاقد سکونت کارکرد پیدا می‌کند. این تغییر رفتار، در اولویت دوم افزایش عرضه مسکن در بازار و تعادل بخشی به آن را در پی خواهد داشت.

بر اساس آمار، ۲۵ درصد پلاک‌های مسکونی سراسر کشور زمین‌های با قابلیت ساخت مسکن است که این پدیده در شهرهای متوسط و کوچک بیشتر به چشم می‌خورد. وقتی مالکان اقدامی برای ساخت اراضی در اختیارشان نکنند، دولت ناچار به توسعه شهرها و انتقال پر هزینه تأسیسات روبنایی و زیربنایی خواهد شد.

باعث تأسف است، در بافت‌های مرکزی برخی از شهرها به استناد مالکیت خصوصی و خالی نگه داشتن خانه‌ها با جمعیت حداقلی مواجه هستیم که مدارس در آن کارکرد معناداری ندارند و برای مواردی همچون انبار مورد استفاده قرار می‌گیرند، این در حالی است که برای تأسیس مدرسه در پروژه‌هایی نظیر مسکن مهر و طرح اقدام ملی با مشکلات عدیده مالی مواجه هستیم.

*برای عمل نکردن به قانون مالیات بر خانه‌های خالی بهانه‌تراشی ‌شده است

پیشتر در دوره وزیر قبلی وزارت راه‌وشهرسازی، عباس آخوندی اظهاراتی مبنی‌بر بی ارتباط بودن قانون مالیات بر خانه‌های خالی با مأموریت‌های وزارت‌خانه مطرح می‌کرد؛ موضع شما در این باره چیست؟

از آنجا که حوزه برنامه‌ریزی مسکن از مأموریت‌های ذاتی وزارت راه‌وشهرسازی است و هدف اصلی از اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی، مدیریت توسعه شهری بر مبنای الگوهای برنامه‌ریزی شده است، قانون‌گذار، وزارت راه‌وشهرسازی را مکلف به اجرای قانون مذکور کرده است.

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار خانه خالی در کشور داریم. فارغ از صحت‌سنجی و ارزیابی دقیق این آمار، توجه به سرمایه‌گذاری عمومی برای این املاک و نیاز بازار مسکن به عرضه این خانه‌ها، ایجاب می‌کند، سیاست‌ اخذ مالیات از خانه‌های خالی اتخاذ و اجرایی شود. هدف وزارت راه برای ورود به موضوع خانه‌های حبس شده و بلااستفاده، آزادسازی این املاک برای ورود به چرخه معاملات مسکن و جلوگیری از روند کنونی احتکار مسکن است.

یکی از مواردی که منجر به اصلاح قانون مالیات بر خانه‌های خالی از سوی نمایندگان مجلس یازدهم با هدف افزایش اثربخشی قانون قبل شد، بازدیدهای متعدد و ابراز رضایت نمایندگان و متخصصان امر از ظرفیت‌های ایجاد شده در سامانه املاک و اسکان بوده است.

برای اجرای بسیاری از قوانین خواست و اراده جدی نیاز داریم؛ در غیر این صورت بهانه‌تراشی‌های متعددی برای عمل نکردن به قوانین وجود دارد. برای راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان ریالی بودجه و منابع انسانی در اختیار وزارت راه‌وشهرسازی قرار نگرفته است. متأسفانه همین عامل یکی از بهانه‌ها برای سهل‌انگاری و وقفه در روند اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی از سال ۹۴ تاکنون بوده است.

* خدمات دستگاه‌های دولتی صرفاً بر اساس اطلاعات سامانه املاک و اسکان است

در اظهاراتتان به مسئله لزوم تشکیل بانک اطلاعاتی سامانه ملی املاک و اسکان به منظور برپایی زیرساخت مدیریت شهری اشاره کردید. در همین رابطه یکی از اساسی‌ترین گام‌های رو به جلو به منظور تشکیل بانک اطلاعاتی املاک و اسکان کشور، فرآیند خوداظهاری همه مردم است، شهروندان و روستا نشینان در فاز خود اظهاری قانون مالیات بر خانه‌های خالی چه اقدامی باید انجام دهند؟

بر اساس قانون جدید اخذ مالیات از خانه‌های خالی، کلیه سرپرستان خانوار اعم از شهری و روستایی از ۱۹ فروردین مکلف به اظهار و ثبت محل سکونت و تملک کلیه املاکشان از جمله واحدهای مسکونی، تجاری و اداری در سامانه املاک و اسکان به نشانی https://amlak.mrud.ir هستند تا بانک اطلاعاتی شامل محل سکونت و فعالیت خانوارها صحت‌سنجی و تکمیل شود.

نکته حائز اهمیت، خالی تلقی شدن املاکی است که به عنوان محل سکونت شهروندان اظهار نشده باشند؛ بنابراین هم‌وطنان نسبت به تبعات بی‌توجهی به اجرای این قانون آگاهی داشته باشند. بنابراین، از هم‌وطنان درخواست می‌کنم نسبت به ثبت اطلاعات سکونت و مالکیتی در سامانه املاک و اسکان از روز پنج‌شنبه ۱۹ فروردین طی مهلت تعیین شده ۲ ماهه اهتمام جدی داشته باشند.

ندادن اطلاعات به سامانه املاک جرم است/ مهلت ۲ ماهه مردم برای شرکت در فرآیند خوداظهاری

*اشخاصی که فرآیند خوداظهاری را با اطلاعات خلاف واقع تکمیل کنند، مشمول جریمه سنگین می‌شوند

اگر خانواری به هر دلیل از حضور در فرآیند خوداظهاری امتناع بورزد و یا اطلاعات غلطی را در سامانه به ثبت برساند، چه پیامدهایی را باید در نظر بگیرد؟

یکی از ضمانت‌های اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی، منوط شدن ارائه کلیه خدمات از سوی دستگاه‌های خدماتی بر مبنای آدرس اعلامی در سامانه املاک و اسکان است؛ بنابراین بی‌توجهی هم‌وطنان به اظهار سکونت و مالکیت در این سامانه، اختلال در دریافت خدمات دستگاه‌های دولتی را نیز در پی خواهد داشت.

همچنین خوداظهاری خلاف واقع در سامانه املاک و اسکان، در شهرهای بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، جریمه‌ای معادل ۲ برابر مالیات منظور شده برای خانه‌های خالی برای مالکان همراه خواهد داشت. در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و نواحی روستایی نیز جریمه‌ای به میزان ۲۰ درصد از میزان مالیات تعیین شده را به دنبال خواهد داشت.

*از فرصت ۱۲۰ روزه مالکان تا ضریب ۲ برابر مالیات برای دستگاه‌های حقوقی

مردم سوالات زیادی پیرامون نحوه فرآیند خوداظهاری اطلاعات املاک و سکونت دارند، به عنوان مثال مهلت‌های در نظر گرفته شده برای عرضه املاک در قانون جدید به چه صورت است یا معافیت‌های این قانون به چه نحوی طراحی شده است؟ از طرفی زمزمه‌هایی درباره برخورد قاطع با دستگاه‌های غیر همکار مطرح شده که در قالب استنکاف مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد. قانون جدید پیرامون موارد مذکور چه تصمیمی گرفته است؟

در اصلاحیه قانون مذکور که آخرین نسخه قانون تلقی شد و توسط مجلس یازدهم تصویب شده است، شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت از پرداخت مالیات بر خانه‌های خالی معاف هستند و نیز هر خانوار می‌تواند در شهر غیر از شهر محل سکونت، یک اقامت‌گاه فرعی به ثبت برساند که این اقامت‌گاه ثانویه نیز از پرداخت مالیات معاف خواهد بود.

همچنین انبوه‌سازان دارای صلاحیت پروژه‌های بزرگ ساختمانی تا ۱۸ ماه و سایر سازندگان تا ۱ سال پس از صدور گواهی اتمام عملیات ساختمانی فرصت واگذاری املاک ساخته شده و معافیت از این قانون را دارند. مالکان نیز ۱۲۰ روز برای عرضه خانه‌های خالی به بازار فرصت خواهند داشت و پس از آن مشمول پرداخت مالیات خواهند شد.

*نرخ فعلی مالیات بر خانه‌های خالی موثر است

میزان مالیات بر خانه‌های خالی چقدر است، به عبارت دیگر اگر خانواری قصد خالی نگاه داشتن خانه خود را داشته باشد، چه مالیاتی را باید بپردازد؟

میزان مالیات برای خانه‌های خالی در سال اول ۶ برابر ارزش مالیات اجاره، در سال دوم ۱۲ برابر و در سال سوم به بعد ۱۸ برابر نرخ مالیات اجاره در نظر گرفته شده که این افزایش نرخ‌ها در قانون جدید مجلس یازدهم، بازدارندگی موثری در پی خواهد داشت.

بسیاری از اخبار پیرامون این مسئله طرح شده است که واحدهای مسکونی خالی زیادی به اشخاص حقوقی نظیر بانک‌ها و شرکت‌های بیمه‌ای تعلق دارد، آیا مالیات اشخاص حقیقی با اشخاص حقوقی در قانون جدید، برابر در نظر گرفته شده است؟

اخذ مالیات از خانه‌های خالی که تحت مالکیت دستگاه‌های حقوقی هستند، با ضریب ۲ برابری نسبت به ارقام مطرح شده صورت خواهد گرفت.

ندادن اطلاعات به سامانه املاک جرم است/ مهلت ۲ ماهه مردم برای شرکت در فرآیند خوداظهاری

*دستگاه‌های اجرایی که به سامانه ملی املاک و اسکان اطلاعات ندهند، مجرم هستند

ممکن است، به ضمانت اجرایی این قانون و شدت برخورد با دستگاه‌های اجرایی غیر فعال در زمینه تکمیل اطلاعات سامانه، فرآیند شناسایی و اخذ مالیات بپردازید؟

 از دیگر موارد مورد تأکید در قانون جدید مالیات بر خانه‌های خالی، الزام دستگاه‌ها به همکاری با وزارت راه ‌و شهرسازی برای جمع‌آوری و تقاطع‌گیری اطلاعاتی است که برای تکمیل سامانه املاک و اسکان به آن نیاز داریم. به همکاری ۱۹ دستگاه با سامانه املاک و اسکان در قانون مجلس اشاره شده و حتی امتناع این دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات به سامانه املاک و اسکان جرم‌انگاری نیز شده است.  

مهم‌ترین دستگاه‌ها در این زمینه، وزارت رفاه اجتماعی، وزارت نیرو، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، سازمان ثبت احوال و ادارات پست هستند. قانون‌گذار در اصلاحیه جدید به صراحت به ضرورت همکاری این دستگاه‌ها اشاره داشته و برخوردهای قانونی با دستگاه‌های غیر همکار از جمله انفصال از خدمت را نیز منظور کرده است.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 50
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • IR ۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    37 1
    پرداخت مالیات به نرخ اروپا دریافت خدمات در حد سنگال!!!!! خودرو، مرغ، اشتغال، درمان،.............‌‌......
    • IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
      17 0
      ندادن اطلاعات به سامانه املاک جرم است، سلّمنا/ ایضاً ..... ندادن اطلاعات نکبت و دست کجی عناصر درپیت، در دفتر منطقه ای انرژی اتمی مسکو به مراجع ذیربط و لاپوشانی و خسارت سنگین در این جاسوس خانه چطور؟ جرم نیست؟؟؟ چند میگیری لال میشی؟
  • IR ۱۶:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    10 2
    خواهشمندم امکان ویرایش اطلاعات بدهید درسامانه اسکان
    • TR ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
      6 0
      برات متاسفم
  • IR ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    31 9
    نادان ها کار به این بزرگی تبلیغات فراوان قبل از اجرا می خواد..‌. زمان اجرا که کشور درگیر کرونا هست و مردم با گرانی محتاج نان شب هستن زمان مناسبی نیست تو خیلی از نقاط کشور دسترسی به اینترنت نیست یا طرف سواد نداره و یا به علت کهولت سن توان انجام کار رو نداره ...اگه می خواین جیب مردم رو خالی کنین بفرمایید اما اگه طرح در جهت ایجاد مساوات هست نیاز به مقدمات و تبلیغات و فرجه زمانی مناسب با بازه ۲ تا ۳ ماهه داره با این حرکات تبلیغاتی و بدون مطالعه و پشتوانه مشکل قیمت بالای مسکن حل نخواهد شد...
    • IR ۲۲:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
      2 4
      مالیات برای خانه خالی میگیرن نه از همه
    • احمد IR ۲۲:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
      8 0
      واقعاً زمان مناسبی برای اینکار نیست، از یک طرف همه گیری کرونا و از طرف دیگر مشکلات معیشتی مردم و از همه مهم تر سامانه براحتی قابل دسترسی نیست لذا جا داشت اول مشکلات سامانه را حل می کردند و بعد تهدید می فرمودند!!
    • IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
      3 0
      این شازده هنوز تفاوت جنه و جرم و جنایت را نمی داند که افاضه فرموده جرم است!! جیب بری مردم چطور؟ آن جرم نیست؟ هر روز به شیوه ای جدید دست در جیب مردم نمودن و به قول خودشان توزیع فقر یعنی چه؟
  • IR ۱۷:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    33 4
    در طول ادوار گذشته هر کس با دولت صادق بوده ضرر کرده و عملا خود دولت راه دروغ گویی را به مردم یاد داده یک ملک مسکونی قدیمی داشتم ۵ ماه به مهد کودک اجاره دادم و بعد بسته و جمع شد دارایی هم نفهمید خودم رفتم دارایی و مالیات اجاره اش را دادم تا سالیان دراز دارایی ول کند نبود رک کارمندانش میگفتند چرا گفتی حالا که گفتی مرتب باید جوابگو باشی تا اینکه این ملک ساخته شد باز دارایی ول کن نبود به ساختمان نیمه کاره هم مظنون به مهد کودک بودند و باقی ماجرا سکه های پیش فروش بانک ها هم همین شد هر که از دولت خرید خفت گیر شد ولی اگر ۱۰۰۰ برابر را از بازار خریده بود ارباب هم شد یا اگر کسبی داشته باشی امسال درامدت خوب باشد و خودت اعتراف کنی و مالیاتش را بدهی اگر سال دیگر ضرر هم بکنی ول کن نیستند و پایه مالیاتی ات بالا میرود
    • IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
      23 3
      متأسفانه این سخن درسته.
  • IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    33 0
    با اوضاعی که مملکت ما داره، این طرح هم در راستای بدبخت کردن بیشتر قشر ضعیف خواهد بود و نتیجه ای غیر از این نداره
  • IR ۱۸:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    34 11
    کسی که خونه داره چرا باید یارانه بگیره نمی‌فهمم!! که گفتن اگه خونه هاتون رو ثبت نکنید یارانه تون قطع میشه!!!
  • IR ۱۸:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    22 7
    از آیت الله رئیسی خواهشمندیم که این معاون وزیر را به جهت تهدید کردن مردم به قطع یارانه و ...و همچنین داغ کردن پیشانی خود به قصد ریا و مومن جلوه دادن خود(مثلا جای مهر روی پیشانی افتاده ) که برای جوانان و کودکان بدآموزی دارد،مورد محاکمه قرار دهد.
    • IR ۲۱:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
      2 1
      قانون مجلس انقلابی است. وقتی رای میدادی حواست نبود؟
    • IR ۲۳:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
      3 0
      یا ساده ای یا می فهمی و می نویسی مگه اینها نوچه های هین اربابان هستن دیگه!
  • IR ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    6 0
    می خواد جرم باشه می خواد نباشه می خواهید چکار کنید مردم را زندانی کنید.
  • IR ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    9 6
    اگه 19 دستگاه در این امر کمک میکنند خب چه نیازی به خود اظهاری؟ هر کسی هر چیزی داره به شما چه مربوطه؟
  • IR ۲۱:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    4 0
    جرم را تو تعیین میکنی؟!
  • IR ۲۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    10 3
    ۲ماه دیگه رفتی ..بای بای
  • درمانده از گرونی IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    4 0
    تکلیف خانه ای با عمر بالای چهل سال که نیاز ب تعمیر داره و پولی برای باز سازی واتمام کار نیست چی میشه؟
  • حسین IR ۲۱:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    6 0
    در هر کاری مسول مربوطهبی تدبیر است در یک روستا چه نیازی است که صاحبخانه برود کافی نت منزلشرا ثبت کند اگر کفگیر به ته کشیده شدهاست بروید اول اموال اقا زاده ها و موسسات را شناسایی کنیید
  • حسین IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    4 0
    فرق یک یا دوخانه ۸۰ یا ۱۰۰متر درمنطقهفقیرنشین با ۱ خانه ۵۰۰متری در منطقه ثروتند نشین چیست ۱ این معاون وزبر ااموال خودش را اول اعلام کند در منطق شما کسی که بدلیل ابرو در یک منزل ۸۰ متری ساکن است ویک منزل ۱۰۰ متری در جنوب شهر به پایینترینقیمت به هم وطن اجاره داده حالا این فرد مالیات بدهد وان مسول در منزل ۵۰۰ متری به عنوان یک منزل مالیان ندهد
  • علی IR ۲۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    8 0
    اگر از 19سامانه اطلاعات را جمع نموده اید پس خیلی غلط می کنید مردم آزاری راه انداختید!!!!! در این روزهای قرمز کرونایی ما باید بریم کافی نت کار را انجام بدهیم. مردم آزارها!!!! فقط روش زورگیری را یاد دارید، اونهم نه از گردن کلفت ها!!!! هی زورگیری کنید برای یه عده مسول دزد وبی شرف که اختلاس کنند بفرستند برای توله هایشان در خارج.....
  • IR ۲۲:۱۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    7 0
    اول اینکه شما خیلی راحت از اداره ثبت می توانید اطلاعات مالکان را استعلام بگیرید و به راحتی بابت آن تصمیم بگیرید دو اینکه تا حالا نشده شما ها طرحی را بدین که به نفع مردم باشه همش در فکر فقیر تر کردن مردم و پولدار کردن سرمایه داران بودید در پایان از خدا می خواهم که خائن به این آب ک خاک به بیماری لاعلاج گرفتار شوند انشاالله
  • IR ۲۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    6 0
    این وسط هزار حرف و حدیث وجود داره مثلا طرف خونه قولنامه ای خریده و سند هم نداره و یا نمی تونه بگیره. خونه نیمسازه و سند داره ، نه میشه توش زندگی کرد و نه پول که باقیش رو ساخت حالا اگر مالیات هم بده باید کلا بیخیال بشه. پدر و مادر یه زمینی داشتند و پسره ساخته ولی هنوز سند به نامش نشده. طرف دوتا خونه داره ولی اندازه یک خونه هم ارزش نداره. دو روز دیگه بدون هیچ اطلاع رسانی طرف میاد میبینه باید برای یه ملکی که هزار مشکل داشته باید مالیات هم بده ! تولید کننده انبوه رو ابتدا تکلیف روشن کنید بعد بروید به سمت مردم عادی، با کارهای یک شبه و ایجاد نارضایتی بین مردم عادی که نمیشه مردم را خانه دار کرد .
  • IR ۲۳:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    4 0
    باباهه بعد چند سال با سختی اومده برای فرزندش خونه ساخته تا ازدواج کنه و آواره نباشه ، مجبور نیست که اجاره بده تا خونه داغون شده تحویل بگیره!
  • IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    3 0
    این قانون از اساس مشکل داره ، کسی که قصدش احتکار خونه هست قطعا بیشتر دو تا خونه داره
  • IR ۲۳:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    3 0
    این دولت که چندین سال در خونه سازی رو تخته کرده ، کاری بکنید که هیچ کس خونه نسازه
  • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    3 0
    طرف توی منطقه عیان نشین یه خونه یا ویلا داره دربش اندازه خونه ما می ارزه، بره خوش باشه ، به اداره مالیات چه
  • IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    1 0
    قضیه بو داره ، مثل اون حکایت که حاکم همه جوره محدودیت گذاشته بود بعد طرف دلش خوش بوده که رفته پشت دیوار ......
  • ممد IR ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    2 0
    کلا دولت تو کار ناراضی کردن مردم هست اینم یکی دیگه. وقتی مالیات به خونه ها ببندند. صاحبان ملک مبلغ رو به اجاره بها اضافه خواهند کرد و میشه گرانی مسکن اجاره ای. اینو این مدیران مدرک جعلی و خریدنی نمی‌فهمند. یا دستور ریسان انگلیس اونها ست خلاصه نمی‌فهمند
    • شهیاد IR ۰۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
      1 1
      هرکس نظری مختلف داده ولی درکل هدف ازاین کار بالا بودن اجاره های نامتعارف بخاطر عرضه کمتر مسکن در جامعه ازسوی سوداگران ولی درکل خوبه عرضه بیشتر مسکن اجاره ای، بهای اجاره را پایین آورده و سوداگران بخاطر فرار ازمالیات چاره ای جز فروختن واجاره دادن ملک ندارند
  • IR ۲۳:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۰
    5 0
    اینها صبحانه کله پاچه چی میخورن اینطور حرف می زنن؟! تهدید مردم و .... بعدشم مالیات هم ببندین آخرش از ته جیب سوراخ مستاجر برداشته میشه!! طرف ملکشو ارزون اجاره نمیده و به بهانه مالیات چند برابر میکشه روش. این جور کارا زمینه سازی های فرهنگی میخاد، اعتمادسازی عمومی میخاد، امنیت شبکه ای میخاد و یه کمی عقل و فروتنی که به نظر میرسه یه جاهایی در بین کسانی نایابه!!
  • IR ۰۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 7
    اینهایی که مخالفت میکنن همه مفتخورهای دلال بنگاهی هستن
  • IR ۰۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    3 0
    دیگر چه خوابی برای جیب مردم دیدیدمفت خوران
  • علی IR ۰۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    3 0
    خیلی از خونه ها فقط اسم خونه دارن قابل سکونت نیستن مستاجر میگه باید اینجا تعمیر بشه موجر هم توان تعمیر نداره یا منزل به روز نیست و کسی طالبش نیست حالا تکلیف چیه بعد به اسم خونه خالی باید به اندازه تعمیرش مالیات بده به دولت گردن کلفت این ظلم نیست
  • IR ۰۷:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    2 0
    یعنی همه مردم مجرمند؟
  • جوان IR ۰۷:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    3 0
    روزای آخرتونه هی دست و پا بزنین تا کاملا فرو برین.
  • IR ۰۷:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    1 0
    شهر شلوغ شده؟حالا نوبت توئه خودی نشون بدی؟یرو بگو بزرگترین بیاد.
  • مهدی IR ۰۸:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    2 0
    من که به شخصه به این دولتمردان اعتماد ندارم چه بسا با گرفتن اطلاعات می خوان از همه مردم به اندازه خونه ای که دارن مالیات بگیرن یا نقشه کثیف دیگه ای بکشن با تهدید نمی تونید مردم رو قانع کنید
  • IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 0
    کف گیر بدجور خورده ته دیگ !!!!!!!! باز دوباره با یک روش جدید دست بردید توی جیب مردم ؟؟؟؟؟ خدا لعنت تون کنه . سیرمونی هم ندارین !!!! جمعیت 80 میلیونی رو می کشید توی شلوغی ها که مثلا مستاجر بودن و یا مالک بودن مردم براتون روشن شود و هدیه اش هم تشدید همه گیری کرونا باشه . بد بختی اینه که همه این هزینه ها و مالیات ها نهایتا از جیب مستاجر بیچاره تامین میشه
  • IR ۱۲:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 0
    دزد
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 0
    اگه املاکی بنام نداریم مستاجرهستیم بایدچیکارکنیم؟
  • سهیل IR ۱۳:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    1 0
    فقط میخوان مردم رو تیغ بزنن . اگه مردم متحد باشن و کسی انجام نده هیچ غلطی نمیتونن بکنن
  • میرغلامعلی خشکنابی IR ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 0
    با سلام تشکر سپاس وبا توجهات و اینده نگریی دولت بعدی در راسطایی این فقط فقط یک مشت دروغ از کسانی که برجههایی انچنینین دارند و خواهند داشته واموالشان را چنگ دادن دارند فقط فقط من گشنه که یک مستاجرم زیر دست پا لح خواهم بشم وشدم
  • محمد IR ۲۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    1 0
    مردم را رها کنید،، چی از جان مردم میخواهید،، میخواهید نارضایتی عمومی ایجاد کنید جیب مردم را زده اید حالا گیر به مایملک مردم داده اید،،، مردم را تهدید میکنید که اگر اقرار نکنید چه خواهید کرد،، کلیه اطلاعات املاک در سامانه اداره ثبت احوال موجود است، تهدید به خود اظهاری جرم است،، این قانون ها فقط برای افراد ضعیف است،، و مردم عادی را تحت فشار می‌گذارد آقای محمود زاده آخر کارت در وزارت راه است بایستی برگردی،،، آنوقت از راه رفتنت روی زمین خجالت خواهی کشید،،، آنها که این قانون را تصویب کردن افراطی و درک صحیح از اقتصاد ندارند،، همچنین شما آقای مهندس محمود زاده
  • محمد IR ۲۲:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 0
    چرااین همه مردم رواذیت میکنین این همه شهیددادیم که اینطوری بشه صدای مردمودرنیارین.
  • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    1 0
    همش تهدید همش ارعاب مردم دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند. اگر راست می‌گوئید اموال مسئولان را رونمایی کنید.
  • محمد۴۷۸۶ IR ۲۳:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
    0 0
    مردم نسبت به شمامسولین بی اعتمادن برای این کارنسنجیده شمامتاسفم خداازشمانگذره که فقط دست توجیب مردم میکنیدواذیت میکنید.
  • IR ۰۵:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
    0 0
    سایت اشکال داره شغل هاش پیش فرضه راننده وانت درون شهری نداره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس