به گزارش مشرق به نقل از فارس، بيژن نوباوه نماينده تهران با 119رأي و سيد رمضان شجاعي کياسري نماينده ساري با 93 رأي از 201 رأي مأخوذه به عنوان نمايندگان ناظر قوه مقننه در شوراي نظارت بر صدا و سيما انتخاب شدند.
ستار هدايتخواه نماينده بويراحمد و مهدي سنايي نماينده نهاوند نيز که کانديداي عضويت در شوراي نظارت بر صدا و سيما بودند، تنها توانستند 82 و 52 رأي همکارانشان را کسب کنند و از ورود به شورا بازماندند.
گفتني است علي مطهري عضو سابق اين شورا بود که براي دوره جديد، کانديداتوري خود را به صورت مکتوب به اداره قوانين مجلس اعلام نکرده بود.
اين اقدام نمايندگان درحالي صورت گرفت که پيش از اين نيز علي مطهري در موارد متعدد با راي منفي آنان روبرو شده بود.
"نه"؛ پاسخ مجلسيها به پروژه مطهري
علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي که در هفته گذشته مشغول جمع آوري امضا براي طرح سوال از رئيس جمهور بود، به دليل مواجه شدن با پاسخ منفي نمايندگان از اين تصميم خود منصرف شد.
در همين رابطه، يکي از نمايندگان مجلس که خواست نامش ذکر نشود به ايرنا اعلام کرد که علت اين انصراف عدم استقبال نمايندگان از اين اقدام مطهري بوده است.
وي خاطر نشان کرد که مطهري روز گذشته تنها توانسته بود 8 امضا براي اين طرح خود جمع کند.
ميزان محبوبيت علي مطهري در ميان تهرانيهاي مجلس: فقط يک نفر!
چندي پيش و در جريان برگزاري انتخابات شوراي مرکزي فراکسيون اصولگرايان مجلس هم اعضاي اين فراکسيون، علي مطهري و محمدرضا باهنر را شايسته حضور در شوراي مرکزي اين فراکسيون ندانستند.
آقاي باهنر سال گذشته نيز براي حضور در شوراي مرکزي اين فراکسيون ثبتنام کرده بود اما نتوانست راي لازم را براي حضور در شورا کسب کند.
علي مطهري هم که به دليل اتخاذ مواضع عجيب و توهينآميز در ماههاي اخير مورد ناراحتي اصولگرايان مجلس قرار دارد و حتي کار به شوراي داوري فراکسيون اصولگرايان براي تاييد صلاحيت او نيز کشيد، تنها توانست 2 راي از مجموع آرا را به خود اختصاص دهد که با احتمال راي وي به خودش، تنها يک نفر از اعضاي فراکسيون اصولگرايان وي را شايسته حضور در شوراي مرکزي اين فراکسيون دانسته است.
علي مطهري با راي نمايندگان مجلس از شوراي نظارت بر صدا و سيما، خارج شد.