کد خبر 118206
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۷

4 اتحادیه بزرگ دانشجویی کشور در واکنش به تعطیلی برنامه "هفت" نامه‌ای را خطاب به رئیس سازمان صداوسیما نوشته و اعلام کردند:‌ درخواست باز نگه داشتن برنامه هفت و برقراری مناظرات متوازن بین فعالان جبهه انقلاب و جریان روشنفکری را داریم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، 4 اتحادیه بزرگ دانشجویی کشور در واکنش به تعطیلی برنامه "هفت" نامه‌ای را خطاب به عزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صداوسیما نوشتند که متن آن در ذیل می‌آید:

ریاست محترم سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای مهندس ضرغامی

همانگونه که حضرتعالی مستحضرید حدود سی رسانه ارزشی به همراه جمعی از فعالان سینمایی و کارگردانان و تهیه کنندگان نامه‌ای را خطاب به حضرتعالی نوشته و خواستار پاسخ‌گویی و ایجاد یک فضای آزاد در برنامه هفت برای گفت‌وگوی بیطرفانه پیرامون بسیاری از مسائل جاری سینمایی در کشور و برخوردهای غرض ورزانه این برنامه تلویزیونی بوده‌اند که کماکان بعد از گذشت بیش‌تر از یک هفته هیچ پاسخی از جانب حضرتعالی و مسئولان این برنامه تلویزیونی دریافت نکرده‌اند.

متاسفانه رویه پیش گرفته شده در برنامه هفت به شدت یادآور یک ماجرای غم انگیز همیشگی در این سی و چند سال است. اقلیتی پر رو و پر سر و صدا علی رغم ژست اپوزیسیون و بد گویی و سیاه نمایی، تمام امکانات دولتی و غیردولتی را در دست دارد و همزمان به همه چیز معترض نیز بوده است.

اقلیتی که سال‌هاست نه تنها پاسخگوی اکثریتی که وامدارشان بوده نیست بلکه هرازگاهی فراموش می‌کند که کیست و بدنه اجتماعی‌اش چقدر است و چه میزان از امکانات بیت المال در اختیار گرفته و وامدار چه کسانی است و متاسفانه با زبان طعن و کنایه حتی به تمسخر ولی نعمتانش نیز می‌پردازد.

بسیار نگران کننده است که از جنبش نود و نه درصدی معترضین آمریکا که هم اکنون بعد از بحران‌های اخیر و گسترش نارضایتی‌ها دیگر استکباری‌ترین رسانه های دنیا نیز از انکار آن عاجز شده‌اند در رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران به سخره گرفته می‌شود تا سینمای دفاع مقدس و تا قشر متدین و درصد استقبال شان از یک فیلم سینمایی و تا بسیاری دیگر از اولویت‌های اصلی.

شبه روشنفکرانی که رفتارشناسی سی و چند ساله و نحوه مواجهه شان با بزرگترین انقلاب قرن به خوبی گویای این است که هر گاه نخواسته‌اند با آرمان‌های انقلابی و دغدغه‌های اجتماعی یک ملتی کنار بیایند و انعکاس صدای جامعه شان بشوند به سرعت به گوشه‌ای خزیده و شعار "سینما برای سینما و به دور از سیاست" را بر سر نیزه می‌کنند و تا کمترین تریبونی نصیب شان می‌شود عریان و بدون نقاب آلت دست کوچکترین دعواهای سیاسی می‌شوند و برای خردترین و پیش پا افتاده‌ترین مسائل سیاسی یقه چاک می‌کنند و موضع می‌گیرند و تمام قد سیاسی کار می‌شوند.

ما به شدت نگرانیم که برنامه هفت که روزی امید بسیاری از علاقه‌مندان به سینما برای یک آسیب شناسی کامل از وضعیت سینمایی کشور و یک فرصت برای تطبیق وضعیت کنونی با آرمان‌های اصیل انقلاب بود هم تبدیل شد به تریبونی دیگر برای همان طبقه شبه روشنفکری که با چنبره تمام عیار بر تمامی ارگان‌ها و نهادهای خصوصی و دولتی به راحتی همه چیز را یک طرفه زیر سوال می‌برد و با تمام ژست‌های آزادی‌خواهی و آزاداندیشی هیچ وقت نه حاضر به نقد شدن بوده است نه به هیچ کسی پاسخگوست.

از همین رو از حضرتعالی که مسئولیت رسانه ملی و لزوم بازتاب بسیاری از دغدغه‌های اجتماعی در برنامه‌هایی که با پول بیت المال اداره می‌شوند را دارید خواستاریم از فرصت بوجود آمده و پیشنهاد جمعی از فعالان فرهنگی انقلاب استفاده کرده و با یک دعوت رسمی از چهره‌های معرفی شده به نمایندگی از این قشر سینمایی کشور، فضای یکطرفه و غیرپاسخگو در این برنامه تلویزیونی را بشکنید.

گفتنی است علی رغم اعتراض شدیدمان به سهم دهی نامتوازن به جریان‌های مخالف و معاند با هرگونه اقدام نابخردانه و نسنجیده با برنامه‌های اینچنینی ازجمله به تعطیلی کشاندن یا پلمپ کردن تریبون‌های بوجوده آمده نیز مخالفیم و این اقدامات احتمالی برخی مدیران را فرار به جلویی برای پاک کردن مساله می‌دانیم.

اینگونه به نظر می‌رسد که تعطیل کردن برنامه هفت دفاعی است از جریان روشنفکری و نجات آنها از مناظره با فعالان فرهنگی انقلاب اسلامی در برابر دیدگان مردم. به همین جهت درخواست باز نگه داشتن برنامه هفت و برقراری مناظرات متوازن بین فعالان جبهه انقلاب و جریان روشنفکری را داریم.

اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل

جنبش عدالتخواه دانشجویی

دفتر تحکیم وحدت

اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس