به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، ارسلان قربانی گفت: تلاش وزارت علوم ظرفیتسازی براي رفع نيازهاست که در این راستا تنها کشور در منطقه و حتی در دنیا هستیم که تقاضا در مقطع تحصیلات تکمیلی، كارشناسي ارشد و دکتری زیاد است.
وی با اشاره به ايجاد تغییر و تحول در سرفصل دروس، خاطرنشان کرد: بازنگری در رشتههای علمی و سرفصل دروس یک بحث علمی بوده و فرآیندی است که در همه نقاط دنیا در حال انجام است و با توجه به تحولات داخل کشور، منطقه و جهان این نیاز احساس شده است که باید سرفصل دروس بعد از 30 سال تغییر داده شود.
این مقام مسئول در وزارت علوم، تأکید کرد: تغییر سرفصل دروس بهویژه در علومانسانی باید متناسب با مقتضیات، شرایط و موقعیتها، مباحث هویتی، فرهنگی و دینی انجام شود و نباید سرفصل علومانسانی بر اساس خواستهها و نیازهای کشورها تعریف گردد، یکی از اقتضاعات علم، بهروز کردن آن است که علومانسانی هم یکی از علومی است که باید بهروز شود.
قربانی در خاتمه با بيان اينكه وزارت علوم متولی اشتغالزایی در كشور نيست، گفت: با اين حال در اين راستا برنامه آمایش آموزش عالی، توزیع رشتهها بر اساس موقعیت جغرافیایی و نیاز کشور است که این مهم فرآیندی در حال اجرا است.
کد خبر 117114
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۷
- ۰ نظر
- چاپ
قائممقام وزیر علوم در امور بینالملل گفت: امسال در مقطع دکتری 10 هزار نفر افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو خواهيم داشت و در مقطع كارشناسي ارشد نيز ظرفیت پذيرش دانشجو افزايش مييابد.