حسین نجابت در گفتگو با خبرنگار سیاسی مشرق پیرامون مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مرحله اول شاهد بروز یک ارتقای بزرگ در سطح جامعه بودیم، گفت: ما در حال عبور از شعارهای دهن پر کن و رسیدن به گفتمان های منطقی هستیم.
وی افزود: ارتقای ما شامل عبور از شعارها و ورود به فضایی است که در داخل آن، نیروهای معتقد به نظام در حال طرح مبانی خود در منصه عمومی هستند.
این کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان با تأکید بر اینکه این ارتقا یک دستاورد بسیار مهم است، خاطرنشان کرد: وقتی رقابت در میان نیروهای معتقد به نظام صورت پذیرد آنگاه رقابت ها دیگر نه بر سر شعار که بر سر کارآمدی خواهد بود.
"وقتی مبنای انتخاب کارآمدی شود آنگاه مردم هم باید به کارآمدی رأی بدهند که البته رأی هم می دهند."
این جمله را نجابت می گوید و ادامه می دهد: در رقابت های مرحله دوم انتخابات دو گروه مبرّز با یکدیگر رقابت می کنند که هرکدام نیز حرف هایی مثل خالص سازی و جذب حداکثری دارند. اما مهمترین نکته این است که در شرایط فعلی باید کدامیک از این دو رویکرد را انتخاب کرد؟
نجابت با اشاره به اینکه آنچه که هم اکنون انقلاب اسلامی به آن نیاز دارد، رسیدن به آرامش متین است، گفت: ما باید به فضایی برسیم که در آن عقلانیت در تصمیمات متبلور باشد و از موضع گیری های پرتنش خبری نباشد.
این کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان افزود: هم اکنون نظام ما در معرض آزمون منطقه ای برای ورود به عرصه جهانی است.
وی با بیان اینکه اگر ما تبدیل به کشور اول در سطح منطقه شویم، آنوقت اوضاع ما در عرصه های مختلف تغییر خواهد کرد، گفت: برای اینکه این امر حاصل شود باید تلاش کنیم تا کارآمدی دولت و مجلس را ارتقا دهیم و این نهادها را از افرادی پر کنیم که تدبیر، تعامل سازنده و مثبت و عقلانیت داشته باشند تا بتوانیم تمام نیرو را برای رسیدن به اهداف در سطح بین المللی بسیج کنیم.
"مردم هم اکنون در معرض انتخاب گروه های کارآمدتر هستند"
نجابت با گفتن این جمله ادامه می دهد: مردم در معرض انتخاب کارآمدی هستند به این دلیل که اکنون هرکس بخواهد فعالیت سیاسی کند باید از افراط و تفریط بپرهیزد و کارآمدی خود را نشان دهد.
وی افزود: این فضا سبب تغییر رویکرد جدی در آرای کشور و نهادینه تر شدن ایده هایی مثل خدمت و تلاش برای کارآمدی بیشتر می شود.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه این ارتقا و تمایل به سمت کارآمدی یک گام مهم است تصریح کرد: در این فضا، تخریب نیز کاری جاهلانه و کم اثر است و رقبا باید بر مولفه های کارآمدی تأکید داشته باشند.
نجابت ادامه داد: نباید گروه ها به روند تند شدن تخریب ها علیه یکدیگر کمک کنند به این دلیل که این مقولات، رسیدن ایران به مقام نخست در سطح منطقه و بر اساس سند چشم انداز را به تأخیر می اندازد.
وی افزود: ما بخواهیم یا نخواهیم تبدیل به یک الگو در سطح جهان شده ایم و این الگو باید بتواند کارآمدی خود را نیز نشان دهد.
"مفهوم اصولگرایی از طریق کارآمدی پالایش می شود."
حسین نجابت با گفتن این جمله به مقوله کارآمدی در اقتصاد نیز به عنوان یک بخش مهم اشاره می کند و می گوید: ما یک انقلاب فرهنگی هستیم اما اگر بخواهیم کارآمدی خود را در سطح جهان نشان دهیم باید در مسائل اقتصادی نیز تبدیل به الگو شویم و علت اینکه مقام معظم رهبری سه سال پیاپی را با عناوین اقتصادی نامگذاری کرده اند نیز همین مسئله است.
وی با بیان اینکه آنهایی که مسائل جزئی را مطرح می کنند از درک شرایط منطقه ای ما عاجز هستند، گفت: ما به نمایندگان فهیم، انقلابی، با شرح صدر و ولایتمدار احتیاج داریم و چنین مجلسی است که می تواند به سرعت برخی مشکلات خود را با دولت حل کند.
نجابت گفت: در مجلس هشتم بیشترین لطمه ما این بود که نتوانستیم حداکثر استفاده را از ظرفیت اصولگرایی داشته باشیم
کد خبر 116162
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۷
- ۰ نظر
- چاپ
کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان تأکید کرد: رقابت فعلی اصولگرایان با یکدیگر سبب شده است تا معیارها به سمت انتخاب کارآمدی پیش برود و مردم در معرض انتخاب کارآمدترین ها باشند.