به گزارش مشرق، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بیانیهای ضمن محکومیت قطعنامه پارلمان اروپا مبنی بر اعمال تحریم علیه مقامات جمهوری اسلامی ایران به ادعای نقض حقوق بشر، مداخله کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس در امور داخلی کشورمان و توصیههای سخیف آن کمیته علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و موضع ضد حقوق بشری دولت فرانسه در حمایت از یک مجرم را محکوم کرد.
بیشتر بخوانید:
اختلاف درباره مجازات عدم اجرای قانون اقدام راهبردی
متن بیانیه کمیسیون امنیت ملی مجلس به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت شدید مداخله پارلمان اروپا در امور داخلی ایران و صدور قطعنامه مضحک اعمال تحریم علیه مقامات جمهوری اسلامی ایران به ادعای نقض حقوق بشر و محکومیت قوی مداخله کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس در امور داخلی کشورمان و توصیههای سخیف آن کمیته علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، همچنین محکومیت موضع ضد حقوق بشری دولت فرانسه در حمایت از یک مجرم، اعلام میدارد:
۱- پارلمان اروپا که امروز در مخالفت با اعدام و حمایت از مجرمان علیه امنیت ملی کشورمان، قطعنامه صادر میکند، همان نهادی است که در مقابل ترور ناجوانمردانه دانشمندان بی گناه ایران نفس بر نیاورده و بلکه بر عکس همیشه حامی، پشتیبان و پناهگاه تروریستها اعم از منافقین تا گروههای تجزیه طلب بوده و رهبران گروههای تروریستی را در محل این پارلمان میزبانی میکند.
۲- در حالیکه مقامات رژیم تروریست و جنایتکار اسرائیل به انجام ترورها در ایران اقرار کردهاند، مقامات و نمایندگان پارلمان اروپایی یا بخاطر سرسپردگی یا ترس از صهیونیستها هرگز جرات انتقاد از آن جنایتکاران را نداشتهاند.
بیشتر بخوانید:
آقای روحانی ۱۷ سال است تحریم ها را برداشته
۳- هرگاه نمایندگان پارلمان اروپایی توانستند حمایتهای بیشرمانه کشورهای غربی از صهیونیستها و تروریستها و دیکتاتورهای آدم کش را کنار نهاده و واقعیات را آنگونه که هست بیان کنند آنگاه افکار عمومی دنیا میتواند به حرف آنها گوش دهد. تردیدی نیست که غربیها با سوابق منفی و تاریکی که در حمایت از تروریستها و دیکتاتورها و جنگ طلبها و آدم کشها دارند، هرگز شایسته انتقاد از عملکرد ایران نیستند.
۴- سالها کشتار و جنایت در سوریه، عراق و یمن به دست تروریستهای دست ساخته آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و حکام جنایتکار همپیمان آنها صورت گرفت که صدها هزار انسان بی گناه به فجیعترین شکل قتل عام شدند اما پارلمان اروپا و مدعیان دروغین حقوق بشر نه تنها این جنایتها را محکوم نکردند بلکه همه گونه مساعدت و کمک را در اختیار تروریستهای دولتی و غیردولتی قرار دادند که این موضع جنایتکارانه از ذهن ملتهای منطقه و از تاریخ محو نخواهد شد و مقامات کشورهای اروپایی که عامل و آمر به این جنایتها بودهاند باید در دادگاه محاکمه شوند.
۵- کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس در نهایت بیشرمی توصیه نامه علیه جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دولتش میدهد، این در حالی است که سابقه تجاوزات و گردنکشیهای استعمار بریتانیا در جهان و جنایتهای ضدبشری این کشور در ایران و بسیاری از کشورهای منطقه فهرستی طولانی دارد و شر و فساد و نکبت این کشور همچنان دامن ملتهای منطقه را رها نکرده است.
۶- دولت فرانسه که مدعی حقوق بشر است اما رد پای جنایتش از شمال آفریقا تا غرب آسیا و تا باب المندب نمایان است و به مأمن خطرناکترین تروریستها از جمله منافقین تبدیل شده است، فضولی را متوقف کرده و به جای مخالفت با اعدام یک مجرم که در پاریس تحت حفاظت سرویس فرانسه بوده، اظهارات ضدحقوق بشری مکرون در حمایت از تصاویر موهن علیه پیامبر اسلام (ص) که موجی از خشم در میان مسلمانان کشورهای جهان بر انگیخت را پاسخ دهد. در حالی که هیچیک از اسناد حقوق بشر حق اهانت به ادیان الهی به بهانه آزادی بیان را تجویز نکرده است.
۷- کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ضمن محکومیت این اقدام پارلمان اروپا و کمیته روابط خارجی پارلمان انگلیس و دولت فرانسه، وزارت امور خارجه را موظف میکند با هدف اقدام متقابل، فهرست اسامی مقامات اروپایی که:
الف- با اعمال تحریمهای ظالمانه بویژه در زمینه دارو مرتکب جنایت ضدبشری علیه ملت ایران شدهاند
ب- مقامات اروپایی که از گروههای تروریستی، منافقین و تجزیه طلبها حمایت به عمل آوردهاند
ج- قضات اروپایی که علیه شهروندان بیگناه ایرانی قرار محکومیت و حبس صادر کردهاند
را جهت تهیه طرح اعمال تحریم همه جانبه، در اختیار مجلس شورای اسلامی قرار دهد.